Eva eva Публикувано: 18 септември, 2021 Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 Хаха, тръгнахме по някакви стълби и съвсем случайно попаднахме на бирфест 😃 Сякаш някой ни водеше за ръка 😃 Виното е страхотно на този бирфест в Болоня 😄 32 1 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 18 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 Paris 62 7 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 18 септември, 2021 Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 преди 23 минути , zon каза: Paris Отвратително! Ако това е изкуство, аз съм извънземен! Добре че не съм там! 8 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 18 септември, 2021 Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 преди 2 часа, muchachote каза: Отвратително! Ако това е изкуство Gustave Corbet, L'Origine du monde, 1866 ... 2021 4 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 18 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 Бари. Първо малко културна програма: После много кулинарна. В "La Tana Del Polpo" ( "Бърлогата на октопода") ... го изядох: 52 7 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 18 септември, 2021 Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 преди 3 часа, zon каза: Paris Браво, @zon, че си в точния момент на точното място! преди 33 минути , ven62 каза: Бари. Първо малко културна програма: После много кулинарна. В "La Tana Del Polpo" ( "Бърлогата на октопода") ... го изядох: Остави малко и за нас. Оказа се, че ние пак...идваме 🙂 8 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 18 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 Париж, Триумфалната арка, “опакована” от Кристо. Вероятно не е изкуство за много хора, но си струва да се види. Много посетители са на същото мнение, защото е пълно с гледащи и снимащи. Първия път минахме по обед, а после и вечерта - все много народ. С @Фил и @Роца направихме една добра обиколка из улиците на Париж, а вечерта завършихме в култова кръчма в компанията на @bay_kolio и @Елчо Повече снимки утре. 68 21 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 19 септември, 2021 Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 Впечатляващо! Много ми се иска и аз да съм там 🙂 3 Връзка към коментар
Популярно мнение a6olq Публикувано: 19 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 Мелник, живописното му положение и уникалната възрожденска архитектура на къщите, които са прикътани към червените пясъчници го правят едно от най-красивите кътчета в България! 65 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 19 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 Талин 71 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 19 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 Верона 😀 55 5 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 19 септември, 2021 Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 В Риу Правец . Добре, че този конферентен хотел е толкова близо до София! 29 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 19 септември, 2021 Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 On the beach again Естествено след питателен гръцки обяд с кукурици и шилешко. 42 2 2 1 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 19 септември, 2021 Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 Перперикон 38 1 Връзка към коментар
peterpup Публикувано: 19 септември, 2021 Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 На 18.09.2021 г. в 22:25, muchachote каза: Отвратително! Ако това е изкуство, аз съм извънземен! Добре че не съм там! Най вероятно не сте извънземен но и нищо не знаете за Кристо. А за изкуството се иска въображение и може да го откриете навсякъде. То е важно повече за човека който го прави. Особено свободния човек като Кристо. А чак отвратително😏! Много непремислено изказване 11 3 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 19 септември, 2021 Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 преди 21 часа, Mary каза: Париж, Триумфалната арка, “опакована” от Кристо. Вероятно не е изкуство за много хора, но си струва да се види. Много посетители са на същото мнение, защото е пълно с гледащи и снимащи. Първия път минахме по обед, а после и вечерта - все много народ. С @Фил и @Роца направихме една добра обиколка из улиците на Париж, а вечерта завършихме в култова кръчма в компанията на @bay_kolio и @Елчо Повече снимки утре. Как да не ви завиди човек! Много се радвам, че сте там! И @muchachoteкогато успееш да се докоснеш до някоя сбъдната творческа мечта, тогава изказвай толкова крайни определения🤐. 8 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 19 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 Париж! Тези са от вчера, в компанията на @Роца и @Фил! Днес се поразходихме малко над 22 км. и даже нямам сили да разгледам снимките. И утре е ден! 61 1 1 16 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 19 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 Versailles 62 2 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 19 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 Matera: Хората Еверест превземат, пък спрат, починат, някой базов лагер направят, а ние 6-7 часа нагоре-надолу. Добре, че бяха сладоледите. След Матера това: Изцяло по "вина" на @master_of_germs. Cracо - градче-призрак. След едно земетресение преди около 60 години. Хем красиво, хем малко страшничко. Не бих замръкнал около него. Благодаря, Мастер! И накрая Алберобело: На дневна свелина само "нашето" си трули успяхме да снимаме. Утре сутринта продължаваме - между кафетата и сладкишчетата, докато няма тълпи туристи. Денят завърши в Miseria e Nobilta. Снимки няма да показвам, че ме е малко срам. 70 8 1 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 20 септември, 2021 Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 Кърджали 34 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 20 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 По програма - Playa de Palma 😀. 45 7 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 20 септември, 2021 Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 Преди 1 час, Eva eva каза: По програма - playa de palma 😀. Как мина полета снощи? 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 20 септември, 2021 Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 преди 8 минути , crazyhorse каза: Как мина полета снощи? До последно се чудихме накъде да тръгнем 🙂 В крайна сметка, след като ми написахте, че самолетът е на летището решихме да вървим по план към Палма. Тръгнахме в 00.30 ч, вместо в 20 ч. и кацнахме с 4 часа закъснение, към 2ч. 🙂 В 3 се добрахме успешно до хотела 🙂 Благодаря още веднъж на всички за адекватните и навременни включвания 🙂 6 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 20 септември, 2021 Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 Цитат И накрая Алберобело: Утре сутринта продължаваме - между кафетата и сладкишчетата, докато няма тълпи туристи. В ниската част на района с трулите има нещо като месарски магазин/хоремаг с пещ. Избираш от продуктите им, пекат ги на пещ, добавят каничка домашно вино. Пред магазина има масички. В съседната пряка пък има магазин със страхотнии сладкиши. Ох! Прияде ми се! 5 1 Връзка към коментар
Популярно мнение a6olq Публикувано: 20 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 септември, 2021 Лещен и Ковачевица – две родопски села като от приказките със забележителности, застинали във времето. 53 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега