Фил Публикувано: 19 май, 2016 Сподели Публикувано: 19 май, 2016 (редактирано) Някой мераклия за Карибите? С Дриймлайнера? Лондон (Гетуик) - Аруба за £169 ............................................. P.S. Бърза проверка в "ония сайтове" показва, че през liligo.fr >>> bravofly с карта Maestro цената става още по-приятна - €185 Редактирано 19 май, 2016 от Фичо 11 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 19 май, 2016 Сподели Публикувано: 19 май, 2016 Ох говори ми, говори, нямам отпуска иначе мерак голям Връзка към коментар
Пътувко Публикувано: 19 май, 2016 Сподели Публикувано: 19 май, 2016 Това местенце хич не изглежда лошо 1 Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 19 май, 2016 Сподели Публикувано: 19 май, 2016 Пичове, некой провери ли за тия дати какви са билетите до Лондоня, че ме мързи мен? Ходи ми се някъде ласт минит, ама 14 дена в търсене на Поли Пантев ще ми дойдат малко нанагорно на такова малко място, а Бонер и Кюрасао ми идват малко далечни за ферита... 2 Връзка към коментар
adriano1 Публикувано: 23 май, 2016 Сподели Публикувано: 23 май, 2016 Някой букна ли? Важи ли още офертата? Ако има сформирана група на тези цени и аз се изкушавам. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 май, 2016 Сподели Публикувано: 23 май, 2016 А за там трябват ли ни визи? Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 23 май, 2016 Сподели Публикувано: 23 май, 2016 (редактирано) А за там трябват ли ни визи? Тук казват, че не. http://www.aruba.com/sigma/Entry_Req-Eng.pdf И тук: http://www.worldtravelguide.net/aruba/passport-visa И тук: https://aruba.visahq.com/requirements/Bulgaria/ Аруба май се води в/под холандска юрисдикция. Не трябва виза, но искат да се представи билет за напускане на страната в рамките на разрешения 30-дневен период за безвизов престой. Редактирано 23 май, 2016 от captain_oveur 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 май, 2016 Сподели Публикувано: 23 май, 2016 (редактирано) Аруба май се води в/под холандска юрисдикция. Не трябва виза, но искат да се представи билет за напускане на страната в рамките на разрешения 30-дневен период за безвизов престой. Питам, защото едни приятели бяха на гости в Щатите и оттам ги завели на круиз. При акостирането на Аруба ги бяха арестували, че нямали визи, та големи разправии. Редактирано 23 май, 2016 от AlexandraKo Връзка към коментар
ACM Публикувано: 23 май, 2016 Сподели Публикувано: 23 май, 2016 Офертата е много добра, ама 15 дни там ми се виждат много :D Да не говорим, че хотелските стаи за 14 нощувки и то last minute най-вероятно ще са много неприятни :D 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 май, 2016 Сподели Публикувано: 23 май, 2016 Питам, защото едни приятели бяха на гости в Щатите и оттам ги завели на круиз. При акостирането на Аруба ги бяха арестували, че нямали визи, та големи разправии. Това е изключително странно. Круизът ни през декември минава през Аруба и в тази връзка проверих на поне 5 официални места - всички задружно твърдят, че виза за българи не трябва. Питах и круизната компания, също и според тях нямаме нужда от виза. Нямам идея какъв точно е бил проблема на твоите познати. Или са попаднали на некомпетентен имиграционен или е нещо съвсем друго, но не е заради виза 99.99%. Връзка към коментар
Iva_a Публикувано: 23 май, 2016 Сподели Публикувано: 23 май, 2016 Няма визи за българи. Това са островите АБС - Аруба, Бонайре и Кюрасо, холандски територии. Преди да отидем на Кюрасо проверявах възможности за Аруба. Беше много скъпо. Не че и Кюрасо е евтино, но там определено беше много по-скъпо. 1 Връзка към коментар
xisba Публикувано: 25 май, 2016 Сподели Публикувано: 25 май, 2016 Visa required, except for Nationals of Bulgaria for a maximum stay of 90 days. Същото е поне от 3 години, когато бях там. 2 Връзка към коментар
Nicro Публикувано: 30 май, 2016 Сподели Публикувано: 30 май, 2016 И тук пише, че няма визи http://www.mfa.bg/120/findanembassy/0/186/ Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега