Роси 777 Публикувано: 17 април, 2016 Сподели Публикувано: 17 април, 2016 Привет магеланци , открихме форума благодарение на приятел. Ние също обичаме да пътешестваме ,предимно сме "обикаляли" из Европа. Нашият начин на пътуване е малко по различен - с кемпер, но ние също сами си планираме местата , които да посетим и постоянно търсим инфо. Форума е много хубав с полезна информация , за което поздравления към създателя му и разбира се към тези, които споделят в него. Ще се радваме ако бихме могли да бъдем полезни с някаква информация. 19 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 17 април, 2016 Сподели Публикувано: 17 април, 2016 Добре дошли! Няма значение как пътува човек щом му доставя удоволствие. Никога не съм пътувал с кемпер, но имам огромно желание. Със сигурност ще е страхотно изживяване. 1 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 17 април, 2016 Сподели Публикувано: 17 април, 2016 Здравейте и от мен! И аз съм от кемпер ентусиастите без лиен опит - само с мерак. Даже редовно хода на кемпер изложения Надявам се някой ден да ви питам за съвети по въпроса. 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 април, 2016 Сподели Публикувано: 18 април, 2016 Здравейте и добре дошли. Вашият приятел дали не е Sun4o, че той е друг кемпърджия във форума, а сигурно сте доста стегната мафия, която споделя всичко 2 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 18 април, 2016 Сподели Публикувано: 18 април, 2016 Е, най-накрая! Добре дошли! Очаквам с нетърпение фотописите ви и тук! Поне няма да ми се налага да се разчеквам и в двата форума 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 18 април, 2016 Сподели Публикувано: 18 април, 2016 (редактирано) Здравейте и добре дошли Планирам да вляза и живея в кемпер за 10-на дни в Исландия. Да видим само кога ще е? Ще помагате ... да си избера такъв, дето няма да си "трескам" я главата, я някоя друга част от тялото в маса, стол, шкаф или в нещо друго от интериора ... Редактирано 18 април, 2016 от ven62 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега