Прескочи до съдържание

Български Банки - кратки въпроси и дискусии

Препоръчани мнения

• 2 седмици по-късно ...

Наскоро си извадих кредитна карта от Fibank. Активирана е на 29.10. В момента съм използвал определен лимит от нея и искам да го погася. В меню Карти, на app-a обаче, виждам това ->
Период 20.09-19.10, дължима вноска: 0лв. 

Сега въпросът ми е, трябва ли да изчакам да мине следващия предполагаем период - 20.10-19.11 и чак тогава да очаквам да се ъпдейтне приложението? 
И мога ли така предварително да направя превод към картата, с което предварително да се отчете? 
Как процедирате вие с вашите карти от Fibank? 🙂

IMG_8361.jpg

Връзка към коментар

Задължението/изразходваната сума излиза след 19/20-ти и тогава се може да се погаси.

Не съм правил това което питаш, но според мен може да направиш превод /между твои сметки/ от титулярната сметка към сметката на картата през приложението.

А ако нямаш друга сметка в ПИБ, то от друга банка към сметката на картата. Това съм го правил в Пощенска. В ПИБ още не ми се е налагало.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 57 минути , Kosta Grudov каза:

И мога ли така предварително да направя превод към картата, с което предварително да се отчете? 

Може, разбира се. Сумите може би са само оторизирани на този етап и затова не излизат като текущо дължима сума. Аз никога не чакам извлеченията, а си "допълвам" каквото трябва.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Явно са размислили за безплатните преводи 🙂

Аз пък тъкмо миналия месец си закрих сметката при тях.. Ако знаех, че ще махнат таксите за преводи, щях да си я оставя за резервна банка..

Връзка към коментар

Това е било временен бъг. Вчера вечерта правеха нещо по приложението. Аз от няколко години ползвам опцията за безплатни преводи и поне на този етап съм много доволен. Обаче имам сметка с месечна такса за поддръжка от 10 лева, която включва всякакви безплатни операции - теглене, внасяне, преводи, спестовна компонента с лихва и т.н. Сега очевидно въвеждат безплатните преводи и за основния тип сметки, които са без такса за поддръжка... 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.