Прескочи до съдържание

Тениската, която говори всички "езици"!

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не се учудвам, че след Виетнам са я измислили. Никъде другаде не съм се чувствал толкова безпомощен да обясня нещо.  :lol:

• Харесвам 4
Публикувано:

Много, много силна идея. Ужасно много ми харесва и ще си я поръчам на всяка цена. Колко мъдър може да бъде човек, когато изпие няколко питиета!  :lol:

• Харесвам 4
Евгени Димитров
Публикувано: (редактирано)

Определено имах нужда от такава тениска в Куба. В апартамента, който бяхме наели, собствениците живееха в съседния на нас. Бяха около 50-55 годишни, та комуникацията с тях беше с ръце, лист и химикал. Бях станал като художник. Ако имах малко глина, от толкова ръкомахане можех и една фигура да извая. Навън беше същото. Най-тегаво беше по заведенията, избирал съм си да ям без да знам какво.

Редактирано от Евгени Димитров
  • Харесвам 3
Публикувано:

Не се учудвам, че след Виетнам са я измислили. Никъде другаде не съм се чувствал толкова безпомощен да обясня нещо.  :lol:

В Япония е доста по зле ;)  Във Виетнам поне хората занимаващи се с туризъм говореха английски, докато в Япония дори на рецепцията на хотела не можех да се оправя...

Публикувано:

Като едни видни магеланци ще трябва да свалите от цената 33$ дори само за престиж, не от дребнавост или тарикатлък. Взимате си любим темплейт от icon speak на jpg - или шаблон от нета, или по-добре - ваша комбинация, изплясквате я на някой от многобройните вече сайтове за фланелки, оразмерявате, и до ден имате фланелка Fruit of the Loom с чудесна щампа icon speak под 20 лева  :biggrin:

post-3680-0-48155500-1461261874_thumb.jpg

• Харесвам 9
Публикувано: (редактирано)

Аз така и не разбирам каква е ролята на тази тениска - все с нея ли да ходи човек, да си поръча за всеки ден по една ли,че ще вземе да му затрябва баш, като е опрана. ☺Не знам за другите как е, ама на мен в топлите страни ми трябват поне по две на ден в жегата.

Няма ли да свърши същата работа едно кръпчЕ, дето говори всякакви уж всякакви езици?Или някакво листче с всичките тия знаци.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 6
Публикувано:

Сега сигурно ще се наложи да сменяме дизайна на бъдещите магелански тениски, офф...

• Харесвам 7
Публикувано:

Аз така и не разбирам каква е ролята на тази тениска - все с нея ли да ходи човек, да си поръча за всеки ден по една ли,че ще вземе да му затрябва баш, като е опрана. ☺Не знам за другите как е, ама на мен в топлите страни ми трябват поне по две на ден в жегата.

Няма ли да свърши същата работа едно кръпчЕ, дето говори всякакви уж всякакви езици?Или някакво листче с всичките тия знаци.

Тя май ролята е малко или много бъзиклийска, но пък знае ли човек, кога би могла да ти свърши наистина работа. Да не говорим, че телефоните имат вече такива приложения и преводачи... 

• Харесвам 2
Публикувано:

Най-малкото е майтапчийско. Харесва ми, а и никога не се знае, може веднъж да се наложи и наистина да има полза от такава тениска  :lol: , готина е. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.