Прескочи до съдържание

Български Банки - кратки въпроси и дискусии

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 минути , traveler каза:

Сега е бета версия, намерението им е да остане само то, след като го разработят. Поне така ми обясниха.

А казаха ли дали вече е съвместимо с Huawei и Xiaomi, че предишната версия не беше

Публикувано:

Банката, в която „безплатно“ е на мода

Ако усещате, че месечната такса за банковата ви сметка започва да “тежи” колкото абонамента ви за някоя стрийминг платформа – не сте сами. Разликата е, че без стрийминг се живее. Без банкова сметка също, но по-трудно.

През последните четири години основните банкови услуги в България са поскъпнали с между 40% и 100%, показват данни на БНБ. Таксите се трупат почти незабелязано – превод на пари, теглене в брой, плащане на битови сметки, месечна поддръжка... На финала на годината може да се окаже, че само за да боравите с личните си средства, сте отделили трицифрена сума.

На този фон има и изключения. ПроКредит Банк премахна основните такси за физически лица, без скрит текст или „само при определени условия за първите три месеца“.

За повече инфо тук.

• Харесвам 2
Публикувано:

Само на мен ли ми се струва или ДСК са махнали таксата превалутиране? Транзакцията по-долу е от месечното извлечение на кредитната карта. 

image.png.37e5550163e615c9377a9c7a5337cd8d.png

• Замислям се 2
Публикувано:
На 23.05.2025 г. в 15:59, WanderlustME каза:

Вероятно сте на премиум план, за обикновените карти остава 1,9806 

image.png.dfade13e586e05ed239f1f0df176c8bd.png

Да, така е. Не знаех, че има разлика и в курсовете. Мерси много! 

Публикувано:

Здравейте, понеже имам проблем с кредитната карта на OBB(KBC) не може да направя онлайн pre-authorisation защото съм с iOS. След 2 седмици главоболия с банката ми казаха че трябва да изчакам до следващия ъпдейт на приложението за да мога да издам secure 3d код за да завърша online pre-authorisation. Търся вариант за кредитна карта с която мога да мина но проблема е че в петък пътувам така че единственият Вариант е за дигитална такава. В момента имам Revolut, Payz и Curve акаунт но не знам дали имам някакъв начин да си извадя CC.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 56 минути , Spirit каза:

Здравейте, понеже имам проблем с кредитната карта на OBB(KBC) не може да направя онлайн pre-authorisation защото съм с iOS. След 2 седмици главоболия с банката ми казаха че трябва да изчакам до следващия ъпдейт на приложението за да мога да издам secure 3d код за да завърша online pre-authorisation. Търся вариант за кредитна карта с която мога да мина но проблема е че в петък пътувам така че единственият Вариант е за дигитална такава. В момента имам Revolut, Payz и Curve акаунт но не знам дали имам някакъв начин да си извадя CC.

Може да погледнеш ПИБ - издават виртуални кредитни карти, изцяло дистанционно. Аз миналата година ги тествах, стана за минути. Само не знам дали и нови клиенти могат да се регистрират в приложението и да заявят карта или ще е нужно да се разходиш до някой офис за първоначално активиране на приложението.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 минути , Фил каза:

Айде и ЦКБ с такса за внасяне на пари на АТМ за дебитна карта.  Влиза в сила от 23.07.2025

image.png.efeb705a21222b03c65496b74ac3aa34.png

Подготвят се за отпадането на печалби от превалутиране след приемането на еврото. ОББ също са с такса за вноска от месец някъде. 

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Argentique каза:

Уникредит поне от година, ако не и повече, имат 0.30 лв за депозит в техен банкомат.

Да, знам, че повечето банки имат, но поне в ЦКБ нямаше, ама Zaro сигурно е прав в предположението си...

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.