Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

преди 16 минути , Lindt каза:

Първите ни 3 часа сафари са сред най-страхотните в живота ни 🙂 Тези снимки изстискахме от телефона като специален поздрав за @Брани

IMG_20200305_182810_1.jpg

IMG_20200305_173450_1.jpg

IMG_20200305_164829_1.jpg

IMG_20200305_163950_1.jpg

IMG_20200305_173505.jpg

Браво!Снимката на лъвицата с малкото бебенце лъвче е на десктопа ми!

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 54 минути , Lindt каза:

Първите ни 3 часа сафари са сред най-страхотните в живота ни 🙂 Тези снимки изстискахме от телефона като специален поздрав за @Брани

IMG_20200305_182810_1.jpg

IMG_20200305_173450_1.jpg

IMG_20200305_164829_1.jpg

IMG_20200305_163950_1.jpg

IMG_20200305_173505.jpg

Много яко. Всякакви котки много обичам аз 🙂

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар

На летището в Сао Пауло. Отворили са хотел на терминал 3 с чудна градина за пушачи. Срещу вход е,  но вместо да кърша пръсти как ще изкарам още 20 часа в абстиненция, сега си пия кайпиринята на слънце. 

20200306_144410.jpg.5bc52790dd022c5196e0cec26f3b51e9.jpg

Само стискайте палци да се приберем, че пътувам финално през Бергамо. 

• Харесвам 33
  • Браво 2
Връзка към коментар

Изглежда, че все пак ще се приберем, летищата и на Малпенса, и в Бергамо работят, но хората са напрегнати. 

На кацане на Малпенса ни мерят температурата преди да ни допуснат в страната, добираме се после до Олио ал Серио след незнамсиколко часове полети, висене и трансфери, а хостът ни посреща на улицата и тича два метра пред нас към апартамента (спим до самото летище). После обяснява, че в момента в Италия не трябва да си на разстояние по-малко от метър от друг човек. На въпроса за магазин, ресторант или нещо за ядене и пиене се оказва, че заради ситуацията всички затварят много рано. Единственият магазин в района затваря в 8 ч. и се налага да им се обади да ни изчакат 5 минути  за да успеем да си купим вино и нещо за хапване. Хората в магазина пък ни дават дезинфектант да си измием ръцете преди да им подадем пари, дезинфекцират се и те преди да ги вземат. 

А ние идваме суйни-буйни от карнавала в Рио и топлите нощи на Буенос Айрес😁

Ей ме , на, в автобуса от Малпенса с карнавална шапка с пера от Рио, мартеница от България и маска за Италия, пълно смесване на културите 🙃20200307_172450.jpg.a2f2da7eac6897784de6e5a8ed556cfe.jpg

• Харесвам 33
  • Браво 2
  • Смея се 8
Връзка към коментар

Оказа се, че прибързано съм се израдвала. Днес и до 10-ти март всички полети на Уиз еър от Бергамо, Малпенса и Тревизо са отменени. Други компании за сега летят обаче. Предложиха алтернатива за утре от Болоня, отказах и взехме с Раян от Бергамо за днес следобед, стискайте палци. 

В мола срещу летището само хипермаркета работи , а хората излизат с пълни колички, явно се запасяват.

Ако на някой му предстои пътуване оттук в близките дни, да се оглежда за план Б.

• Харесвам 13
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Привет от Берген! С моя късмет уцелих баш един от 5-те недъждовни дни в годината и съм много доволен 🙂 Утре предстои круиз по фиордите.

20200309_164929-02.jpeg

Ааааа, споко! Ние имахме два без дъжд, чак на третия капна.

И утре да ти е слънчево, за круиза, че е много красиво:)))) 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 8.03.2020 г. в 10:29, lyusi каза:

Оказа се, че прибързано съм се израдвала. Днес и до 10-ти март всички полети на Уиз еър от Бергамо, Малпенса и Тревизо са отменени. Други компании за сега летят обаче. Предложиха алтернатива за утре от Болоня, отказах и взехме с Раян от Бергамо за днес следобед, стискайте палци. 

В мола срещу летището само хипермаркета работи , а хората излизат с пълни колички, явно се запасяват.

Ако на някой му предстои пътуване оттук в близките дни, да се оглежда за план Б.

Вероятно не е за тук този въпрос, но не знам в коя друга тема да питам. С цялата си сериозност се опитвам да разбера защо се запасяват тея хора? Все още няма апокалипсис. Гледах едно видео от Америка, в което беше настанал масов бой за последния пакет тоалетна хартия? Тук в Хамбург е подобна ситуацията, тоалетна хартия трудно се намира, рафтовете в супермаркетите са поизпразнени?! Ще снимам ако сваря. В София също ли е така? Каква е тази масова истерия, грип и вируси има всяка година 🙄

Връзка към коментар
преди 7 часа, seagull_29 каза:

Вероятно не е за тук този въпрос, но не знам в коя друга тема да питам. С цялата си сериозност се опитвам да разбера защо се запасяват тея хора? Все още няма апокалипсис. Гледах едно видео от Америка, в което беше настанал масов бой за последния пакет тоалетна хартия? Тук в Хамбург е подобна ситуацията, тоалетна хартия трудно се намира, рафтовете в супермаркетите са поизпразнени?! Ще снимам ако сваря. В София също ли е така? Каква е тази масова истерия, грип и вируси има всяка година 🙄

Нямам представа. Според мен е масова психоза, която не разбирам и искрено ме изненада. На 22 февруари , когато тръгнахме към Южна Америка, всичко си беше наред в Бергамо, живота си течеше нормално, на 8 март картинката беше тотално различна. А междувременно в Бразилия и Аржентина си живеехме безгрижно, там никой не говори за този вирус и не се вълнува от него, та затова съвсем ме смая паниката в Европа. Не знам дали тук е изкупена тоалетната хартия, но близките ми изглеждат наплашени от това, което ги залива по телевизията. Майка ми например е убедена, че в близките две седмици съм потенциална заплаха за обществото заради преминаването ми през Италия и откакто съм се прибрала, само за този вирус слушам от нея.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И ние тука си живеем безгрижно, никой нищо не споменава, през цялото време, един с маска не видяхме.

Перди да дойдем, написах писмо на хотела, с питане, какво е положението с корона вируса.

Отговориха ми, че нито на острова, нито в хотела има.

Иначе, навскъде има сложени дезинфектанти за ръце.

И ние си лежим на тая кълка и не го мислим:)))

7855D4AC-2827-4D6F-A78E-CB1D97A4C6DB.thumb.jpeg.e51c047d856ec2cddadd7075a124a22b.jpeg

• Харесвам 27
  • Браво 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.