alienad Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Много ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Тази година решихме да отидем до Дубай. Четейки темите тук виждам, че повечето сте ходили с Wizzair от София или Букурещ, много често за цени под 200 лв. От известно време следя цените за желания от нас период: края на октомври, началото на ноември, за 5 до 7 нощувки. Цените са доста високи, варират 300, 400 лв. и нагоре. Днес с намалението излиза най-добрия вариант за 05.11-12.11 около 287 лв./ човек за двупосочен билет. Дали мога да се надявам на по-ниски цени? Гледах и от Букурещ, но не излиза по-евтино, дори по-скъпо. Ще ми бъде полезно, ако ме насочите и за други варианти. Може би с друга авиокомпания, от друг град? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Много ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Тази година решихме да отидем до Дубай. Четейки темите тук виждам, че повечето сте ходили с Wizzair от София или Букурещ, много често за цени под 200 лв. От известно време следя цените за желания от нас период: края на октомври, началото на ноември, за 5 до 7 нощувки. Цените са доста високи, варират 300, 400 лв. и нагоре. Днес с намалението излиза най-добрия вариант за 05.11-12.11 около 287 лв./ човек за двупосочен билет. Дали мога да се надявам на по-ниски цени? Гледах и от Букурещ, но не излиза по-евтино, дори по-скъпо. Ще ми бъде полезно, ако ме насочите и за други варианти. Може би с друга авиокомпания, от друг град? Не съм срещал да има нещо по-добро от Уиз, дори не се доближават останалите компании. Според мен цената е ок и е много по-вероятно цените да растат, от колкото да падат. Супер ниските цени към Дубай обикновено са лятото, когато са жегите там (и в момента може да се нагласят за под 200). Имай предвид и че прилична част от самолетите се изкупуват от агенциите. Аз мисля, че 300лв е ок за двупосочен полет до там, за горе-долу толкова летях и аз през ноември преди 2 години за формула 1. Мисля, че се бяхме извозили с по 20-ина лева като ги следих, но е абсурд през този сезон да паднат до 200 според мен. Все пак - ти преценяваш. 2 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 3 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Благодаря за бързата реакция. Връзка към коментар
lesy Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 Изчакай 19.05 за рожденния ден на wizz. Ние взехме по 150 лв.за дните около 03 март. 1 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 3 май, 2016 Сподели Публикувано: 3 май, 2016 И ние взехме на 19.05. за 28.01.,по 65 лева на посокасъщите цени ги имаше за края на ноември и почти целия януари и две - три дати през февруари...После смениха единия полет и се наложи да пътуваме от Букурещ, което го оскъпи само с 50 лева.. 1 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 4 май, 2016 Сподели Публикувано: 4 май, 2016 Погледах си билетите от миналата година за началото на декември, закупени в края на август от някаква промоция на Wizz - под 200 лв. двупосочен на човек. Ето тук има даже разбивка на плащането с такси, каква е отстъпката, багаж и пр. http://magelanci.com/topic/5352-до-дубай-в-деня-на-независимостта-–-националния/?p=112444 И аз имам спомен за леко повишение в последния момент с 20-тина лева - дали заради повечко чудене, или при маркирането на 2 вместо на 1 билет, но не беше болка за умиране. Така или иначе, за мен цена около 200 лв. на човек за двупосочен е ОК, а ако се появи и по-ниска, добре дошло. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 5 май, 2016 Сподели Публикувано: 5 май, 2016 И аз дебна за билети в момента. Мисля, че е добре да се изчака до 19-ти Май, само 2 седмици са. 1 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 5 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 5 май, 2016 И аз съм с нагласата да чакам до 19 май, но да не ни изненадат неприятно. Доста високи са в момента цените за желания от нас период. Връзка към коментар
Препоръчани мнения