Прескочи до съдържание

София до Френска Гвиана под 500 евро!


Препоръчани мнения

Само да кажа, че ако някой си вземе билет, ще е добре да почерпи, предвид факта, че никой дори от магеланците не се си е отбелязвал все още тази територия на картата в сайта  ;)  Та французите имат оферта и полетите до Френска Гвиана от Италия са 400 и нещо евро. През испанската версия на едриймс с отметка за Румбо, билет от Милано става 377 евро двупосочен с маестро! До Милано Раянеър 40 евро билета. Има и разходи по придвижване между летищата в Милано и Париж, също по една нощувка в Париж на отиване и в Милано на връщане, но предвид ниската цена и дестинацията, надали точно това ще откаже някой. Датите са 17-30 ноември за Раянеър до Милано и 17-28 за Еърфранс до Кайен(с полет през Париж). Разбира се могат да се нагаждат и по множество други начини, а също така и началната точка да е Букурещ, ако на някой му е по-удобно(със сигурност ще е по-евтино). 

Иначе самата територия предлага невероятна природа и Гвиански космически център, който би представлявал интерес за доста хора тук. 

Редактирано от Krum4ov
  • Харесвам 11
Връзка към коментар

Много интересна оферта за територия доста встрани от масовия туризъм. В Кайен и Куру има останали страхотни архитектурни забележителности от колониално време. Отделно затворът (bagne) в Кайен - който е чел Пеперудата на Анри Шариер, истинска история за бягството му. Амазонската джунгла може да се посети с лодка по реката, където живеят и до днес индиански племена. И разбира се Европейския Космически Център в Куру, който обаче не знам дали може да се посещава.

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Интересно - имам приятелка, която живее във Френска Гвиана. Пътува до Париж често, сигурно не е много скъпо по този маршрут. Но от София до Париж се оскъпява. Тази цена обаче звучи много примамливо!

Редактирано от seagull_29
Връзка към коментар
  • 4 месеца по-късно ...

През април видях поста и много се зарибих по идеята. Не знам дали някой е взел билет, но аз мисля да се отбележа януари 2017 г. за около 20 дни без значение от датите. За сега докарвам цена от 590 евро от Париж през френските авиолинии. Гледам и за вариант на престой от няколко дни на остров Мартиника. :)

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.