Евгения Публикувано: 9 април, 2017 Публикувано: 9 април, 2017 преди 26 минути , randi каза: С риск да съм прекалил с броя снимки и да ви бъде твърде досадно, ще покажа малко от храмовете на Ангкор през моя поглед... Има сходни снимки, но ми беше трудно с избора. Непременно ги качи на албум в галерия, мисля че се казваше раздела....... С нетърпение ще чакам да видя всичко. Много майсторски снимки. 4
Дани Магелани Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 преди 6 часа, Бай Добри каза: Днес беше невероятно в подножието на Средна гора. Все по-често се улавям, съвсем инстинктивно - паля колата, хващам на посоки къра, абсолютно без идея къде, и почвам да тичам. Точно като Форест Гъмп. Начи, тва планове, графици, екскурзии от-до, хотели, забележителсности, удобства... нямат такъв ефект върху мен, колкото оня първичен човешки устрем за свобода да ида сред някое диво зелено поле или хълм пролетта, да гледам заснежените върхове и сенките на облаците по тях, да потичам като луд малко и да седна до някоя чиста река, без да мисля, ама за абсолютно нищо! Вярвате ли, че това в последните години ме прави триста пъти по-щастлив от всички стандартно планирани екскурзии? И аз се хващам, че ме радват подобни неща, и то у дома. Май остаряваме, приятелю! Поне аз. 3
Дани Магелани Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 (редактирано) Щом неистовият устрем към непознатият свят започне да се успокоява. Щом ме радват повече красотите на България, отколкото на света. За мен това е сигурен показател, че детското любопитство към света си отива и навлизам в зоната на "мъдростта". А това не е повод за радост. Редактирано 10 април, 2017 от Dani Magelan 3
Дани Магелани Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 преди 6 часа, randi каза: С риск да съм прекалил с броя снимки и да ви бъде твърде досадно, ще покажа малко от храмовете на Ангкор през моя поглед... Има сходни снимки, но ми беше трудно с избора. След теб ще грях да пусна снимки от там! 2
Niceday Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 Randi, с тези твои прекрасни снимки, трудно ще ни досадиш Обаче! Ще се наложи специално гласуване, като закъсаш с избора на снимки за календара :D 5
Евгения Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 преди 5 часа, Dani Magelan каза: Щом неистовият устрем към непознатият свят започне да се успокоява. Щом ме радват повече красотите на България, отколкото на света. При мен си вървят ръка за ръка 3
luba_rizova Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 преди 6 часа, Dani Magelan каза: Щом неистовият устрем към непознатият свят започне да се успокоява. Щом ме радват повече красотите на България, отколкото на света. За мен това е сигурен показател, че детското любопитство към света си отива и навлизам в зоната на "мъдростта". А това не е повод за радост. Не мисля, че е точно така... Човек може да има детско любопитство към света по принцип- не задължително да е извън граница. Не виждам причина някой да го радва повече красотата на света, а да не оценява красотата на Родината си. Даже, смятам, намирам го за срамно. Нормално е да се радваш на всичко красиво, ново, старо, интересно, да цениш всяка една прашинка, независимо дали се намира у дома или навън. То човек или уважава красотата, или не. Ама да неглижираме нещата само щото се намират вкъщи ... не бива. 11
Гост Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 (редактирано) преди 50 минути , luba_rizova каза: Ама да неглижираме нещата само щото се намират вкъщи ... не бива. Мисля, че просто свикваме с тях. Когато се разхождам в София или Пловдив сега, установявам - съвсем съзнателно - какви изумителни сгради и атмосфера има (в някои кътчета). Но това го оценявам, след като съм видяла други извън страната. Живяла съм и на двете места. Иначе като забием нос в ежеднежието и... В България има изключителни места. Радвам се, че съм ги пообиколила... Редактирано 10 април, 2017 от Гост
Популярно мнение Tedy Публикувано: 10 април, 2017 Популярно мнение Публикувано: 10 април, 2017 Сицилия, una storia italiana. Малко фотоси правени с истински апарат. И знамето на фона на Стромболи. За съжаление вулканът тази година не бил много активен, не го видяхме баш да изригва, но колкото толкова. 91
Polina Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 Любимо място. Плаж. Слънце.Траката. Варна. 44
примкаря Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 Българска екзотика от мен , първите две са от вчера край Поморие : Следва посрещане на изгрева на Асеновата крепост тази сутрин и първа ''среща'' с ''Загорка Ретро'' в полите на Родопите през късния следобед 33
Емика Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 преди 20 минути , примкаря каза: Българска екзотика от мен , първите две са от вчера край Поморие : Следва посрещане на изгрева на Асеновата крепост тази сутрин и първа ''среща'' с ''Загорка Ретро'' в полите на Родопите през късния следобед Добре дошъл! Загора Ретро е по-хубава от английската 1
примкаря Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 Благодаря Емика, за съжаление утре трябва да се върнем обратно към британската действителност, а биричката толкова ми допадна 2
Популярно мнение Mary Публикувано: 11 април, 2017 Популярно мнение Публикувано: 11 април, 2017 Още малко снимки от Истанбул - този път от европейската част. 74
Евгения Публикувано: 11 април, 2017 Публикувано: 11 април, 2017 преди 4 часа, Mary каза: Още малко снимки от Истанбул - този път от европейската част. Въобще не ми зарежда
Роси 777 Публикувано: 11 април, 2017 Публикувано: 11 април, 2017 (редактирано) преди 5 часа, Mary каза: Още малко снимки от Истанбул - този път от европейската част. Ехаааа голяма красота. Кой е този парк ? Редактирано 11 април, 2017 от Роси 777 2
iaia_mama Публикувано: 11 април, 2017 Публикувано: 11 април, 2017 преди 6 минути , Роси 777 каза: Ехаааа голяма красота. Кой е този парк ? Емирган Парк 1
Евгения Публикувано: 11 април, 2017 Публикувано: 11 април, 2017 преди 5 часа, Mary каза: Още малко снимки от Истанбул - този път от европейската част. Обожавам пустите му лалета. Голяма красота, завиждам ти. 3
Mary Публикувано: 11 април, 2017 Публикувано: 11 април, 2017 преди 58 минути , Роси 777 каза: Ехаааа голяма красота. Кой е този парк ? Без последната снимка, всички останали са от Емиргян парк. Последната е от Йълдъз парк. 5
Ametist Публикувано: 11 април, 2017 Публикувано: 11 април, 2017 На футболен мач Маафуши - Гурайдо. Аз съм единствения чужденец.... 22
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 11 април, 2017 Популярно мнение Публикувано: 11 април, 2017 Отново стягам багаж (да се разбира раницата). Утре изчезвам за великденско околосветско пътешествие. Акценти са Бермуда, Хавай, два от Маршаловите острови и три острова от Микронезия. Знамето е в бойна готовност 63
patilana Публикувано: 11 април, 2017 Публикувано: 11 април, 2017 Успех!Чакаме те да разказваш,че се насъбра...
Евгения Публикувано: 11 април, 2017 Публикувано: 11 април, 2017 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Отново стягам багаж (да се разбира раницата). Утре изчезвам за великденско околосветско пътешествие. Че ти връщал ли си се? Изтървала съм тоз мимолетен промеждутък 2
Фил Публикувано: 11 април, 2017 Публикувано: 11 април, 2017 преди 2 часа, Георги Матеев каза: Утре изчезвам за великденско околосветско пътешествие. Акценти са Бермуда, Хавай, два от Маршаловите острови и три острова от Микронезия. Тц, тц, тц Айде леки полети и хубави емоции! 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега