Ники Петров Публикувано: 23 май, 2016 Сподели Публикувано: 23 май, 2016 Здравейте,магеланци!Ето,че наближава приключението ми за рождения ден,което този път ще е в Дубай.Изчетох всичките теми,пътеписи,статии и т.н.,но все пак останах с някой неясни и объркващи въпроса. -Първия е от къде може да си купим карта Nol ? -Автобуса от летището с билети ли е или с картата ? -Може ли 3-ма да ползваме една карта? -Ако вкарваме по примерно 14 дирхама,след като ги изразходим ще можем ли да се возим? -Кой според вас е най-добрия плаж в Дубай? -Бур Дубай добър район за туристи ли е? За сега са само това,но със сигурност ще има още.Благодаря предварително Връзка към коментар
Mary Публикувано: 23 май, 2016 Сподели Публикувано: 23 май, 2016 (редактирано) Отговарям поредно: - от летището - с картата - не - карта за всеки - не, трябва да заредите отново, защото в метрото се чекира и на излизане - Ал Мамзар - на мен не ми допада Редактирано 23 май, 2016 от Mary 2 Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 23 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 23 май, 2016 Отговарям поредно: - от летището - с картата - не - карта за всеки - не, трябва да заредите отново, защото в метрото се чекира и на излизане - Ал Мамзар - на мен не ми допада Тоест за всяко возене си плащаш и няма нещо като безплатно след лимита? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 23 май, 2016 Сподели Публикувано: 23 май, 2016 Тоест за всяко возене си плащаш и няма нещо като безплатно след лимита? Да 1 Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 23 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 23 май, 2016 (редактирано) Да А за сребърната карта каква беше цената на возене ? И защо се чекира и на изизане от метрото ? И колко беше блиета от летището? Редактирано 23 май, 2016 от Ники Петров Връзка към коментар
Mary Публикувано: 23 май, 2016 Сподели Публикувано: 23 май, 2016 А за сребърната карта каква беше цената на возене ?Ники, погледни в пътеводителя дали съм писала цени.Таксуването е на зони. Ако не се справиш ще погледна после и аз. 1 Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 23 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 23 май, 2016 Ники, погледни в пътеводителя дали съм писала цени. Таксуването е на зони. Ако не се справиш ще погледна после и аз. Ok.Благодаря много 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 23 май, 2016 Сподели Публикувано: 23 май, 2016 Ето тук можеш да видиш цените. Принципа е следния - пътуването в една зона се таксува най-евтино, следвано от пътуване в две съседни зони, а най-скъпо е пътуването през повече от две зони. Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 29 юни, 2016 Автор Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 (редактирано) Здравейте,магеланци!Остават 5 дена до Дубайското ни приключение.Искам да ви попитам няколко въпорса. Според вас,изгодно ли е да се пазарува с дебитна карта в Дубай и ако да то с каква ? Цените в мола горе-долу какви са ? Еднакви на българските или по-високи? И съществува ли вариант за еднодневно пътуване за 16 дирхама ? Редактирано 29 юни, 2016 от Ники Петров Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 29 юни, 2016 Сподели Публикувано: 29 юни, 2016 Какво значи да е изгодно да се пазарува с дебитна карта , дали обменния курс е по-изгоден ли ? Като цяло мисля е по-скъпо от БГ , но не сме купували дрехи. Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 10 юли, 2016 Сподели Публикувано: 10 юли, 2016 (редактирано) ние спахме в regal plaza в бур дубай, хубавото му е че е входа на хотела е буквално на 5 метра от стълбите на метрото....не съм виждал хотел през живота си да е толкова близо до метро и не е скъп, беше нормална цена около 700лв за 7 дни така че е доста добра отправна точка и най-важното - имате безплатен интернет, а там проблема с интернета е сериозен....иначе като цяло първия път бяхме с метро, втория път с кола и смея да твърдя че с колата определено е по-добре и по неизморително от гледна точка на това че в метрото не седиш и краката ти стават на баници....с колата можеш да спираш навсякъде общо взето, паркинга е под леФче на час и са евтини....още повече пък гледам че сте повече хора... ако все пак решиш да ползваш метрото няма смисъл да питаш за цените - супер евтино е....ние за 7 дни по цял ден с метрото, 2ма човека изхачихме около 120лв мисля че беше някъде ето тази снимка е правена от входа на хотела и се вижда колко е близо метрото Редактирано 10 юли, 2016 от Grishkata Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 10 юли, 2016 Автор Сподели Публикувано: 10 юли, 2016 Благодаря за информацията,но във втроник пътуваме обратно 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега