Прескочи до съдържание

Сейшели 338€ от Рим // 450-470€ от София

Препоръчани мнения

От Рим до Махе с Ethiopian и Emirates за 338 €, много дати от май до юли.

сайт: Rome - Seychelles

post-72-0-69399400-1461547151_thumb.jpg

През jetcost София - Рим може да се намери за още около 110-130€ (стига да мине Maestro-то).

Часовете на излитане и после обратно на кацане от/в Рим, са много удобни за довеждащите полети без нужда от допълнителни нощувки.

На отиване е малко тегаво с престой в Адис от 9:30 часа, и после още 5 в Дубай, но такива са условията :)

post-72-0-10855800-1461547617_thumb.jpg

Не знам за колко най-малко се е появявала досега оферта от София до Сейшелите, но за мен всичко под 500 €, е приемливо за този регион

За периода времето не е толкова горещо, но пък е по-сухо, и предполагаемо с по-малко комари (?!) Водата, предполагам, е идеална за по-непретенциозните, но няма да е под 24-25 С Който е ходил може да даде повече разяснения по тази част..

За повече подробности, и запълване на времето на островите, 'must see' има вече доста изписано в различни теми във форума

Някой ако реши да се възползва от това предложение - Bon voyage! :)

Редактирано от wilks
  • Харесвам 15
Връзка към коментар

От Рим до Махе с Ethiopian и Emirates за 338 €, много дати от май до юли.

сайт: Rome - Seychelles

attachicon.gifFCO - SEZ.jpg

През jetcost София - Рим може да се намери за още около 110-130€ (стига да мине Maestro-то).

Часовете на излитане и после обратно на кацане от/в Рим, са много удобни за довеждащите полети без нужда от допълнителни нощувки.

На отиване е малко тегаво с престой в Адис от 9:30 часа, и после още 5 в Дубай, но такива са условията :)

attachicon.gifFCO - SEZ 1.jpg

Не знам за колко най-малко се е появявала досега оферта от София до Сейшелите, но за мен всичко под 500 €, е приемливо за този регион

За периода времето не е толкова горещо, но пък е по-сухо, и предполагаемо с по-малко комари (?!) Водата, предполагам, е идеална за по-непретенциозните, но няма да е под 24-25 С Който е ходил може да даде повече разяснения по тази част..

За повече подробности, и запълване на времето на островите, 'must see' има вече доста изписано в различни теми във форума

Някой ако реши да се възползва от това предложение - Bon voyage! :)

Мхм супер ее дори цената ии там ее доста яко заслужава си може би,но хотелите дали са скапи за датите трябва да се видят. :)

Връзка към коментар

Е, човек с карта Diners и вкус към хубавите питиета може да си изкара много приятно паузата в Dubai International Hotel First Class Lounge - един от най-хубавите салони.  :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имайте предвид и че катарците се връщат на Сейшелите, така че и отттам има шанс да изскочат добри цени от София, поне аз така се надявам.

Иначе и те пускат промоции, но трябва да се следят

Връзка към коментар

wooow nice....

само да бях малко по далечни дати....нещо септември октомври....

wizz е 400лв за двама до рим 

За Рим има имат raynair от Солун и са по 20евро в едната посока. :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.