Прескочи до съдържание

Кои страни сте посещавали най-много пъти?

Препоръчани мнения

Не знам, как да броя държави в които съм живял, не ми се струва логично, т.е. това автоматично изкл. Холандия, Германия, където съм влизал/излизал десетки, ако не и стотици пъти, без да преувеличавам; а дори и Швеция, макар влизанията/излизанията от/в последната да не са били повече от 6-7. 
От там нататък, ако не се лъжа  - 
Италия, където напоследък съм в серия - октомври, ноември, март, и живот и здраве - през април пак, което ги прави поне 10, за които имам ясен спомен, с 11то след 3 седмици.
Испания се сещам за 6, може би 7; Франция 5 или 6; Англия 5; Турция 5; Белгия май са 6; 
Другите са по-малко, не си заслужават споменаването :) 

Връзка към коментар

В Полша съм живяла 7 години и предполагам, че трябва да я изключа. 

В САЩ съм била два пъти за по 3 месеца и повече, но бая неща обиколих за този период. 

Била съм два пъти за по 2 седмици в Холандия на обучение и съм я обиколила почти цялата + още няколко пъти, че повторението е майка на знанието ;)))!

Иначе като бройка май се нареждат Белгия - основно в командировка за 2 дни, но 1 ден винаги ходя в някой нов град; Чехия, Словакия и Турция.

През последните години наблягам на Италия и Гърция.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.