Прескочи до съдържание

Малко закъсняло представяне, след близо 3 години

Препоръчани мнения

Добре дошъл  :) Има магеланци на различна възраст, със сигурност и такива на твоята - това, което ни обединява е страстта към пътешествията. И не си единственият, който се притеснява от това но по мои наблюдения притеснението се разсейва към средата на първата бира :), когато виждаш, че хората имат желание да разкажат и да послушат. С това представяне май поечето ще сме към слушащите  :)

Има сбирка тази сряда (след като вече си се престрашил да пишеш може да се престрашиш и да се присъединиш)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Ха, че защо пък да не те приемем? Имаш същите интереси като нас, по написаното смятам, че имаш дар слово т.е. ще бъдеш приятен събеседник и направо се чудя защо толкова дълго време си се крил. Можеш само да съжаляваш за пропуснатото време. И за да разбереш, че за хората със сходни интереси възрастта не значи много, те съветвам да събереж кураж и отидеш на сбирката. Повярвай, няма да съжаляваш.

Добре дошъл!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Нaпрaво ме уби...точно зaщото от толковa време ни познaвaш, кaк можеш дa мислиш, че нямa дa те приемем :) A твоятa дъщеря съм я издигнaлa нa тaкъв пиедестaл, че никой не може дa я свaли от тaм ;) Добре дошъл и зaповядaй нa някоя сбиркa :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Здравей, това все едно аз съм го писала ...тайно четене на сайта, съмнение дали изобщо можеш с нещо да допринесеш за неговото развитие, респект към всички които го правят...Много е хубаво, че излизаш от нелегалност :) Мрън вече го е казала, но да повторя-ще е чудесно да ни разкажеш част от историите си на живо ...Добре дошъл!

Редактирано от stebal
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре дошъл и от мене!!!

Сигурен съм,че ще имаш време да наваксаш и в разкази и в публикации,със съвети и насоки,със снимки и маршрути,полезна информация и какво ли още не.

Щом ти харесваш магеланци,те също ще те харесат. ;) В никакъв случай не трябва да замлъкваш!!!

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Добре дошъл, AnDel!

Със сигурност ни познаваш по-добре, отколкото ние самите с всички тези изписани теми и мнения, но за нас интересният ще бъдеш ти. Има ли значение възрастта, когато ти долипсва адреналина за някое пътуване? Според мен - не!

Бъди добре дошъл в нашата компания официално виртуално, а на 11.05.2016год. се надявам и реално.

Абсолютното време на твоето представяне наистина е дошло, притеснения не е нужно да имаш.

Върнат магеланец от сбирка няма и винаги ще се намери място и за още един!

Още веднъж добре дошъл!

Редактирано от Polina
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Чшшш, алооо, айде да не се обиждаме на възраст, че ще ставаме на кълбета! :mad:  

;)

Тихо, Румянке, че ще се скрие пак и още три години не мож' го извади! :)

Това представяне е може би най-хубавото, което съм чел. Може би защото е отлежало :)

• Харесвам 23
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Ей хора аз написах колко сте готини още в началото, но вие ме ошашавихте.

Бях на бенефиса на Владо Николов с малко почерпка, а вие сте надминали себе си, симпатяги.

Владо каза „Благодаря ви, че и днес сте тук, че отново ще сме заедно“, аз пък го казвам на вас без бенефис.

Заривам си главата в пясъка и няма как да не се видим скоро, ще следя вече сбирките с бирките.

Сега във вторник летим за Лондон, после Ливърпул. В сряда съм на мач Ливърпул-Челси и след това да е фул програмата мюзикъла Мотаун. И обратно. Ако някой си е забравил някоя чанта в Лондон да казва навреме.

Затова дето съм малко дърт се успокоих, подмладих се с вас. Що си казах годините ?

Мерси ви, благодаря ви да не се размеквам. Това с подаръците кога ще го има пак, май съм ви задължен. Добре де и почерпката от мен.

Редактирано от AnDel
  • Харесвам 11
Връзка към коментар

Истинската причина да не пиша, да не се представям са моите напреднали години. Хей да не си помислите, че съм някой стар ръб, малко над 60, но все си мислех, че не съм за сред младите. Със страх питам имали на моите години ?

Има, имааааа, че и на повече ;) Аз, например, съм на 120 ;) ;)

Добре дошъл и да си жив и здрав, да пътуваш още много, много  че и да  поразкажеш тук нещичко. :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Супер представяне, чакаме разказите. Много готино за Енфилд, забавлявай се, другата седмица да не си в Базел :)

Със Севиля не. Цените на билетите CHF са си за тях, мерси.

Следващата програма е пълна у нас. Енрике Иглесиас, Арена 14-05

21-05  Лудогорец – Берое.

Графика ми за подобни събития извън наша територия е веднъж месечно, ако няма други пътувания. Само при много важни мероприятия повече.

По-добре формулата 29-05 в Монако този месец, но пропускам, често я гледам там. И още нещо има съблазнително този месец  Пол Маккартни 28 май в Дюселдорф. Но има и други възможности, следват Мадрид  на 2 юни, Мюнхен  10 юни, Берлин 10 юни, 30 май Париж.

Схемата е простичка. Намираш евтин сам. билет, където има. Цената да е колкото отиване до по-далечна точка  у нас. След това влизаш в някой подобен сайт http://www.worldticketshop.com/ http://www.viagogo.it/  и си търсиш за тези дати събитие, ако няма, друго място и дати.  Свързваш полезното с приятното и готово.

Обратното не е за предпочитане, ще е по-скъпо.

За началото на юни, Осло на 03-06,  20 евро сам. билет, концерт Крис Браун в същия ден, билети от 50-60 евро. Връщане на 06-06,  20 евро.

И да не забравяме, скоро Евро 2016. Като цените зависимост от фазата и мача започват от 30-35 евро.

В нашето семейство това е като “Семейни войни“, състезание кой ще открие по ниските цени самолет и хотел.

Този месец съм тотално победен, моите цени до Ливърпул  са приблизително същите като тези на младите до другия край на света. Но там няма Ливърпул – Челси, поне да бяха уцелили Гришо  във Флорида. Аз например гледах на живо турския сериал  „Чупи ракети“ в Истанбул.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

След това влизаш в някой подобен сайт http://www.worldticketshop.com/ /  

Ох, що ми трябваше са отварям този сайт  :unsure:  :(

Bayern Munich - Hannover 96 TicketsBundesliga Tickets
Bundesliga
Saturday 14-05-2016 

16:00

Munich, DE DE

Allianz Arena

From £ 236,04Your Price excl. Delivery

при такива цени - мач на живо на баварците май ще гледам само през много крив макарон  :(

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар

И двата сайта са прекупвачески (макар и официални черни борси), така че цената на билетите там няма общо с официалната цена :) Купуването на официален билет на корична цена, за което и да е събитие обикновено си има специфични трикове в зависимост от концерт, футболен мач и т.н. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

И двата сайта са прекупвачески (макар и официални черни борси), така че цената на билетите там няма общо с официалната цена :) Купуването на официален билет на корична цена, за което и да е събитие обикновено си има специфични трикове в зависимост от концерт, футболен мач и т.н. 

Абсолютно, тези сайтове са да си намериш събитието по държава, град, дата, спорт, концерт и т.н.

След това започваш търсене и чалъми да достигнеш минимума. Както e при всички останали резервации.

За сряда билета в тях ми беше 88 лири. Намерих си цена 46, което за такъв мач си е нормално.

Високата цена не трябва да плаши преди да потърсиш, тя може да е за скъпи места, ложи, дори с шампанско. Търсиш това, което те устройва.

AlexandraKo

Има, имааааа, че и на повече  ;) Аз, например, съм на 120  ;)  ;)

Добре дошъл и да си жив и здрав, да пътуваш още много, много  че и да  поразкажеш тук нещичко.  :)

И аз, и аз комплект двамата плюс бонус внучката, над 130  :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ако не пътувам няколко седмици живота спира, кръвта се съсирва, не съм на себе си, ставам нервен. Успокоявам се чак при поредния самолет билет или миризма на магистрала.

Вдъхновявам се от такива думи,от такава страст :)  Пожелавам ти никога да не я губиш!

Пожелавам си, когато стан ана малко над 60 години, да съм като теб :fan: 

Добре дошъл и безброй приятни емоции в нашия виртуален свят без граници! :) 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Възхищавам ти се! Както и аз съм писал, няма по-голямо удоволствие от пътуване, съчетано със спортна проява или концерт;)

Едно е да ходиш да зяпаш катедрали, друго е да ги позяпаш и да имаш тръпката за някой як мач след 2-3 дни :D

Може да организирамо съвместно ходене някой път ;)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Нито в Бурдж ал-Араб, нито в бизнес класите на Сингапурски авиолинии или Емирейтс, нито в най-реномираните курорти, нито в елитни мишлен ресторанти, никъде не биха ме посрещнали така както го направихте вие.

Вие сте most luxury class, седем звезди, първокласни пътеводители, приятели от пръв поглед.

И аз ви се възхищавам и ви благодаря. 

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.