Прескочи до съдържание

Три нощувки край Венеция

FlashTerran

Препоръчани мнения

А и между Загреб и Риека е магистрала (вече), която има такса, мисля, че беше около 8 евро. Не знам, до колко може да се мине по алтернативен път, но не съм убеден, че си струва, не и часовете, които ще загубите. 
При 3-4 дни пътуване, с крайна цел, а не с наблягане на разглеждане на нещата по пътя, не съм убеден, че 15-20 спестени евро за такси си струват огромното време и натрупана умора. Ако идеята е да се насладите на пътя, а не толкова достигането и разглеждането на крайната дестинация - тогава е друго, но при толкова време, в някакъв момент става мъчение, а не удовоствие. Естествено - всеки си знае.

Връзка към коментар

Като километри пътят е същият.Загреб-Риека ще ми излезе с около 2 часа повече.Риека -Триест е без такси и после в Италия до Лидо ди Йезоло ,ако не карам по магистралата ,ще ми излезе с под час отгоре.Може и да го пробвам така.А иначе къде се плащат тези такси?При всяка качване на магистрала има пунктове ли?

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Не, плащането се извършва в края на всяка отсечка. Това обикновено е в района на околовръстното на някой град. В началото от машините на тол пунктовете се получава карнет, който служи за плащане на машините на изхода после...

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.