Прескочи до съдържание

Обезщетение за връщане на изходно летище при лошо време


Препоръчани мнения

Както някои от вас знаят, имах много лош експирианс при опит кацане в Санторини с РаянЕр края на април. Излетяхме от Атина в 07 сутринта, след ужасен и неуспешен заход за кацане се върнахме в Атина, после насрочиха нов полет в 14 ч. 

Моля някой от специалистите да каже дали имам шанс да ми дадат обезщетение или "силния страничен вятър" е форсмажор, при който нямам право на такова? В Атина ни дадоха само ваучер за 10 евро за храна и напитки. 

post-1318-0-74997400-1463573115_thumb.png

post-1318-0-52812200-1463573118_thumb.png

Редактирано от Kaloyan89
Връзка към коментар

опитали се хората да ви превозят, поради времето не е станало, върнали се... няма как да им търсите обезщетение... и по-добре да се върнат, отколкото да се пълни темата авиопроизшествия...

  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Напълно съм съгласен. Аз не съм от тези, дето си търсят неща, които не им се полагат. На връщане в самолета исках само едно нещо, да кацна на твърда земя, където и да е. Пилотите си свършиха работата професионално. Просто исках да попитам как стоят нещата с Директивата с главно Д, понеже това, което прочетох беше доста неясно, що се отнася до форсмажор, а вятърът явно е такъв. Здраве да е :)

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.