stormbringer Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 Здравейте, От как обявиха, че Ryan ще тръгват по-рано, идеите ми за автомобилна разходка до тази част на Италия рязко се трансформираха в "самолет + rent-a-car".Маршрут още нямам избистрен в главата, но силно ме вълнува едно - дали сезонът е подходящ?Говоря за втората половина на септември, даже последните 10 дни. Знам, че има доста хора с опит в района - ако може да споделят, да не се окаже, че си правя сметките без кръчмаря От там нататък може да коментираме места, маршрути, пътища, селца и пр Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 Ходил съм в средата на октомври на Комо, студено беше, но слънчево по цял ден. Септември може би ще е приятно, но кой знае, в тая част на Италия принципно е по-хладно, случвало ми се е в средата на юли в Милано и Торино максималните температури да са 19 градуса. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 май, 2016 Сподели Публикувано: 22 май, 2016 Мисля си, че в края на септември трябва да си горе-долу ОК. Ето температурите и нивото на валежи: http://www.holiday-weather.com/lake_como/averages/ Аз съм бил ноември, в дъжд и пак ставаше за приятна разходка из града. Но от самото езеро много не се виждаше, мъглата там може да е сериозна. Като гледам графиката на дъждовете, общо взето на тото е какво ще уцелиш, и това целогодишно. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега