Прескочи до съдържание

София - Малага за следващата седмица 30 Май 02 Юни

Препоръчани мнения

Публикувано:

Трябва ми билет за следващата седмица някой ден. 

Пробвах skyscanner, skypicker обаче не ми излизат кой знае колко евтини или по-скоро са с по 2 прекачвания или тези които са с 1 прекачване имат по 8-10 часа престой.

За майка ми е и категорично отказва да се вкарва във филми с престои и 1000 прекачвания....

Бих казал, че е готова да даде повечко пари за билет но да няма подобни филми.

Ако може някой да помогне ще съм благодарен.....

Публикувано:

Е то само Ер БГ имат директен полет. Не знам какво си намерил , но ако 540 лева не са проблем ето ти полет за 31.05 вторник

Все пак с пркачване ще е близо 300 лева по-евтино. Това на първо търсене директно в сайта , сигурно има и по-евтино някъде . Сподели ни какво е избрала :)

post-140-0-60897200-1464161402_thumb.png

post-140-0-61072100-1464161586_thumb.png

• Харесвам 1
Публикувано:

Не, не ме разбрахте. Извинявам се. Няма проблем да е с прекачване но првдложенията от двата сайта които споменах са с по 8-10 часа престой. Струва ми се бая 400-500лв като се има напредвид че от юар се прибира за 500лв. Между другото говорим за еднопосочен до малага...

Публикувано:

Ами бая е ама от днес "за утре" няма как.

Иберия имат полет дето е общо 7 часа значи в Мадрид престоя не е повече от 3-4 часа.

Цената е 211€ еднопосочен.

Погледни в jetcost.fr

Публикувано:

Еми взех от еър берлин за 190 евро с 3 часа престой....и така.....аз за тия пари смятам до куала лумпур да летя хахахаха

• Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.