Прескочи до съдържание

Brussels Airlines - новини и въпроси


Препоръчани мнения

Здравейте магеланци,

 

Да се оплача от Брасълс ерлайнс. Имам полет днес с тях от Лиеж до Ница, предишният беше анулиран. Не успявам да се чекирам онлайн, не ме намира в сайта им, а по телефона никой не ми отговаря в неделя. След малко тръгвам за Лиеж, полетът е в 20:10 ч. Интересува ме някой летял ли е скоро след атентатите на едно от двете резервни летища (Антверпен или Лиеж) и как става онлайн чекина? Колко време са опашките на Лиеж? Освен лаконичен СМС нищо друго не получих от компанията. Имам ли право на някаква компенсация?

 

Благодаря.

Връзка към коментар

В сайта на летището на Лиеж директно излиза предупреждение за всички пътници на Brussels Airlines: https://www.brusselsairlines.com/fr-be/misc/AlertMessageDetail.aspx

 

В самия сайт също пише нещо, но на френски: http://www.liegeairport.com/homeЕдинствено разкодирах, че искат да си 2.5 часа предварително, няма смисъл да преразказвам по гугъл транслейт сам ще си видиш :)

 

За компенсация ще го мислим след като мине полета, и ако не те качат, предполагам им е доста натоварено и на brussels airlines и на летището в Лиеж и за това не отговарят на телефоните. Силно вероято и за това онлайн чекина да не им работи. 

Връзка към коментар

Пристигнах в Лиеж. Летището е малко и претоварено, има много хора, горкия персонал не знам как смогва. Малко е като Кабул - военни, полиция, кучета навсякъде в една палатка става първия security Check. Но сигурността в най-важна.

 

онлайн чек ин няма на тези полети, чекира се на гише. Безплатни автобуси има от Брюксел Центраал до Лиеж/Антверпен през половин час. Това е за сега, надявам се да ме качат все пак.

  • Харесвам 5
Връзка към коментар
  • 1 година по-късно ...
  • 3 месеца по-късно ...

Авиокомпанията няма да поднови  договора със CityJet за ползване на Сухой Суперджет. СЕО-то на Brussels сподели, че не са доволни от времето, необходимо за отстраняване на технически проблеми.

Предстои да видим какъв регионален самолет ще изберат да замести Суперджет-овете.

Връзка към коментар
  • 3 месеца по-късно ...
  • 6 месеца по-късно ...

Тюснофюзелажните самолети на а/к ще бъдат пребоядисани в ливерията на Eurowings

http://www.airliners.de/brussels-maschinen-eurowings-livery/50066

 

От доста време се говори за тази промяна. Явно вече се случва.

Връзка към коментар

За съжаление и тази малка авиокомпания изчезва безславно в блатото на Луфтханза груп. Летях с тях през 2006 година Хамбург-Брюксел-София и останах много доволен. Бяха най-евтини, в самолета сервираха топла храна и даваха шоколад на корем и на двата полета.

Връзка към коментар
  • 3 месеца по-късно ...

Разместванията в JV на *А продължават:

  • от 20 февруари 2020 полетите на  SN между Брюксел и Дълес стават целогодишни - ежедневни лятото и 4 пъти седмично зимата
  • SN мести полетите между Брюксел и Торонто да са между Брюксел и Монреал.
  • Air Canada пуска полети между Торонто и Брюксел на мястото на полетите на SN oт 1 май 2020
Връзка към коментар
  • 2 години по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.