violeta Публикувано: 19 май, 2016 Сподели Публикувано: 19 май, 2016 Норвегия... Отплаваме от Flam по фиорда, докато Михаел се грижи за българо-корейската дружба 42 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 19 май, 2016 Сподели Публикувано: 19 май, 2016 Аз пък тествам бирата и джоланите във Виена-Пратера Ами така е, Бранко! Хората живот си живеят, ние само ядем и пием! 8 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 19 май, 2016 Сподели Публикувано: 19 май, 2016 Норвегия... Отплаваме от Flam по фиорда, докато Михаел се грижи за българо-корейската ......Виолета, като се върнете и имаш време, ще се радвам ако споделиш пресни впечатления и съвети от пътуване с малко дете. 2 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 19 май, 2016 Сподели Публикувано: 19 май, 2016 (редактирано) Преди малко пристигнахме в апартамента ни на 10 км от Дубровник. Минахме през Сърбия и Босна и Херцеговина, отбихме се във Вишеград и се нагледахме на впечатляващи гледки. Тук времето е ветровито и облачно, а утре го дават да вали цял ден. Затова пък ни посрещнаха с подобаваща напитка и страхотна гледка от терасата. Редактирано 19 май, 2016 от П.Кръстев 24 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 19 май, 2016 Сподели Публикувано: 19 май, 2016 Изкарах един прекрасен следобед в Будапеща с нашия съфорумник Topfly, който бе така любезен да ме разведе навсякъде. Естествено не му се размина кадър със знамето 42 Връзка към коментар
tom777 Публикувано: 19 май, 2016 Сподели Публикувано: 19 май, 2016 (редактирано) В Страсбург, а утре към Колмар. Редактирано 19 май, 2016 от tom777 37 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 19 май, 2016 Сподели Публикувано: 19 май, 2016 ...а утре към Колмар. Страхотно! Колмар е прекрасен! 35 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 май, 2016 Сподели Публикувано: 20 май, 2016 Тази сутрин Topfly ме открехна на една унгарска тайна - минералните бани в Будапеща. Добре се поплацикахме, а и гледката от откритото джакузи на покрива определено си струваше 30 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 20 май, 2016 Сподели Публикувано: 20 май, 2016 Така и не каза Сиатъл хареса ли ти... Щях да питам като се появи след Аляска, но беше "припалил" заради виолетките... Връзка към коментар
Популярно мнение tom777 Публикувано: 20 май, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 май, 2016 Между Страсбург и Колмар - Елзас 55 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 20 май, 2016 Сподели Публикувано: 20 май, 2016 Тази сутрин Topfly ме открехна на една унгарска тайна - минералните бани в Будапеща. Добре се поплацикахме, а и гледката от откритото джакузи на покрива определено си струваше 20160520_150732.jpg Надявам се, че ще спиш като къпан тази вечер 3 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 20 май, 2016 Сподели Публикувано: 20 май, 2016 Все още в Дъблин и околностите му 47 Връзка към коментар
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 20 май, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 май, 2016 Дубровник надмина очакванията ни. Утре - Черна Гора 53 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 20 май, 2016 Сподели Публикувано: 20 май, 2016 Дубровник надмина очакванията ни. Утре - Черна Гора Казвах ли ти аз? А ти - нямало да и хареса. Балканите са чудни! Забавлявайте се. 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 След транзитна нощувка във Франция - на 2 км от женевското летище - сега съм обратно на терминала, чакайки полета за Франкфурт->Пекин след 3 часа. Убивам времето приятно размазал се на един от фотьойлите в Dnata Skyview Lounge и наслаждавайки се на директната гледка към пистата. Много силна спотърска точка. След Китай продължавам към Нова Зеландия, Фиджи, Вануату, Тонга и Самоа. При повечко късмет може да отскоча и до Американска Самоа (ако местните имиграционни власти отговорят на имейла ми с точна информация за входната процедура). С други думи - следващите 15 дни се очертават доста екзотични. Да видим този път на кой ден ще изгоря от слънцето 40 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 В Нара , Япония - на мини магеланска среща на по бира и разни други неща с Емил и Мариета. Чудесен завършек на деня в препоран от Самурайка ресторант. 40 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 В Нара , Япония - на мини магеланска среща на по бира и разни други неща с Емил и Мариета. Чудесен завършек на деня в препоран от Самурайка ресторант. 20160521_175523.jpg20160521_173749.jpg20160521_172334.jpg Ахааааа, като гледам и си прекарвате добре с разни мръвкуни на скарата!Наздравееее и завижд, завижд, завиииижд )) 2 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 В Бухара, след затворения Туркменистан, Узбекистан ни се струва като топ туристическа държава. 44 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 За мини магеланската среща Clete ме е изпреварила.Жалко,че Самурайка не успя да дойде. Последна вечер в Япония,последен онсен.Снимки от онсена няма да качвам,за да не стресирам някого.Иначе чудесен ден в Киото и Нара. 34 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 След транзитна нощувка във Франция - на 2 км от женевското летище - сега съм обратно на терминала, чакайки полета за Франкфурт->Пекин след 3 часа. Убивам времето приятно размазал се на един от фотьойлите в Dnata Skyview Lounge и наслаждавайки се на директната гледка към пистата. Много силна спотърска точка. След Китай продължавам към Нова Зеландия, Фиджи, Вануату, Тонга и Самоа. При повечко късмет може да отскоча и до Американска Самоа (ако местните имиграционни власти отговорят на имейла ми с точна информация за входната процедура). С други думи - следващите 15 дни се очертават доста екзотични. Да видим този път на кой ден ще изгоря от слънцето Матеев, много си гаден Аз пък след малко ще отивам да работя 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 Матеев, много си гаден Толкова съм гаден, че пътьом във Франкфурт ударих едни вурстчета и доматена супа. И те бяха много гадни Наздраве на всички и хубава събота пожелавам. Сега се отдавам на активни магелански дейности, пряко свързани с бара на Sky Lounge P.S. Споменавал ли съм скоро колко си обожавам Дайнърса? 19 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 ... чакайки полета за Франкфурт->Пекин След Китай продължавам към Нова Зеландия, Фиджи, Вануату, Тонга и Самоа. Bon voyage! 2 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 По ваша препоръка днес се озовахме в Slunj Rastoke. Много автентично и красиво местенце 24 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 (редактирано) Албания, днес замъка крепост в Круя, много хубава разходка. Вечерта залез в Дурас Редактирано 21 май, 2016 от silvia_b 28 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 За мини магеланската среща Clete ме е изпреварила.Жалко,че Самурайка не успя да дойде. Последна вечер в Япония,последен онсен.Снимки от онсена няма да качвам,за да не стресирам някого.Иначе чудесен ден в Киото и Нара. image.jpeg Ау, били сте в Tanaka! И аз много съжалявам, че не можах да дойда. Дано да ви е харесало! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега