Jovandra Публикувано: 29 март, 2016 Сподели Публикувано: 29 март, 2016 Здравейте, И аз да се представя – Йоана, на 30 години от София. След всяко пътуване си казвам, че е крайно време да се кротна, но някак си не ми се получава. Веднага започвам да си мечтая за следващата дестинация, сменям десктопа на компютъра и се успокоявам с мисълта, че скоро пак ще събера багажа за някъде. Попаднах на форума покрай следващото си планирано пътуване и все още не мога да повярвам как до момента не съм знаела за съществуването му!!! Важното, че пропускът е отсранен и сега имам много нови теми за размисъл /къде, как и кога/. Благодаря ви за което 11 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 март, 2016 Сподели Публикувано: 29 март, 2016 Добре дошла, Йоана! Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 29 март, 2016 Сподели Публикувано: 29 март, 2016 Добре дошла! Ако се разровиш из темите с дестинации доста идеи и вдъхновение ще получиш... за има няма 20г напред. 1 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 29 март, 2016 Сподели Публикувано: 29 март, 2016 След всяко пътуване си казвам, че е крайно време да се кротна, но някак си не ми се получава. Хаха. И аз така си повтарям, ама не става. Светът е толкова голям, че няма време за кротване. И добре дошла! 1 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 29 март, 2016 Сподели Публикувано: 29 март, 2016 Привет, Да се кротнеш е равно да спреш да живееш пълноценно. Продължавай все така. Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 29 март, 2016 Сподели Публикувано: 29 март, 2016 Всеки си мисли,че с поредното пътуване импулсът към пътешествия ще поотмине,но той става все по-силен и устойчив Добре дошла! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 март, 2016 Сподели Публикувано: 29 март, 2016 Тц, не става това с кротването. И аз така си виках - "Абе да стигна до Австралия, после се кротвам...", та като стана едно кротване... Добре дошла Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 29 март, 2016 Сподели Публикувано: 29 март, 2016 Оо, за вируса на пътешествието няма лечение, сорри... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега