AlexandraKo Публикувано: 17 април, 2017 Публикувано: 17 април, 2017 преди 21 часа, Bore каза: Пловдив, европейска столица на културата. Александра Вие сте лицето. Благодаряяя,всички пловдивчани сме такива, за това ни избраха! 2 1
AlexandraKo Публикувано: 7 април, 2018 Публикувано: 7 април, 2018 (редактирано) Опекла съм агнешкото,боядисала съм яйцата и чакам да стане време за празнуване. Редактирано 7 април, 2018 от AlexandraKo 6 7
AlexandraKo Публикувано: 7 април, 2018 Публикувано: 7 април, 2018 (редактирано) Хоп, стана време - ама за друго празнуване На всички колеги във форума: Честит празник! Наздраве! Редактирано 7 април, 2018 от AlexandraKo 5 1
Дани Магелани Публикувано: 7 април, 2018 Публикувано: 7 април, 2018 Честит празник на медиците! И да кажем на всички магвланци; Христос Воскресе! В страната на изгряващото слънце вече празнуваме Вликден. Не с боядисани яйца и козунак, това по-късно, а с дух и сърце! 7 1
jungfraujoch Публикувано: 8 април, 2018 Публикувано: 8 април, 2018 Христос Воскресе! Нека сърцата Ви бъдат изпълнени с радост и благословение! Желая Ви мир и надежда, любов и светлина! Нека този Великден бъде специален за вас! 2
patilana Публикувано: 8 април, 2018 Публикувано: 8 април, 2018 Мислех, че тази година ще пропусна ритуала, но мила приятелка, не позволи да бъда нещастна! 4
lyusi Публикувано: 8 април, 2018 Публикувано: 8 април, 2018 И аз специално поръчах варени яйца в хотела, за да спазим традицията. Христос воскресе! 3 1
Иван Попов Публикувано: 8 април, 2018 Публикувано: 8 април, 2018 Когато казваме нашите пожелания за Великден ние носим добротата на надеждата в себе си. Това е празник не само на възкресението на Христос, но и символ на нашата вяра в по-добрите времена, на нашата надежда в любовта към ближния и желанието ни доброто да се разпростре над света. Христос Воскресе Магеланци, нека кажем и наздравица да вдигнем с пълни чаши, че е светъл празник днес. Много задраве да си пожелаем и по -добри един към друг да бъдем! И така да възкресим образа на Божия син! 6
AlexandraKo Публикувано: 8 април, 2018 Публикувано: 8 април, 2018 (редактирано) Ние,както винаги на този ден, във Великденски дрехи, отидохме на Тържествената литургия в Митрополитската църква. Редактирано 8 април, 2018 от AlexandraKo 6 2
AlexandraKo Публикувано: 8 април, 2018 Публикувано: 8 април, 2018 (редактирано) После,се снимахме: После,пихме ро един Аперол шприц на мегданЯ и се прибрахме да си ядем агнето в къщи. С великденска салата и Неро ди Авола. Христос Воскресе! Редактирано 8 април, 2018 от AlexandraKo 8 3
Дани Магелани Публикувано: 8 април, 2018 Публикувано: 8 април, 2018 Май ми стана традиция да посрещам Великден в Азия. А това е нашата великденска трапеза в малко, много приятно, кръчме в Нара. Заведе ни Странджата на магеланци. Самурайка, благодаря, че те има! Че си толкова отзивчива и прекрасна! 8 1
cck Публикувано: 9 април, 2018 Публикувано: 9 април, 2018 На 4/8/2018 в 15:36, AlexandraKo каза: Тържествената литургия в Митрополитската църква. Аз взаимствах от твоето ходене до Св.Стефан в Истанбул и направих великденско отклонение за посещение и разлеждане този път и отвътре! Прекрасна е! Честито возкресение с една снимка от вчера от там 8 1
AlexandraKo Публикувано: 9 април, 2018 Публикувано: 9 април, 2018 преди 39 минути , cck каза: Аз взаимствах от твоето ходене до Св.Стефан в Истанбул и направих великденско отклонение за посещение и разлеждане този път и отвътре! Прекрасна е! Честито возкресение с една снимка от вчера от там Нали!Няма друга толкова красива, а на теб - завижд, завижд, завиииииижд, че на този ден си бил там! Аз утре пак отивам в Истанбул, с дЕца и внуци и всичките ще ги водя да я видят. преди 22 часа, Дани Магелани каза: Май ми стана традиция да посрещам Великден в Азия. А това е нашата великденска трапеза в малко, много приятно, кръчме в Нара. Заведе ни Странджата на магеланци. Самурайка, благодаря, че те има! Че си толкова отзивчива и прекрасна! Ми къде ви е снимката със Самурайка? 3
Дани Магелани Публикувано: 9 април, 2018 Публикувано: 9 април, 2018 преди 57 минути , AlexandraKo каза: Нали!Няма друга толкова красива, а на теб - завижд, завижд, завиииииижд, че на този ден си бил там! Аз утре пак отивам в Истанбул, с дЕца и внуци и всичките ще ги водя да я видят. Ми къде ви е снимката със Самурайка? На фотоапарат.
AlexandraKo Публикувано: 10 април, 2018 Публикувано: 10 април, 2018 преди 11 часа, Дани Магелани каза: На фотоапарат. Значи, чакаме. 1
AlexandraKo Публикувано: 27 април, 2019 Публикувано: 27 април, 2019 И пак идва Денят! Готова съм и с яйцата, и с курабийките. Преди много години, в нашия двор, имаше една малка къщичка и в нея живееше една стааааара баба:)))) Тя, сигурно е била на моите, сегашни години, но тогава ми се струваше много, много стара... Та, като наближеше Великден, бабата започваше да пече курабийки - с много захар отгоре и с настъргана лимонова коричка. Цялата махала ухаеше, цялото детско войнство се юрваше натам и бабата ни черпеше щедро. И днес, след толкова много години, този празник го свързвам повече с курабийките, отколкото, с козунака.:)))) 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега