AlexandraKo Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 Преди 1 час, muchachote каза: Снимки от вечерната ми разходка из уникалния The Old Plovdiv Моля те, сложи ги тези хубави снимки, в темата за Пловдив! 3
Иван Попов Публикувано: 2 май, 2021 Публикувано: 2 май, 2021 преди 8 часа, cck каза: Аз пък в Сандански 🙂 Честито ви Възкресение Христово с Чинара 🙂 @Иван Попов Ако си наличен да пием по кафе на главната? Днес бях малко по Петрич 😉 26
Популярно мнение MayaS Публикувано: 2 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 2 май, 2021 Магелански великден из Турция 🙂 И все още не е Кападокия. 53 1 6
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 2 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 2 май, 2021 Е, сега вече най-сетне сме в Кападокия 😁 Вечеряме на миндерлъка на покрива на светлината на тая лампа... и два челника 🙂 По-рано през деня: Айде, от мене да мине, ще подсказвам с местата 🧐 Асланлъ ма(г)бет Япълдак кале Язълъ(кая) Туз гьол П.П. Държа да отбележа че в предния пост на @MayaS моето яйце (жълтичкото) се оказа борак във великденското надборване над Знамето... Пък! 😁 59
Популярно мнение Моника Публикувано: 2 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 2 май, 2021 Христос воскресе! Много здраве и щастие! Меандър "Завоя" Кърджали 56
MayaS Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 След половин ден обиколка - Любовната долина Бялата долина. Гълъбовата Долина 46 3
AlexandraKo Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 преди 5 минути , MayaS каза: Заслужена бира след прехода Май е жегичка, по онези земи:)))Като гледам, сте се поопекли. 1
MayaS Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 преди 41 минути , AlexandraKo каза: Май е жегичка, по онези земи:)))Като гледам, сте се поопекли. Бая жегичка. Днес е 32 градуса, а започнахме от вчера с опичането. 2
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 3 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2021 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Май е жегичка, по онези земи:)))Като гледам, сте се поопекли. Бири и балони няма 😬. Хем Рамазан, хем карантина... И ако за балони забраната няма как да заобиколим, то с бирички все пак се сдобихме... Сега тръгваме да търсим и пантенол, че по зодия само един от нас е рак, ама останалите трима станахме бетер раци 🤪 Вчера и днес е солидно над трийсет градуса, уж от утре захлажда. 50
Иван Попов Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 Айде днес малко сме в село Златолист. Празнично 😊 Разбрах, че ще има курбан на Гергьовден, ако има свободни Магеланци 😊 могат да дойдат на разходка. Тук не само, че времето е спряло, но то просто не съществува 🤩 С леля 😉 И малкото гущерче @cck Явно с теб ще пием по бира в София 🙃 братовчеда по Петрич вчера ме занимава, днес леля по село Златолист... 37 1
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 3 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2021 До Видимското пръскало в Централен Балкан. Екопътеката до водопада е много красива и живописна. Движи се през цялото време около река Пръскалка. Дълга е около 6 км. в посока, по-малко от 2 ч. ходене. Няма трудни участъци. Самият водопад е висок 80 м., много е внушителен. Точно при наблюдателната площадка на водопада имахме и неочаквана среща с много приятни хора 🙂 @Zaro, благодаря ти за препоръката в другата тема. Кръчмата беше екстра, храната - много вкусна 🙂 47 6
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 3 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2021 Източните Родопи са прекрасни в момента -зелени, свежи, пълни с живот. Успях да стигна до водопада на сътворението, маловоден в момента, но въпреки това - много впечатляващ и меандъра на Арда при Маджарово 44 9
Популярно мнение Костов Публикувано: 3 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2021 Малко снимки от родният ми град Нова Загора 53
MayaS Публикувано: 3 май, 2021 Публикувано: 3 май, 2021 И хапнахме вкусен обяд. Сега вече яваш яваш с колата по разните Кападокийски панорамни точки. Учхисар. 41 2
AlexandraKo Публикувано: 4 май, 2021 Публикувано: 4 май, 2021 преди 5 часа, MayaS каза: Не мина и без нощни снимки над Гьореме преди 5 часа, MayaS каза: И хапнахме вкусен обяд. Сега вече яваш яваш с колата по разните Кападокийски панорамни точки. Учхисар преди 7 часа, master_of_germs каза: Ючхисар Страхотни снимки! И колко хубаво,че я няма обичайната навалица! Направо завижд, завижд - всичката красота, само за вас! 1 1
master_of_germs Публикувано: 4 май, 2021 Публикувано: 4 май, 2021 преди 58 минути , AlexandraKo каза: И колко хубаво,че я няма обичайната навалица! Направо завижд, завижд - всичката красота, само за вас! Единственото, за което съжалявам, е, че не мога да снимам издигащи се балони. Лично аз никога не съм изпитвал желание да летя с балон, за разлика от спътниците си 🙂. Те пък се тюхкат, че заради забраните не посмяха да вземат дрон, а вчера на две места поне си бръмчаха дронове... И все пак не мисля, че бих дошъл тук, когато е пълно с хора. Това място е за съзерцание, не за блъскане с лакти... Другите още спят, затова изгревът днес ще го гледате сниман само от моето пършиво телефонче, а за яките снимки ще трябва да чакате поне до утре 😉 ...towards the distant horizon I sat there watching on a rock... My mind slowly drifting away... forming into a dreamtale... 40 4
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 4 май, 2021 Популярно мнение Публикувано: 4 май, 2021 И изгрева по БГ стандарт💙 Споделен да ни е Green therapy 48 18
AlexandraKo Публикувано: 4 май, 2021 Публикувано: 4 май, 2021 преди 45 минути , Kalina Ivanova каза: И изгрева по БГ стандарт💙 Споделен да ни е Green therapy Ехааа, страхотен изгрев! Кое е мястото?
Kalina Ivanova Публикувано: 4 май, 2021 Публикувано: 4 май, 2021 преди 1 час, AlexandraKo каза: Ехааа, страхотен изгрев! Кое е мястото? Нашето море си е, малък нос на юг от Обзор и преди Иракли Все се каня да запиша всичките местни наименования покрай брега, разни малки носове и местности, докато има кой да ги помни все още. Всички те са свързани с рибарски фамилии, рибарски колиби и рибарски подвизи от минали времена. 19
Моника Публикувано: 4 май, 2021 Публикувано: 4 май, 2021 И аз се разписвам от Водопад на Сътворението, с. Долна кула. Много ми хареса водопадът. По път срещнахме една жена, която каза, че само преди седмица е бил по-пълноводен, но макар и сега с по-малко вода отново беше много красив. Заради базалтовите скали много напомня водопада Svartifoss в Исландия, дори първия път като бях видяла снимка на водопада на Сътворението и отдолу имаше коментари къде е това, някои отговаряха, че е този в Исландия 😄 и наистина, когато е пълноводен приликата е дори по-голяма. Водопад на Сътворението не е много висок, но е много красив, има си и дупка, можеш да отидеш да усетиш пръските отблизо, определено ще го посетя и когато е пълноводен. Водопадът може да се види отдолу и отгоре, пътеката е една като се разклонява за надолу и нагоре. ю 47
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега