Радослав Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 Полетът ми от Мадрид каца 12.05. За София излитам 16.25. Предполагам, ще имам достатъчно време да сменя полетите. Въпросът ми е: Станстед има ли транзитна зона, или ще се наложи да мина граничен контрол, да вляза в Англия и да мина през security control отново? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 Аз чаках доста над 1 час и то през нощта..Не е както Хийтроу, чака си се..Няма транзитна зона. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 Това са си повече от четири часа , разбира се че ще имаш време за всичко. Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 Летището е много приятно, поне в моите очи. Има си едно влакче, което обикаля терминалите, при мен нямаше никакво чакане, но реално никога не знаеш. Това е главното летище на Раян и като цяло има нон стоп полети. Но определено при 4 часа и без да има инфарктни закъснения би трябвало всичко да е наред. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега