Иван Попов Публикувано: 30 април, 2016 Сподели Публикувано: 30 април, 2016 А нещо към Бразилия евтино дали има. Тарся, но не намирам все са по 400 евро. Няма значение кога ще бъде може и 2017 .Благодаря Ви предварително.Ако Ви изпадне може да пишете.Весели празници на всички 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 30 април, 2016 Сподели Публикувано: 30 април, 2016 А нещо към Бразилия евтино дали има. Тарся, но не намирам все са по 400 евро. Няма значение кога ще бъде може и 2017 .Благодаря Ви предварително.Ако Ви изпадне може да пишете.Весели празници на всички Постоянно излизат до Бразилия, примерно последното http://magelanci.com/topic/6575-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE-252-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE/ 3 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 А нещо към Бразилия евтино дали има. Тарся, но не намирам все са по 400 евро. Няма значение кога ще бъде може и 2017 .Благодаря Ви предварително.Ако Ви изпадне може да пишете.Весели празници на всички Ето това например, за февруари 2017, сайтът е momondo.de, не съм го ползвала и не знам дали е най-добрата търсачка, но полетите са от Виена, което е доста удобно: 4 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 3 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Ето това например, за февруари 2017, сайтът е momondo.de, не съм го ползвала и не знам дали е най-добрата търсачка, но полетите са от Виена, което е доста удобно: Untitled.png.jpg Блдгодаря Ви може би ще се възползвам. 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Принципно е хубаво, когато се дават такива предложения, да се стига до екрана с плащането. В случая даже не е нужно до края, а още на следващата стъпка се добавят горивните такси, и от 219.60 € следва това Ivanpopov19944, ако ти харесва цена от 556 € до Бразилия (и то без полетите до Виена), ти пак може да се възползваш де. 6 Връзка към коментар
Diana Alexandrova Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 а 610 Е на човек до Бразилия от София с Еър Франс добра цена ли е? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 а 610 Е на човек до Бразилия от София с Еър Франс добра цена ли е? На фона на 252€ от Милано или 262 € от Цюрих, си е пладнешки обир и скубане без упойка Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 а 610 Е на човек до Бразилия от София с Еър Франс добра цена ли е? Отделих темата, че нещо се разрасна офтопика Иначе цената става, ако не ти се чака друга оферта, имаш фиксирани дати или не ти се занимава със прекачвания и отделни билети. 1 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Принципно е хубаво, когато се дават такива предложения, да се стига до екрана с плащането. В случая даже не е нужно до края, а още на следващата стъпка се добавят горивните такси, и от 219.60 € следва това Даа, можеше да го погледна това, тя цената изглеждаше някак прекалено добра, за да е истина 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 3 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Принципно е хубаво, когато се дават такива предложения, да се стига до екрана с плащането. В случая даже не е нужно до края, а още на следващата стъпка се добавят горивните такси, и от 219.60 € следва това vie-gru.JPG Ivanpopov19944, ако ти харесва цена от 556 € до Бразилия (и то без полетите до Виена), ти пак може да се възползваш де. Ооо как не значи ще чакам изгодни оферти това ее много висока цена . Благодаря Ви,че ме предупредихте.Ще търся нещо по евтино Връзка към коментар
ACM Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 FCO-ADD-GRU за по 250-270 евро все още работеше преди 3-4 дни. От телефона съм и не мога да търся сега, но ако някой може, да скролне 1-2 седмици назад в скришнолетящите, може да има останали дати. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Всичко под 400 евро с прекачванията от София е добра цена. Е има истински удари да стане и за под 300 , но ...късмет 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Ето Фичо ме е лайкнал , късметлията му с късметлия. Той ги нацелва тия работи )) 2 Връзка към коментар
ACM Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Моят билет до Бразилия излезе точно 220 евро със свързващите полети (с багаж) и честно казано не съм видял да е излизала по-добра оферта. 2 Връзка към коментар
Diana Alexandrova Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 На мъжът ми му остана малко отпуска за тази година и затава решихме да е декември Бразилия, та затова питах 600 евро на човек много ли са, тк тръгваме от София, с връзка в Париж. Иначе като добавих полет до Милано, полет до Цюрих, че и хотел за нощувка, обща взето същото май излиза. Дали може да има някаква промоция на французите скоро? Нищо не откривам. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Дали може да има някаква промоция на французите скоро? Нищо не откривам. По-скоро при иберийците се ослушвай Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 То това 600 евро е промоционална цена. Не вярвам да стане по-ниска от 550 да речем, освен ако не излезе някоя грешка (то доста често се случва, но обикновено с ТАМ или Иберия) Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 3 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Моят билет до Бразилия излезе точно 220 евро със свързващите полети (с багаж) и честно казано не съм видял да е излизала по-добра оферта. в момента мисля,че няма такава цена или поне аз не мога да открия. Връзка към коментар
ACM Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 в момента мисля,че няма такава цена или поне аз не мога да открия. В момента няма. Имаше само една брутална оферта след това (110 евро от Лисабон), но май я канселираха. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 май, 2016 Сподели Публикувано: 6 май, 2016 А нещо към Бразилия евтино дали има. Тарся, но не намирам все са по 400 евро. Няма значение кога ще бъде може и 2017 .Благодаря Ви предварително.Ако Ви изпадне може да пишете.Весели празници на всички Open Jaw от много европейски градове за 270€. Период на пътуване - Май до Декември. 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 6 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 6 май, 2016 Тъй като полетът е Венеция - Казабланка-Рио де Жанейро -Сао Пауло. Аз мога ли да сляза на Рио де Жанейро,а за на връщането да си отида от Сао Пауло да си хвана самолета за обратно.Или може да не ми свалят куфарът на Рио.Как стоят нещата, защото не съм правил такъв полет и не знам дано не ми направият проблем ако сляза . Благодаря Ви предварително Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 май, 2016 Сподели Публикувано: 6 май, 2016 Тъй като полетът е Венеция - Казабланка-Рио де Жанейро -Сао Пауло. Аз мога ли да сляза на Рио де Жанейро,а за на връщането да си отида от Сао Пауло да си хвана самолета за обратно.Или може да не ми свалят куфарът на Рио.Как стоят нещата, защото не съм правил такъв полет и не знам дано не ми направият проблем ако сляза . Благодаря Ви предварително В момента, в който пропуснеш отсечка целият полет нататък се анулира. 2 Връзка към коментар
ACM Публикувано: 6 май, 2016 Сподели Публикувано: 6 май, 2016 (редактирано) Тъй като полетът е Венеция - Казабланка-Рио де Жанейро -Сао Пауло. Аз мога ли да сляза на Рио де Жанейро,а за на връщането да си отида от Сао Пауло да си хвана самолета за обратно.Или може да не ми свалят куфарът на Рио.Как стоят нещата, защото не съм правил такъв полет и не знам дано не ми направият проблем ако сляза . Благодаря Ви предварително Проблемът ще бъде грандиозен ако пропуснеш отсечка на отиване :D Единственият шанс за безболезнено пропускане на отсечка е на връщане при дълго прекачване на удобно за теб летище. Например имаш билет за връщане GRU-MAD (20h)-LHR и решаваш, че Мадрид те кефи много, то не е проблем да слезеш там, но трябва да си казал изрично на GRU да ти чекират багажа до MAD, а не до LHR. Единствено няма да ти бъдат преведени милите, но не е болка за умиране. П.П. Някой има ли обяснение защо има толкова много оферти за Бразилия (буквално през 3-4 дни) за по 300 евро със свързващите полети, а такива почти няма за дестинации като Мексико и Централна Америка (изключвам Thomson/TUI/JetAirFly)? Редактирано 6 май, 2016 от ACM 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 6 май, 2016 Сподели Публикувано: 6 май, 2016 . П.П. Някой има ли обяснение защо има толкова много оферти за Бразилия (буквално през 3-4 дни) за по 300 евро със свързващите полети, а такива почти няма за дестинации като Мексико и Централна Америка (изключвам Thomson/TUI/JetAirFly)? Не съм 100% сигурен, но е възможно това да не са оферти, а грешни цени, при които се пропуска горивната такса. В Бразилия такава такса няма и е възможно ако билета включва вътрешни полети по недоглеждане да се махне горивната такса от целия билет. Като видиш разбивката на цената, ако carrier/fuel surcharge е много малко или липсва, значи случаят е такъв. Тъй като полетът е Венеция - Казабланка-Рио де Жанейро -Сао Пауло. Аз мога ли да сляза на Рио де Жанейро,а за на връщането да си отида от Сао Пауло да си хвана самолета за обратно.Или може да не ми свалят куфарът на Рио.Как стоят нещата, защото не съм правил такъв полет и не знам дано не ми направият проблем ако сляза . Благодаря Ви предварителноСлед като позволява попътен престой в Казабланка може да пробваш престой в Рио. Иначе ще трябва да се връщаш напред-назад.ПП доколкото виждам то е един полет Казабланка - Сао Пауло със спирка в Рио. Даже може би не се слиза в Рио, ако билета ти е до СП. Може да пробваш да търсиш направо Рио, някои от примерите са с Рио. Връзка към коментар
ACM Публикувано: 7 май, 2016 Сподели Публикувано: 7 май, 2016 (редактирано) Не съм 100% сигурен, но е възможно това да не са оферти, а грешни цени, при които се пропуска горивната такса. В Бразилия такава такса няма и е възможно ако билета включва вътрешни полети по недоглеждане да се махне горивната такса от целия билет. Като видиш разбивката на цената, ако carrier/fuel surcharge е много малко или липсва, значи случаят е такъв. Има смисъл в подобно нещо, но повечето оферти оферти за Бразилия са available по 2-3-4 дни, докато повечето грешки ги има за по няколко часа (например онази BRU-MAD-PVG roundtrip - 80 EUR). Ако бяха пропуснали горивна/летищна такса (или каквото и да било), нямаше ли да се усетят след 3-4 часа и да оправят цените, вместо да раздават билети на 1/3 от нормалната им стойност? Редактирано 7 май, 2016 от ACM 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения