Прескочи до съдържание

Христос Воскресе!


Препоръчани мнения

Воистина воскресе! :)

 

За светлите празници в едно средно статистическо семейство...  Ставаме, малко е късно, но все пак по-рано от обичайното. Чакаме гости и следва какво? Готвенеееее... на агнееееее... бляк. :wacko: Слава богу не се налага да го пипам, но оправям къщата, режа салати, слагам маса. Гостите идват, имам надежда да се метнат и изядат агнето, ама тц. Моята рода не е от най-лакомите и пиещите. Сестра ми хапва 5 хапки и започва да пъшка, че се е надула.  :)  Аз изпивам 20г ракия и ме хваща, оф.  :rolleyes: Чукаме се ритуално с яйца, повече чукаме отколкото ядем. :) Изпращаме гостите и започва втора серия на робинята Изаура - чистене, миене, там каквото си трябва. Следва семеен киноследобед, разбирайте мъжки. :lol:  Пата кюта, гилзи хвърчат, главата ми се надува и на бегом се изнасям в най-отдалечената стая с компа. Пътьом гледам през рамо за агент Смит. Няма го, успокоявам дишането и се разполагам в голямото легло с карти около мен. :) Чета и кроя маршрут за поредната дестинация. Докато се обърна и дошло време за вечеря. О, нееее, пак ли ядене. Правя гладна стачка и ръфам малко марули. Агнето е пожертвано.

Та какво казах по-горе, светли празници ли? :)

 

П.П. Все пак има нещо хубаво в цялата история, една дълго отлагана дестинация, която се приближава във времето скоро май ще си има маршрут. :)

  • Харесвам 12
Връзка към коментар

Воистина Воскресе! Да сме здрави, позитивни и усмихнати ...и някой да пита Теди за новия маршрут, че ако съм аз има опасност леееееекичко да и завидя...пък не върви някак си...празник е! Извън шегата пожелавам много осъществени пътувания на всички.

  • Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 11 месеца по-късно ...

 

Тази  година Западният и Източноправославният Великден съвпадат. Католическият Великден е на една дата с Православния и се пада на 16 април 2017.

Пожелавам на всички магеланци светли празници!

 

P1240147.JPG

P1240148.JPG

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 11
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.