Юлияна Публикувано: 30 март, 2016 Публикувано: 30 март, 2016 (редактирано) Здравейте, Магеланци, търся къде в Барселона има гардероби за багаж и каква е цената? Проблемът е, че трябва да напуснем хотела в 12.00 часа, а полетът ни е в 21.00 часа. Бихме искали да използваме максимално времето и да се разхождаме, но ще е доста неудобно с багажите. Благодаря на всички, които могат да ми дадат някаква полезна информация! Пояснение - това е хотелски апартамент, не съм убедена, че ще се съгласят да пазят багажа ни, защото няма рецепция. Редактирано 30 март, 2016 от Юлияна
Duke Публикувано: 30 март, 2016 Публикувано: 30 март, 2016 Оставете багажа в хотела и преди да тръгнете към летището се върнете да го вземете. Това е утвърдена политика на всеки читав хотел... 1
Kaio Публикувано: 30 март, 2016 Публикувано: 30 март, 2016 Ние преди две години ползвахме LOCKERBARCELONA http://www.lockerbarcelona.com/en/ Прилична цена и на удобно място в центъра, непосредствено до плаца Каталуния, от където тръгват рейсовете за летището. 6
Mary Публикувано: 30 март, 2016 Публикувано: 30 март, 2016 Здравейте, Магеланци, търся къде в Барселона има гардероби за багаж и каква е цената? Проблемът е, че трябва да напуснем хотела в 12.00 часа, а полетът ни е в 21.00 часа. Бихме искали да използваме максимално времето и да се разхождаме, но ще е доста неудобно с багажите. Благодаря на всички, които могат да ми дадат някаква полезна информация! Пояснение - това е хотелски апартамент, не съм убедена, че ще се съгласят да пазят багажа ни, защото няма рецепция. Ето две предложения: Locker Barcelona Sants Train Station 4
Евгени Димитров Публикувано: 30 март, 2016 Публикувано: 30 март, 2016 (редактирано) Попитайте човека, с който контактувате за апартамента, как може да направите с багажа. Няма смисъл да давате излишни пари. Аз досега на хотел, хостел, airbnb, bed & breakfast (предполагам вашето е такова), никога не съм имал проблем с оставянето му. Редактирано 30 март, 2016 от Евгени Димитров
berimbau Публикувано: 30 март, 2023 Публикувано: 30 март, 2023 Ето над 100 актуални предложения за гардерб за багаж в Барселона с търсене по карта: https://radicalstorage.com/luggage-storage/barcelona?acc=950a4152c2b4aa3ad78bdd6b366cc179 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега