t_petkov Публикувано: 24 април, 2016 Сподели Публикувано: 24 април, 2016 Здравейте, търся евтин билет(без значение авиокомпанията) от Лондон до Мон Пелие. Интересува ме в периода 1-15 юли за около 3-4 дни да сме в Мон Пелие. Намерих някакви за около 80 евро, но се чудех дали може да се намери нещо по-евтино. Без чекиран багаж пътуваме. Благодаря предварително за отзовалите се Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 април, 2016 Сподели Публикувано: 24 април, 2016 easyJet, това ти е варианта, това предполагам си намерил и сам. Няма други компании хем с директен полет, хем в тоя ценови диапазон. Не ми е известно техни цени да може да се свалят с кредитни карти, така че може би си резервирай направо от сайта. Ако сте повече от един човек (използваш множествено число в поста) резервационната им такса си я поделяте, така че цената малко ще падне. Аз лично бих резервирал без да чакам, защото за средата на юли двупосочен директен полет за 80 евро си е супер. 1 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 24 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 24 април, 2016 easyJet, това ти е варианта, това предполагам си намерил и сам. Няма други компании хем с директен полет, хем в тоя ценови диапазон. Не ми е известно техни цени да може да се свалят с кредитни карти, така че може би си резервирай направо от сайта. Ако сте повече от един човек (използваш множествено число в поста) резервационната им такса си я поделяте, така че цената малко ще падне. Аз лично бих резервирал без да чакам, защото за средата на юли двупосочен директен полет за 80 евро си е супер. Да, намерихме ги в easyjet 125 паунда излизат 2 билета. Благодаря много за помощта Връзка към коментар
Препоръчани мнения