captain_oveur Публикувано: 24 април, 2016 Сподели Публикувано: 24 април, 2016 (редактирано) Хубавото, според мен, е, че епистоларният формат на това начинание позволява да се разпрострем отвъд границите - държавни, езикови, на благоприличието... Нали разбирате, достатъчно е някой да преведе на/от съответния език, и готово. Е, и да си намерим интересен събеседник, разбира се Аз за събеседници на първо време бих номинирал Симеон Идакиев и д-р Петър Берон. И двама имат какво да разкажат. А от нашите хора... за домосед сме говорили едно време И @juriwaro, @Rumiana... Редактирано 24 април, 2016 от captain_oveur 3 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 Аз бих предложил да се направи subreddit, в който да се провеждат тези "интервюта". Във форумен формат няма видимост на въпросите и отговорите и като цяло е много напрягащо. Например като някоя магеланка напише в "Искам да се похваля", че има дете, то аз спирам да чета 3 дена темата, за да се източи спамът. 7 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 Добре е да се знае, че интервюто в известна степен се класифицира като „публицистика“ по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и в този смисъл носители на авторски права са както интервюираният, така и интервюиращият. Всичко това означава, че е добре предварително да се получава писмено съгласие за публикуване на интервюто от носителите на авторски права, което най-лесно би могло да се получи чрез подписване на декларация-съгласие... 2 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 (редактирано) Много ми допада идеята. Присъединявам се към повечето магеланци, и според мен ще е по-интересно основните герои да са членове на форума Редактирано 25 април, 2016 от П.Кръстев Връзка към коментар
Георги Публикувано: 25 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 25 април, 2016 То няма да е интервю в чистия смисъл на думата, по-скоро ще е нещо от рода на "искаш ли да отговориш на тия въпроси в тая тема". По смисъл това не е ли като другото участие във форума? Ние по цял ден се интервюираме тук Надявам се да няма нужда от допълнителен договор, декларации, релийзи и т.н. В отделен подфорум ще е всичко, да. Хм...ми да го задействаме? Да се пусна ли аз по пързалката за бета тест? 5 Връзка към коментар
Параход Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 Не, няма нужда от договор и/или декларация. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 (редактирано) Хм...ми да го задействаме? Да се пусна ли аз по пързалката за бета тест? Четеш ми мислите, точно щях да го напиша Редактирано 25 април, 2016 от Фичо 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 Хм...ми да го задействаме? Да се пусна ли аз по пързалката за бета тест? Да подготвяме ли въпросите? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 юни, 2016 Сподели Публикувано: 7 юни, 2016 (редактирано) Такааа, Основателя го поразпитахме вече...Сега, понеже до ушите ми стигна слух, че Георги Матеев бил на кратко посещения в България , предлагам да го призовем на горещия стол, ако няма нещо против. Редактирано 7 юни, 2016 от Фичо 12 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 28 януари, 2018 Сподели Публикувано: 28 януари, 2018 Ама защо така се загърби хубавата инициатива? Толкова добре се беше получило с Матеев! Дали не е време да се призове на горещия стол следващият "травъл динозавър", как мислите? 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 януари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 29 януари, 2018 преди 8 часа, Meidj каза: Ама защо така се загърби хубавата инициатива? Толкова добре се беше получило с Матеев! Дали не е време да се призове на горещия стол следващият "травъл динозавър", как мислите? Изглежда, че повечето хора не обичат да им се навлиза по този начин в личното пространство и е напълно разбираемо. След няколко поредни отказа за участие ми стана неудобно и да питам повече. По-скоро ще преориентираме идеята към външни, публични лица, но ми трябва малко да седна да измисля точната формулировка. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 януари, 2018 Сподели Публикувано: 29 януари, 2018 преди 12 часа, Meidj каза: Дали не е време да се призове на горещия стол следващият "травъл динозавър", как мислите? Време е . Призовавам Meidj 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 29 януари, 2018 Сподели Публикувано: 29 януари, 2018 преди 2 часа, Георги каза: Изглежда, че повечето хора не обичат да им се навлиза по този начин в личното пространство и е напълно разбираемо. След няколко поредни отказа за участие ми стана неудобно и да питам повече. По-скоро ще преориентираме идеята към външни, публични лица, но ми трябва малко да седна да измисля точната формулировка. То си зависи от въпросите. Ако се наблегне на пътешественическите и не се навлиза толкова в личните, няма да има такова дърпане, мисля си. Даже личните въпроси могат да се ограничат изцяло по условие и да присъстват само в представянето по усмотрение на конкретния участник. преди 7 минути , Фичо каза: Време е . Призовавам Meidj Не си чел внимателно. Казах "травъл динозавър", а не "бот на самотек" 1 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 януари, 2018 Сподели Публикувано: 29 януари, 2018 Бе, чета аз, ама то не пречи Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 29 януари, 2018 Сподели Публикувано: 29 януари, 2018 преди 34 минути , Meidj каза: Даже личните въпроси могат да се ограничат изцяло по условие и да присъстват само в представянето по усмотрение на конкретния участник. Без личен елемент няма ли да е скучно. А и как да се отдели личното, то си присъства в пътуванията. 6 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 29 януари, 2018 Сподели Публикувано: 29 януари, 2018 На би ми било много интересно на горещия стол да седне Теди. Ще се получи много интересна тема. 7 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 29 януари, 2018 Сподели Публикувано: 29 януари, 2018 преди 43 минути , slujitel каза: На би ми било много интересно на горещия стол да седне Теди. Ще се получи много интересна тема. Не мисля, че съм чак толкова интересна. Връзка към коментар
patilana Публикувано: 29 януари, 2018 Сподели Публикувано: 29 януари, 2018 преди 7 минути , Tedy каза: Не мисля, че съм чак толкова интересна. А кой повече от теб владее очите и умовете ни? 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 януари, 2018 Сподели Публикувано: 29 януари, 2018 Преди 1 час, slujitel каза: На би ми било много интересно на горещия стол да седне Теди. Ще се получи много интересна тема. + 1. Имам редица неудобни въпроси, които отдавна искам да задам на Теди 2 3 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 29 януари, 2018 Сподели Публикувано: 29 януари, 2018 (редактирано) Преди 1 час, Tedy каза: Не мисля, че съм чак толкова интересна. Недей да скромничиш!Колкото толкова. Редактирано 29 януари, 2018 от traveler 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 29 януари, 2018 Сподели Публикувано: 29 януари, 2018 Теди, Теди, Теди 3 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 29 януари, 2018 Сподели Публикувано: 29 януари, 2018 преди 5 часа, Георги Матеев каза: + 1. Имам редица неудобни въпроси, които отдавна искам да задам на Теди Ще ти отговоря на всички. 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега