Mendez Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Отдавна чета и разглеждам форума, но не съм писал... Ето, че дойде и този момент . Честита годишнина! Бъдете живи и здрави! 3
bulpa Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Честита годишнина, Георги и магеланци! Благодаря за този чудесен форум, за всички споделени съвети и промоции, за възможността да се запозная с толкова интересни хора Поздравления за юнското магеланче! 2
Desi75 Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Честит рожден ден! Здрави да сме и дълги години още да съществува това прекрасно място! Радвам се, че ви открих и срещнах толкова много приятели тук и благодарение на форума посетих и ще посещавам места, за които само съм мечтала! П.С. Все пак в края на юни ще се появи новата смяна, така че форума ще го има още дълго след нас 5
Masmiya Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Честито за очаквания нов магеланец и за третия рожден ден! Благодаря за положените усилия и труд в тези три години! П.п. Успех със завършването на време. Моят мъж така и не успя - нашето бебе вече е на почти две седмици, а таткото още пише заключението на своята докторска теза. 3
Христиан Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Честит рожден ден! Благодарение на magelanci.com и хората тук, посетих места, които може би никога нямаше да видя! Сърдечно благодаря! 2
Mary Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 (редактирано) Честита трета годишнина! Благодаря за всичко! Още по-голямо ЧЕСТИТО за благата вест! Поздравленията са и за майката! Животът ви ще се промени, но ще се увеличат в пъти радостните мигове! "Магеланци" е мястото в нета, което чувствам като свое! Тук срещнах наистина интересни хора, а се надявам да срещна още много повече. Както каза и Duke - дай да видим с какво можем и да помогнем! Редактирано 3 април, 2016 от Mary 3
Гергана Пенина Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 (редактирано) Честито и от мен! За форума не знам дали мога да помогна, но за малкото магеланче със сигурност Редактирано 3 април, 2016 от Гергана Пенина 8
lesy Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Честит рожден ден и от мен на най-доброто форумно общество и най-вече на неговия Основател! Преди форума си пътувах 2 пъти годишно планувано, а сега кроя планове за най-малко година напред. И се запознах със страхотни хора, които ме вдъхновяват да мисля и да мечтая за далечни дестинации. Благодаря! 7
Фил Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 (редактирано) Честито! За много години! Редактирано 3 април, 2016 от Фичо 3
mililia Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Ами, на всички да ни е честита годишнината! И аз като повечето, благодарение на форума намерих много нови приятели и посетих места, за които не бях и мечтала преди това......И започнаха проблемите.....отпуската вече не ми стига . Благодаря на Основателя! и на всички пишещи и споделящи ! 2
traveler Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 (редактирано) Честита годишнина приятели! На Основателя създал прекрасниян форум, пожелавам да му се случват само прекрасни неща! Наздраве и да се срещаме тук още много години! Редактирано 3 април, 2016 от traveler
Костов Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 (редактирано) Наздраве, Магеланци! Живи и здрави, много пътешествия, и нека и праправнуците ни четат и обменят информация в http://magelanci.com! Извинявам се за качеството на снимката, но телефона толкова може. Редактирано 3 април, 2016 от Костов 3
Stryper Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Честита годишнина! Успешно дипломиране! Честито за очакваното ново магеланче!
Цвете Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 (редактирано) Честит рожден ден, Магеланци! Това е най- хубавото място, където се събират щастливи хора! За много години и наздраве! Честито на Георги и Пожето за най- хубавото очакване! И на Masmiya честито! Редактирано 3 април, 2016 от clete 3
ZORI Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 (редактирано) Честито на всички Магеланци!Честото на Георги специално за хубавата новина, която научавам!Бъдете здрави и обикаляйте света...по два и по три пъти..;-) Благодаря, че Ви има и че Ви познавам! Благодарения на Вас и на сайта нашите пътувания са по лесни, по забавни и интересни. Хубаво е човек, когато знае, че винаги има на кого да разчита при нужда, че може винаги да сподели с някого за хубаво и за лошо! Истински съм щастлива, че Ви има, че ви срещнах! Редактирано 3 април, 2016 от ZORI 3
ZORI Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 (редактирано) Наздраве! щастлива, че Ви има, че ви срещнах! Редактирано 3 април, 2016 от ZORI 1
Пътувко Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Да ни е честито ! Благодаря на организаторите за усилията и на всички чудесни пътуващи хора за потоците от интересна информация! Нека да продължаваме все напред по кръглата земя (всъщност тя кръгла ли е, какво се оказа? ) 5
Krum4ov Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Прекрасно! Честити три години и все такава успешен и приятен да е форума и всички потребители покрай него! 2
tolysgg Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Честито на Георги, а честито и на всички пишещи, четящи, споделящи, разказващи и мечтаещи готини хора тук ! 1
Роца Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Честито и от мен! И за рождения ден, и за хубавата новина! Още много години и пътешествия! 1
Petkan Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Още някоя минутка и щях да изпусна събитието! Честито и наздраве!!! А след някоя и друга година, ей така да си разпускате със Заместник - Основателя 4
margarettod Публикувано: 3 април, 2016 Публикувано: 3 април, 2016 Честит Рожден Ден на всички Магеланци и специално на Основателя!!! Благодаря, че Ви има!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега