Margarita Публикувано: 27 април, 2016 Публикувано: 27 април, 2016 Здравейте, наскоро попаднах на форума мисля че съдържа доста полезна информация за хората, които сами си организират пътувания. Пътуванията ми започнаха в далечната 2001 година, когато това ми беше работата, преди това само мечтаех за тях. Сега пътувам основно за почивка и нови преживявания и впечатления. Надявам се да намеря интересна информация, а и ако мога, да бъда от полза за местата, на които съм била. Поздрави. 4
pamela Публикувано: 27 април, 2016 Публикувано: 27 април, 2016 Здравей, Маргарита, Добре дошла! Аз също съм от скоро в този форум, но мога спокойно да кажа, че всеки ден влизам с удоволствие в него, чета това, което ме интересува, а и това, което се надявам скоро да ме заинтересува, защото е хубаво човек да има големи мечти, и всеки ден научавам по нещо ново и интересно. Хората тук са много отзивчиви и вярвам, че ще намериш отговор на всичките си въпроси. 2
Георги Публикувано: 27 април, 2016 Публикувано: 27 април, 2016 Добре дошла и се разполагай като на плажа 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега