noshtna_ptica Публикувано: 9 май, 2016 Сподели Публикувано: 9 май, 2016 Не намерих къде да си задам въпроса - 30 дни ли преди полета става чекирането при KLM? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 9 май, 2016 Сподели Публикувано: 9 май, 2016 Не намерих къде да си задам въпроса - 30 дни ли преди полета става чекирането при KLM? Обикновено 30 часа до 1 час преди полета. Ако първия ти полет е от София с България Еър става по-сложно и не знам дали ще можеш да го направиш онлайн. 2 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 9 май, 2016 Сподели Публикувано: 9 май, 2016 За моите полети ми дава да се чекирам след 66 дни, т.е. един ден преди тях... Всъщност има ли проблем да не е онлайн чек ина, а на гише? 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 9 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 9 май, 2016 Да, първият полет е с България Еър. От фирмата казаха 30 дни, но и аз се чудех как ще стане, затова и попитах. Значи да пробвам 24 часа преди полета, а ако не стане - на летището? За моите полети ми дава да се чекирам след 66 дни, т.е. един ден преди тях...Всъщност има ли проблем да не е онлайн чек ина, а на гише? Няма проблем, но полетът е дълъг и ми се искаше да е от по-рано. Ако става, де 1 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 9 май, 2016 Сподели Публикувано: 9 май, 2016 (редактирано) На КЛМ мобилното приложение е много читаво и като си регистрирате билета по номера на резервацията се обажда, когато отвори чек-ин. Препоръчвам! Иначе долкото си спомням срокът за чекиране беше 23 часа преди полета. Бях изумен, че нещо толкова логично не работи дори след няколко опита в приложението на суис и луфтханза. На суис и луфханза приложението се оказа, че е копие на уеб интерфейса на сайтовете им. Мъкааа, голяма мъка. Редактирано 9 май, 2016 от georgiev 3 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 9 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 9 май, 2016 На КЛМ мобилното приложение е много читаво и като си регистрирате билета по номера на резервацията се обажда, когато отвори чек-ин. Препоръчвам! Иначе долкото си спомням срокът за чекиране беше 23 часа преди полета. Благодаря много! Връзка към коментар
kali Публикувано: 9 май, 2016 Сподели Публикувано: 9 май, 2016 И аз благодаря, наистина им е чудесно мобилното приложение. Май са повече от 23 часовете, каза ми, че мога да се чекирам след 2 часа, а летя в сряда в 7 сутринта. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 9 май, 2016 Сподели Публикувано: 9 май, 2016 Както казах, 30 часа според сайта, има и изключения за някои летища 1 Връзка към коментар
kali Публикувано: 10 май, 2016 Сподели Публикувано: 10 май, 2016 Нощна птица, моят първи полет е също е с България еър, не успях да се чекирам в сайта на КЛМ, обаче успях на сайта на бг еър, и за двата полета. Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 10 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 10 май, 2016 Кали, благодаря, ще го имаме предвид, като му дойде времето Лек полет, прекрасни гледки и чудесно настроение! 1 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 15 юли, 2016 Сподели Публикувано: 15 юли, 2016 (редактирано) Идеята за онлайн чекиране само заради местата ли е или има още нещо? Аз така или иначе места съм си избрал.... Редактирано 15 юли, 2016 от baiKolio Връзка към коментар
akair Публикувано: 15 юли, 2016 Сподели Публикувано: 15 юли, 2016 Пестиш време и пари на а/к Ако полетът е овърбукнат, е по-трудно да останеш без бордна карта (ако се чекираш рано) и е по-трудно да ти откажат бординг. 1 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 15 юли, 2016 Сподели Публикувано: 15 юли, 2016 Пестиш време и пари на а/к Ако полетът е овърбукнат, е по-трудно да останеш без бордна карта (ако се чекираш рано) и е по-трудно да ти откажат бординг. Тука ме вкара в дилема - да се затраховам с чекина или евентуално да се прежаля с един ден и да "избия" билетите Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 юли, 2016 Сподели Публикувано: 15 юли, 2016 Вероятността да е овербукнат полета не е голяма и без друго, та карай както ти е удобно Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега