Прескочи до съдържание

Сватбено пътуване Тайланд - о. Бали


Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци,

 

С моя годеник планираме да си направим обиколка за 2 седмици в Азия. Планирали сме да посетим о. Бали и Банкок. Датите са 13 юни - 26 юни. Ето и програмата, която сме планирали за пътешествието ни.

13 юни: Летим за Банкок

14-16 юни: Обикаляме из Банкок

17 юни: Летим за о.Бали

18-24 юни: Наслаждаваме се на острова

25 юни: Обратно в Банкок и към София

 

Ще летим с Катар и с Air Asia. Според вас добри ли са цените на полетите? Полет София Банкок и обратно: 1928.98 лв - Катар Полет Банкок Денпасар и обратно: 987.67 лв - Air Asia, дали има начин още да ги смъкнем?

 

Също така според вас каква е приемливата цена за нощувки там защото има огромни разлики в цените в booking и се чудя дали просто някои не слагат голяма надценка? Може и с airbnb да резервираме в крайна сметка.

 

Попрочетох част от темите във форума за Тайланд и Бали, но всякакви съвети биха помогнали. Още не сме планирали кои места точно искаме да посетим, притеснявам се, че наближават датите, а ние сме до никъде. Първоначално щяхме да сме с агенция, но преценихме, че предпочитаме сами да се организираме.

 

До сега и двамата не сме ходили извън Европа (е, като изключим Турция) и нямам представа ще се справим ли сами. По спомен знам, че има българим на Бали, които препоръчвахте за гид?! И двамата много обичаме разходките, забележителностите, би ни било интересно и допира до слончета и всякакви животинки. :)

 

Ох, съжалявам, че е толкова хаотично всичко, но се вълнувам и нямам търпение да купим билети и да заминем на това дългоочаквано пътешествие. :))

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз съм годеника и мога да кажа, че цената е за двама за двупосочни билети.

 

Вчера намерих за 150лв на човек двупосочни от тайланд до бали, но са ми прекалено съмнителни.

 

Как времето на Бали през юни? Искаше ни се и време за някой остров в Тайланд, но там май е дъждовно през юни.

Връзка към коментар

Здравейте!

 

Вече имаме сватбена тайландска тема тук, препоръчвам ви да я прочетете.

 

Полетът Банкок - Денпасар, който сте намерили, е безумно скъп.

 

 

(10 минути по-късно) Обаче сега като разгледах, се оказва, че тази отсечка поначало си е дърво. Директните полети между Банкок (DMK!) и DPS са много малко и струват теглото на пътника в злато, а полетите с прекачване са с продължителност 20+ часа  :wacko:

 

 

Вчера намерих за 150лв на човек двупосочни от тайланд до бали, но са ми прекалено съмнителни.

 

Кои са тия съмнителните? :) С коя авиокомпания?

На Бали през юни би трябвало да не вали.

Връзка към коментар

Скоро не съм проверявал, но доскоро цените на еър Азия Бали - Банкок бяха по-евтини от тези Банкок -Бали. Та в този смисъл най-добре мултисити билет София-Бали и Банкок-София и отделно еднопосочен Бали - Банкок.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

За Бали най-добрата изходна точка като цена мисля, че е Сингапур. Преценете дали да не смените междинната точка от Банкок на Сингапур, ще спестите и цената за виза, че даже и два пъти трябва да я плащате. Оставам с впечатление, че Тайланд не ви е чак такъв приоритет, а дали ще са два дни в Сингапур или два в Банкок все има какво да се прави :)

 

Метнах едно бързо око и цените София - Банкок и Сингапур са що годе сравними, с тези до Банкок. Air Asia за Сингапур - Банкок дават към 130 евро грубо за цена с куфар. 

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

аз проверявах банкок - бали за нашето пътуване и цените бяха около 80 евро еднопосочен....после гледах на google maps и ми направи впечатление че е бая като разстояние та може и това е да причината....на фона на банкок - пукет 30 евро и куала лумпур - банкок 34 евро, бали си е направо скъпо, но определено тези 900лв които сте намерили са безумни :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.