Lyubina Публикувано: 1 април, 2016 Публикувано: 1 април, 2016 Мдааа, страхотен конкурс и още по-невероятни снимки Гласувала! 1
chandni Публикувано: 1 април, 2016 Публикувано: 1 април, 2016 Срам, не срам - опрях дотам да ви моля да дадете едно рамо Престраших се, та пратих две снимки за един фотоконкурс. Класирането е по брой гласове Но не ме разбирайте погрешно - не държа на всяка цена да гласувате за моите снимки. Просто ги вижте и ако ви харесват - тогава гласувайте Пък да видим после... http://jualtokoweb.juplo.com/Contest/Contest.html Кептън... като гледам, твоята снимка уверено води в кОнкурса! Ако не се активизират "мамите" в последните минути, няма кой да ти вземе първото място... 4
Ushakal Публикувано: 1 април, 2016 Публикувано: 1 април, 2016 А на мен защо не ми се отваря този линк? :blush: И аз така. А после се оплаквам като ми кажат, че нямам чувство за хумор, пък и като ви чета нищо не загрях. 3
Duke Публикувано: 1 април, 2016 Публикувано: 1 април, 2016 Кептън... като гледам, твоята снимка уверено води в кОнкурса! Ако не се активизират "мамите" в последните минути, няма кой да ти вземе първото място... Е те тук не са ли се активизирали още?
chandni Публикувано: 1 април, 2016 Публикувано: 1 април, 2016 Е те тук не са ли се активизирали още? Имах НАВпредвид ТАМ да се активизират и да му отнемат лидерството... 1
Костов Публикувано: 1 април, 2016 Публикувано: 1 април, 2016 Страхотни снимки капитане. Браво! Особено ми хареса оная ... с триъгълника. Великолепно!!! Аз цялата рода и всички колеги и колежки гласувахме за теб. Успех, Капитане!!! 2
Травеолани Публикувано: 1 април, 2016 Публикувано: 1 април, 2016 Аз го видях още вчера, видях че линка "не се отваря". После зацепих, ама си мълча да не разваля изненадата. Страхотно чувство за хумор Captain Oveur 2
captain_oveur Публикувано: 1 април, 2016 Автор Публикувано: 1 април, 2016 След този пинг-понг с Фичо, освен да си вземете стая? Ше си вземем чертожните дЪски и рапиТографите и ще си чертааааайкаме...! 5
traveler Публикувано: 1 април, 2016 Публикувано: 1 април, 2016 Ше си вземем чертожните дЪски и рапиТографите и ще си чертааааайкаме...! Имам запазени рапидографи Rotring и пергели Richter да ви ги подаря? 1
Asterisk Публикувано: 1 април, 2016 Публикувано: 1 април, 2016 (редактирано) (наказанието, че отварям форума в работно време ) До болка познато Редактирано 1 април, 2016 от Asterisk 2
ECC Публикувано: 1 април, 2016 Публикувано: 1 април, 2016 Кептън,и аз ударих едно рамо в решителния момент- в 23,42часа. Това обаче си има цена.Каква?Виж на "лични".
Георги Матеев Публикувано: 1 април, 2016 Публикувано: 1 април, 2016 И от мен един глас от Панама - надявам се да се брои
AlexandraKo Публикувано: 2 април, 2016 Публикувано: 2 април, 2016 И от мен един глас от Панама - надявам се да се брои Жоре, малко извън темата - трябват ли ни визи за Панама?
Duke Публикувано: 2 април, 2016 Публикувано: 2 април, 2016 Жоре, малко извън темата - трябват ли ни визи за Панама? Не! Влиза се след лек разпит, взимане на пръстови отпечатъци, снимка (пред знамето), представяне на бордни карти/билет за напускане на страната и рентген на багажа след проверката...
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега