Прескочи до съдържание

Няколко въпроса за Йордания

Препоръчани мнения

Здрасти Тишо! Август и септември никакъв шанс да оцелееш ,защото температурите варират от 40 до 50 градуса най вече в Оди Рам,Джараш ,Мъртво море и Акаба.Единствено в Амман можеш да се радваш на 38-40 градуса :))

Ако искаш да питаш още нещо мога да бъда полезен!

Аз още мърдам  :blush:  :) Била съм в края на август, живее се. В Джараш и около Мъртво море беше по-тегаво, на останалите места беше съвсем приемливо. Разбира се, ако човек харесва топлия климат...

Връзка към коментар

Здрасти Тишо! Август и септември никакъв шанс да оцелееш ,защото температурите варират от 40 до 50 градуса най вече в Оди Рам,Джараш ,Мъртво море и Акаба.Единствено в Амман можеш да се радваш на 38-40 градуса :))

Ако искаш да питаш още нещо мога да бъда полезен!

Е браво бе - аз заминавам след десетина дена, ти се сети да ми кажеш !!! Поне да имам време да си напиша завещанието казваш :P

Ще ви издам обаче какво е едно от най- любимите ми преживявания. Та значи избирате си ден когато житото е аха да бъде ожънато . Може и след като е прибрано, ама е малко по слабо като усещане . И , - трябва да е около 35 градуса минимум, да няма вятър и да е около два часа след обед.  Отивате край някоя житна нива в указаното време, излизате на черния път около полето, далеч от магистрали и други пътища  (да няма шум от коли), за предпочитане е да газите в десет сантиметровия прахоляк бос. Това, в комбинацията с абсолютната тишина  (даже и насекомите са се изпокрили от жегата!), маранята над житните класове, горещата пепел под краката ти и неподвижните растения (няма вятър ако си спомняте) ще ви изведе в нови умствени измерения !!!

Вероятно така се усеща медитацията...не знам ! Таааа... обичам да ми е жежко !

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.