stanimir Публикувано: 29 март, 2016 Сподели Публикувано: 29 март, 2016 Авиокомпания: Air Europa / Avianca Маршрут:: Цюрих - Сао Пауло Цена:: 262 Валута: €Примерна дата на излитане:: 15.10.16 Примерна дата на връщане:: 30.10.2016 Сайт за резервиране:: http://www.momondo.de/ Други примерни дати : 13.08. – 11.09. 17.09. – 02.10 Не знам как се стиганай-евтино София до Цюрих , ама сигурно има начин 9 Връзка към коментар
Емил Любенов Публикувано: 29 март, 2016 Сподели Публикувано: 29 март, 2016 (редактирано) Предполагам, че най-удачен вариант би бил София - Женева с Wizz Air и от там с влак до Цюрих. Ако имаш познат, който живее там мож да ти осигури дневна карта за около 70 български лева, с която се движиш неограничено в цяла Швейцария. Нормалната цена е 94 франка за Женева - Цюрих с влак, което е доста скъпо. В такъв случай може би е по-удачно да се търси полет от София до Цюрих. Редактирано 29 март, 2016 от Емил Любенов 3 Връзка към коментар
thumper Публикувано: 29 март, 2016 Сподели Публикувано: 29 март, 2016 Хубава оферта, но май с кола ще е най-евтино да се стигне до Цюрих (от София). Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 29 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 29 март, 2016 Бърза справка сега ми показва София - Цюрих на 144 евро през сайтовете. Прилично за директен полет с вкл. багаж 4 Връзка към коментар
Емил Любенов Публикувано: 29 март, 2016 Сподели Публикувано: 29 март, 2016 Добра е цената. Иначе с кола е голяма хамалогия. Всяка година пътувам с кола до Лозана и обратно. Често казано не го препоръчвам. Особено ако не спирате много като мен и брат ми. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега