Прескочи до съдържание

София - Ламеция (Южна Италия) - София, тръгване на 22.5


Препоръчани мнения

Здравейте магеланци,

 

Пиша с молба за малко помощ за намирането на самолетни билети. Краят на май сме канени на сватба в Южна Италия и търся билети за група от 9 човека.

За тръгване вариантите са вече сведени до 2, защото единственият вариант който ни устройва е 22 май следобяд/вечерта и това означава с Alitalia SOF-FCO 19:00 - 19:55 и после FCO-SUF с Ryanair или на 22 вечерта или 23 сутринта и цените който съм намерила до сега са към 80-90Euro на човек за пътуването до там.

За връщане - от 26 до 31 май би ни устроило.
Ще пътуваме само с ръчен багаж. Имам карти Виза и Маестро.

Не знам как става с купуването на толкова билети наведнъж, повечето сайтове които гледах имат някакво ограничение за до 6 наведнъж. Бих била благодарна за малко разяснение.

Като цяло най-ниската цена е приоритет и благодаря предварително за всякаква помощ :)

Връзка към коментар

Принципа е следния - първо търсиш само за един човек, после търсиш за всички. Ако има разлика в цената, то почваш да проверяваш последователно - с 2, 3, 4 и т.н. пътници за да хванеш в кой точно момент цената скача. 

 

Прави се с цел, тъй като по-евтините билети често са с ограничена бройка, и ако са останали по-малко от 5, като търсиш за 9 човека ще ти покаже по-високата цена и за деветте. Като засечеш точната бройка ще си купиш 5 евтини и 4 по-скъпи, вместо 9 скъпи. 

 

Не мога да помогна в кой сайт има отстъпки за плащане с карта в момента. 

Връзка към коментар

Полет до Бари не ни устройва защото е доста далече от крайната дестинация и цената не е по-добра още като се включи и пътуване с влак или нещо такова.

Георги, благодаря за разяснението.

 

А това за отстъпката за група, директно на компанията ли? По този начин отпада обаче възможността за ползване на разните там привилегии с карти от jetcost, rumbo, и т.н. - има ли смисъл?

Връзка към коментар

Директно с компанията да. Ама ако не ти се лети до Неапол/Бари стават 2 компании.

Честно казано не знам каква отстъпка ще дадат, нито знам каква отстъпка ще получиш с разните карти, трябва да се пробва. Имай предвид, че едва ли има 9 билета на най-ниската цена, т.е. ще купиш примерно 4 на по-ниска и 5 на по-висока, на 2 пъти (картите имат ограничение за едно ползване за определен период също така). Или 9 на по-високата цена, на един път.

Груповата цена е една за всички.

Връзка към коментар

Lamezia Terme,е международно летище.Със сигурност има полети на Райън от Пиза,Рим Фуимичино,Милан Бергамо и Болоня.Не знам дали съвета ми ще е валиден,но разцъкъй комбинации с полети София до Пиза на ирландците(преди 2 дни летях с тях и се прибирам утре) или от София до Бергамо,Болоня или Рим с Уиз...и от там до Ламезия.Вярно е че ще са 2 полета на посока,но цената ако те устройва отиваш директно в Ламезия.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.