ven62 Публикувано: 10 юни, 2018 Публикувано: 10 юни, 2018 преди 7 часа, AlexandraKo каза: След мила среща с магеланец @Божидар в лаунджа на Т1,кацнахме в Катания. @Божидар,благодаря ти,че ни се обади! Да си изкараш чудесна в Севиля!.Около лентите за багаж има интересна реклама. След мила среща с магеланец @Божидар в лаунджа на Т1,кацнахме в Катания. @Божидар,благодаря ти,че ни се обади! Да си изкараш чудесна в Севиля!.Около лентите за багаж има интересна реклама. А днес вече сме на плажа. Морето е тюркоазено-кристално,небето е копринено-синьо,а джин-тоникът има особен вкус.Изобщо:Sicilia mia Това с лаунджа на Т1 го разбрах още от първия път.😉😋 Ако може да представиш доказателства за "Морето е тюркоазено-кристално,небето е копринено-синьо..." Например: GPS координати и снимков материал. 😀😁 3 2
Гост Публикувано: 10 юни, 2018 Публикувано: 10 юни, 2018 преди 3 часа, Фичо каза: И ти се научи на магарии да пускаш в тая тема снимки без коментар за локацията 😁 Нарочно го направих 😁 Ще ме цакат те с топла бира 🤣 Иначе наистина си мислех, че Central Park е твърде добре познат от масовата филмова индустрия. Очарователен е, поне за мен!
AlexandraKo Публикувано: 11 юни, 2018 Публикувано: 11 юни, 2018 преди 10 часа, ven62 каза: Това с лаунджа на Т1 го разбрах още от първия път.😉😋 Ако може да представиш доказателства за "Морето е тюркоазено-кристално,небето е копринено-синьо..." Например: GPS координати и снимков материал. 😀😁 Ще,ще, ама в темичката ми за Сицилия. Иначе, мястото е Eden village Sikania resort &SPA, Marina di Butera. На няколко километра от Ликата и замъка Фалконара. 3 1
Jenbel Публикувано: 11 юни, 2018 Публикувано: 11 юни, 2018 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Ще,ще, ама в темичката ми за Сицилия. Иначе, мястото е Eden village Sikania resort &SPA, Marina di Butera. На няколко километра от Ликата и замъка Фалконара. Приятна почивка! Много хубави неща ми казаха за този хотел и за плажа. 😀 2
Популярно мнение tom777 Публикувано: 11 юни, 2018 Популярно мнение Публикувано: 11 юни, 2018 Много приятно и топло на Meeru Island, Малдивите. 65 3
aleksandrina Публикувано: 11 юни, 2018 Публикувано: 11 юни, 2018 (редактирано) 46 minutes ago, tom777 said: Много приятно и топло на Meeru Island, Малдивите. Я помахай на камерата: https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/maldives/north-male-atoll/meerufenfushi/meeru-island-beach.html 😁 Или на тази: https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/maldives/north-male-atoll/meerufenfushi/meeru-island.html Редактирано 11 юни, 2018 от aleksandrina 2 4
AlexandraKo Публикувано: 11 юни, 2018 Публикувано: 11 юни, 2018 (редактирано) Специално за Венчо : Cara Sicilia mia.. Редактирано 11 юни, 2018 от AlexandraKo 27 1 2
ven62 Публикувано: 11 юни, 2018 Публикувано: 11 юни, 2018 преди 55 минути , AlexandraKo каза: Специално за Венчо : Cara Sicilia mia.. @AlexandraKo, бива ли така.😡 15 мин го търся тоя плаж "Cara Sicilia mia" … и го няма … 😀 Още не ми е "mia", но се надявам до 10-на дена да стане. 😉 1 7
AlexandraKo Публикувано: 11 юни, 2018 Публикувано: 11 юни, 2018 преди 2 часа, ven62 каза: @AlexandraKo, бива ли така.😡 15 мин го търся тоя плаж "Cara Sicilia mia" … и го няма … 😀 Още не ми е "mia", но се надявам до 10-на дена да стане. 😉 ОФ, Сицилия си ми е кара на мене, на другите не знам. Ама, сега видЕх, че съм го написала като да е име, извинете, моля. Достъп до този плаж няма, ако не си гост на хотела. Малко по-натам има паркинг за кемпери/коли и малко плажче пред него в Марина ди Бутера, но във водата е камънак. Но пък, ако решите да плажувате и тук, по плажа може, да се дойде в тази част, където са дюните и навсякъде е златен, ситен пясък - и на брега, и във водата, като плиткото е много навътре . Венчо, вие за пръв път ли идвате? 3
tom777 Публикувано: 12 юни, 2018 Публикувано: 12 юни, 2018 преди 18 часа, aleksandrina каза: Я помахай на камерата: https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/maldives/north-male-atoll/meerufenfushi/meeru-island-beach.html 😁 Или на тази: https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/maldives/north-male-atoll/meerufenfushi/meeru-island.html Видя ли ме, цял ден ти махах:). Едната е на кея, другата е до Uthutu bat. Тук времето е много по-добро от колкото изглежда на камерите. И мен ме подведоха:). 2 4
aikula3d Публикувано: 12 юни, 2018 Публикувано: 12 юни, 2018 Трета поредна година почиваме в този къмпинг “Union Lido” и сме много доволни. 36
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 12 юни, 2018 Популярно мнение Публикувано: 12 юни, 2018 Азърбейджан за малко / за голямо съжаление/ 64
Популярно мнение Jenbel Публикувано: 13 юни, 2018 Популярно мнение Публикувано: 13 юни, 2018 Кордоба, днес стана 35 градуса. Утре се местим в Кадис и слава богу, тук ще стане неприятна жега до края на седмицата. 60 4
Популярно мнение Veli Публикувано: 13 юни, 2018 Популярно мнение Публикувано: 13 юни, 2018 Днес бях в Жалец, малко градче в Словения, известно най- вече със странната и полезна инсталация, наречена "Фонтана на бирата"! Ако си купите празна чаша с чип за 8 евро можете да си налеете от фонтана поне 6 вида бира! Чипът на чашата позволява да я пълните до 6 пъти с по 100 мл. наливна бира ! Вие си избирате дали да опитате различни бири или да изпиете 2-3 чаши от една и съща бира! Накрая празната чаша, която е дизайнерска остава за вас като сувенир от това поразително място скрити сред Алпите! За мен най- нова като вкус и най-пивка беше зелената бира! 45 7 5
mangysta Публикувано: 14 юни, 2018 Публикувано: 14 юни, 2018 (редактирано) На остров Св. Анастасия Редактирано 14 юни, 2018 от mangysta 46
Популярно мнение cck Публикувано: 14 юни, 2018 Популярно мнение Публикувано: 14 юни, 2018 Неа Перамос, Гърция. Плажче, узо, спокойствие 🙂 53 3
Популярно мнение Jenbel Публикувано: 15 юни, 2018 Популярно мнение Публикувано: 15 юни, 2018 Кадис - любов от пръв поглед! 😘 Точно както си го представях: смесица от минало и настояще; малко вехто; малко мръсно; малко разхвърляно; малко мизерно тук-там; като по-бедния роднина на богатите Мадрид и Севиля; очарователен бял град като от приказките, с чудесни градски плажове и вкус и мирис на море. Много вкусна морска храна, прясна и евтина. Всичко е по-евтино тук! 😄 Продължението - в темата ми за Кадис. 52 2
AlexandraKo Публикувано: 15 юни, 2018 Публикувано: 15 юни, 2018 (редактирано) Едно Сицилианско залезче в момента. Редактирано 15 юни, 2018 от AlexandraKo 36
slujitel Публикувано: 15 юни, 2018 Публикувано: 15 юни, 2018 Михас, малко китно селце с бели къщи с много цветя. Известно е с две неща, едното е църквата в пещерата, където на две овчарчета им се явила Дева Мария, и след като казали на местния игумен, той копал 30 години за да я направи и другото е, че това е най богатото кметство в района. 44
cck Публикувано: 15 юни, 2018 Публикувано: 15 юни, 2018 На свечеряване в Кавала, Гърция. — Гледайки кадъра със знамето... ортодоксалният кръст е пределно ясен със своята символика, но защо синьо-белите линии са 9? Предполагам, че знаете, но някой може пък и да е пропуснал уроците по гръцка история. 34
bibi Публикувано: 16 юни, 2018 Публикувано: 16 юни, 2018 Има връзка и с нашата история😉. Сричките на фразата "Свобода или смърт" на гръцки са точно 9. 5 2
master_of_germs Публикувано: 16 юни, 2018 Публикувано: 16 юни, 2018 (редактирано) Аз съм чувал версия с деветте букви на "Елефтерия", т.е. - свобода. Разбира се, че и двете версии са грешни. Знамето от доста по-отдавна вече се е ползвало, но са гледали да измислят версия, която да звучи поетично и националистично 😉 Редактирано 16 юни, 2018 от master_of_germs 5 1
Популярно мнение Красен Публикувано: 16 юни, 2018 Популярно мнение Публикувано: 16 юни, 2018 Китай, Ингси (Yingxi), има още какво да предложи. Речен тунел Донгтиен (Dongtian river tunnel, 洞天仙境) 53
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега