Популярно мнение Blagovesta78 Публикувано: 1 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2021 Wasserburg Antholt 50
muchachote Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 59 минути , Яничка каза: След 1.5 час спане през нощта и лашкане с различни транспорти в Узбекистан, пристигнахме в Хива и направихме чудна разходка. Kalta-Minor minaret: Обичайни участници в движението: Приятни кафенета: Мавзолеят на Пахлаван Махмуд: Гледка от високо: Узбекистан ми беше цел за април, с турските авиолинии, но но заради тази Корона го отложих. Вие как стигнахте до там?
Otnesen Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 В Пловдив днес... Любим град с уникална атмосфера и видима промяна през последните години. Новото място... Препоръчвам с две ръце. Епископската базилика. Разходка в стария град... После обяд...И това място препоръчвам - всичко, което поръчахме беше уникално вкусно И накъде без десерт... И разходка в парка. 42 4
Яничка Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 4 минути , muchachote каза: Узбекистан ми беше цел за април, с турските авиолинии, но но заради тази Корона го отложих. Вие как стигнахте до там? Точно с Turkish. Тук е лежерно откъм мерки и носене на маски. Единствено при влизане в страната раздават за попълване документ къде ще караш карантината, каквато всъщност въобще не се изисква и този формуляр беше абсолютна проформа. Общо взето моментът за посещение на тази страна сега е идеален. 14 2
Дани Магелани Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 5 минути , Otnesen каза: В Пловдив днес... Любим град с уникална атмосфера и видима промяна през последните години. Новото място... Препоръчвам с две ръце. Епископската базилика. Разходка в стария град... После обяд...И това място препоръчвам - всичко, което поръчахме беше уникално вкусно И накъде без десерт... И разходка в парка. Били сме по едно и също време на едно и също място. Май трябва да направим календар за пътуванията в България. 7
Asya Assenova Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 2 часа, muchachote каза: Мисълта ми беше за Турция😀 Разбира се, искат и както на влизане в Турция, така и на орибиране в България. 3
muchachote Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 14 минути , Яничка каза: Точно с Turkish. Тук е лежерно откъм мерки и носене на маски. Единствено при влизане в страната раздават за попълване документ къде ще караш карантината, каквато всъщност въобще не се изисква и този формуляр беше абсолютна проформа. Общо взето моментът за посещение на тази страна сега е идеален. А виза изисква ли се? 2
Otnesen Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 15 минути , Дани Магелани каза: Били сме по едно и също време на едно и също място. Май трябва да направим календар за пътуванията в България. Нова тема - Утре ще съм в ....😉 7 2
jungfraujoch Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 3 минути , Otnesen каза: Нова тема - Утре ще съм в ....😉 Чудесна е идеята на @Дани МагеланиТака можем да си правим малки магелански сбирки! 9
Lyubina Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 18 минути , Otnesen каза: Нова тема - Утре ще съм в .... А за такива като мен темата трябва да е "След 10 мин тръгвам за....." Вчера така спонтанно решихме да отидем да видим приятели в Нова Загора, с които не сме се виждали от есента. В голямо предизвикателство се намърдахме. През целия ми съзнателен живот не ми се е случвало такова чудо, 200 км да ги пътувам 8 часа, и никъде адекватна информация. Дори Google maps заби. 6 4 2
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 1 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2021 НЕ сме в Кападокия! 😁🤪😷 След три дни по перфектни и почти празни пътища в Турция успяхме да се заврем вдън хендеците анадолски за да снимаме залез на това място... и да го пропуснем (залеза) по причини на следващата снимка 😄 Сега сме само за кратка дрямка в Ескишехир а по-рано през деня минахме бързо през Бурса, само за да разберем, че лифтът за покритите със сняг върхари на Улуда(г) не работи 🙂. Не че много се надявахме, де. За сметка на това бяхме единствените туристи в Джумалъкъзък. 46 4
jul Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 преди 1 час, Lyubina каза: А за такива като мен темата трябва да е "След 10 мин тръгвам за....." Вчера така спонтанно решихме да отидем да видим приятели в Нова Загора, с които не сме се виждали от есента. В голямо предизвикателство се намърдахме. През целия ми съзнателен живот не ми се е случвало такова чудо, 200 км да ги пътувам 8 часа, и никъде адекватна информация. Дори Google maps заби. Ама вие го умеете някак си 🤔 2 1
MayaS Публикувано: 1 май, 2021 Публикувано: 1 май, 2021 Аз да не остана по назад от мастъра пускам няколко снимки от днес. Древната Никея След магеланския никейски събор. Архитекктурен резерват Джумазлъказък до Бурса. Не е Кападокия 🙂 39 1 2
Яничка Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 преди 7 часа, muchachote каза: А виза изисква ли се? Вече не. 3 1
cck Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 Аз пък в Сандански 🙂 Честито ви Възкресение Христово с Чинара 🙂 @Иван Попов Ако си наличен да пием по кафе на главната? 33
muchachote Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 Светъл Великден от Араповския манастир "Св. Великомъченица Неделя" 29
AlexandraKo Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 Светъл празник, от Патриаршеската литургия в Света Марина: Вредихме се и ние, за снимка тук: 40 3
Eva eva Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 И аз в Пловдив - Епископската базилика на Филипопол 30 3
Популярно мнение DaBo Публикувано: 2 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 2 май, 2021 Христос Воскресе от Сплит: 52 5
muchachote Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 Снимки от следобедната ми разходка из уникалния The Old Plovdiv 27
Яничка Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 Върнахме се от day tour до Аралско море. Пътищата те държат буден и с повишено внимание - толкова дупки отдавна не бях виждала 🙂 Тъжната история на Аралско море през годините, довела до пресушаването му: Днес пристанището Муйнак е пустош: 40 1 4
Роми Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 От вчера в шарм. Хотела е на перфектно място и ннес цял ден зяпахме цветни рибки. 42 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега