Прескочи до съдържание

Здравейте!

Препоръчани мнения

Здравейте, магеланци! Благодаря за топлото посрещане.

Казвам се Мария и разбрах за вас и поддържания от вас сайт от приятелка. Аз на времето пътувах повече, но напоследък пътуванията се очертават от една страна по-редки, а от друга - по-редовни. Малката ми дъщеря (на 10 г.) се занимава със шахмат и се класира (с променлив успех) за участие на Световно и/или Европейско първенство. А тези дестинации са понякога мнооого екзотични. За огромно мое съжаление, разходите за пътуването са за сметка на състезателя, респективно, на семейството. Та като споделих с приятелката ми, че дъщеря ми отсега се е амбицирала да печели квота за да участва догодина на световното по шах за деца в град Бразилия (Бразилизя), тя ми каза да се поровя при вас за промоции и изгодни оферти за самолетни билети.

Разбира се, нито е казано, че ще се ходи, нито отсега бих могла да планирам/резервирам/закупувам билети, но пък толкова ми хареса при вас, че не съм затваряла сайта, откак се регистрирах. :)  Изчетох доста неща, за същата тази далечна Бразилия в това число. Наистина е чудесно това, което сте направили и продължавате да създавате – неоценима помощ за търсещите, а и спомени черно на бяло, които иначе избледняват в паметта. Благодаря, че ви има! :smile3:

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Здравей и добре дошла. Излизат промоции тук за Бразилия, просто трябва да следиш по-редовно форума. Да е жива и здрава дъщеря ти да се класира, може да пуснеш и тема с точните дати. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре дошла!

Браво на детето.За световно и европейско няма ли да и поемат разноските?Баси безумието.Аз също съм на този хал с моя син,но в неговия спорт поне тези състезания - световни и европейски му покриват.

Тук ще намериш хора готови до ти помогнат с пътешествията

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Мерси! :)

Живот и здраве, въпросът ще се изясни догодина към средата на април, а самото събитие е планирано за август 2017. Благодаря за идеята обаче!

От домакините на световните и европейските се поемат разноските за настаняване и храна на онези състезатели, които са се класирали на 1во или 2ро място на Държавното първенство. Във всяка възрастова група право на квота имат по 2 състезателя - едно момче и едно момиче. Но дори да са с квота, поемат се само престоя и храната. Пътят и таксите за участие са за сметка на състезателя. Това е положението...

Редактирано от Тешан
Връзка към коментар

До август 2017 със сигурност  ще излязат доста оферти за Бразилия , но повечето са с тръгване от разни европейски летища. Сложното е да се гонят точни дати , но винаги  може да вместите едно пътешествие с няколко дни преди / след турнира.

Все пак се ориентирай за нещо средно до 500 евро с всички разходи на човек от София за възрастен , за дете до 10 г. според правилата на съответната авиокомпания.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.