aqvasport Публикувано: 5 май, 2016 Сподели Публикувано: 5 май, 2016 Здравейте! Казвам се Стоян и съм на 40 години /вече?/. Радвам се да се присъединя към Вас - откриватели по своему на този прекрасен свят! Занимавам се със спорт и туризъм и пътешествията са второто най-важно нещо след семейството ми. Ще се радвам да споделям Вашите открития и с времето да добавям и по някое мое - или вече отминало, но съхранило своя чар или някое, което все още ми предстои. До нови срещи! 11 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 май, 2016 Сподели Публикувано: 5 май, 2016 Здрасти и добре дошъл. Никнейма ти има ли нещо общо със хоби, професия и т.н.? Връзка към коментар
aqvasport Публикувано: 5 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 5 май, 2016 Благодаря за пожеланията! Да, определено има. Занимавам се с туризъм повече от 20 г., в сферата на организиране на спортни събития и мероприятия. И като второ - треньор съм по плуване. Така че - водните спортове са моята слабост, а все пак живея и работя на морето и може да се каже, че успях да превърна хобито си в професия. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега