Популярно мнение Marisha Публикувано: 18 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 На нощен дайвинг. Шарма ел Шейх. 38 17 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 19 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 Ibiza, España Някакъв трол като елемент от уличната архитектура в стария град. Жалко, че беше затворено, иначе със сигурност щях да проверя какво се предлага зад тази врата 😄 Сграда, приличаща на фери Многоетажен гараж за лодки, май не бях виждал досега Терасата на някой капитан, с част от коледната украса по улиците На ъгъла Пред легендата в клубната история на острова Club "Pacha" - на 50 г. И пред емблематичното кафе с черешките на същия клубен бранд Марината с крепостта на заден план Много цветен и магичен залез се получи над заливчето пред хотела, какъвто е и самият остров 59 6 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 19 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 В Балчик. Затворени от пътната обстановка. Не се оплакваме.😉 39 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 19 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 Един от онези моменти, в които се чувстваш нищожна молекула пред Нейно Величество Природата #отнашетосиморе Който смята да пътува Варна-Бургас, да не тръгва изобщо или да търси алтернативни пътища. Явно прохода е затворен, има десетки километри колона чакащи автомобили. Аз щото си знам управията българска си се прибрах снощи. 38 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 19 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 Бърза забежка до о-в Монтсерат. Кратка историческа справка - наречен “Изумрудения Карибски остров” поради пищната зеленина и първите ирландски заселници (17-ти век, не че има такива тук в момента, но това не пречи партито на годината да е точно на Свети Патрик дей, Март 17 и да получаваш покани отвсякъде да гостуваш на този ден), британска отвъдморска територия, о-в грубо 10 на 15 км. Уникалността на този остров е свързан с вулкана, който изригва зверски 1995. Остров и вулкан, нищо уникално до тук, зверското е, че отнася столицата, летището и всичко по пътя. 2/3 от населението е евакуирано в ЮК (без аналог), а половината остров до днес е отцепен и е “no-go zone”, вулканът продължава да си пафка/пуфка. Зоната около него е призрачна, чувството е за смесица от съвременен Помпей и Припят. Изоставени сгради засипани с лава и пепел, зловещо тихо и пусто. Местните си имат вече нова “столица”, летище, строят и пристанище, около 4,000 човека население (били са 12,000). Стига се с 6-местен самолет, усещането е за частен такъв. Зелено е, синьо е, слънцето блести. Отсреща блести и о-в Редонда, необитаем рай за еко/птици маниаците. Монтсерат е не толкова лесно за стигане място, но си заслужава усилието, ако човек иска да види нещо различно от карибския хайп. 46 2 18 Връзка към коментар
Популярно мнение Йосиф Милчов Публикувано: 19 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 Малко от Вюрцбург тази сутрин. В момента пътуваме към Нюрнберг. 54 Връзка към коментар
Популярно мнение tara Публикувано: 19 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 Облачно, но приятно в Ларнака. 50 Връзка към коментар
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 19 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 В нощния влак Кайро-Асуан. След посещение на Цитаделата, Старо Кайро, пирамидите и Сфинкса е време за почивка.Вечеряхме и след малко мисля да си лягам. Египет много ми харесва. 60 5 Връзка към коментар
Популярно мнение blueriver Публикувано: 19 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 На топло в Севиля! 50 8 Връзка към коментар
shots Публикувано: 19 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 При нас вече отвориха коледните базари. Този в нашия квартал е скромен, но пък има за всекиму необходимото - за децата забавления, а за нас Glühwein и мезета На заден план се вижда и сградата на кметството: Rheydt, Mönchengladbach. 45 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 19 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 Мелбърн, уикенд настроения. 46 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 19 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 След вчерашните прехвърчащи снежинки над софийското летище 26-те градуса в Мурсия са ми точно на място. Много настроение има тук, кулинарният туризъм също е интересен. 🙂 @Pantelej Putnik, викаш, една хубава катедрала си имат. Те пък й правят ремонт на фасадата. 😁 Но поне от към тапас и гастро барове - валяло. За разлика от Аликанте, тук чуждоезични туристи почти няма. Но и с английския е тегаво. 59 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Брани Публикувано: 20 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 ноември, 2023 И изгревът и залезът днес бяха прекалено цветни за черно-бялата ми душа! 49 5 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 20 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2023 Вчера, късно ноемврииски гъбинг около Карлово с нулев резултат. Ама пък напълнихме окото на максимум и се надишахме на чист въздух. 31 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 20 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2023 преди 3 часа, Брани каза: И изгревът и залезът днес бяха прекалено цветни за черно-бялата ми душа! Значи не ми се е привидяло, че Витоша изглеждаше в тъмно розова премяна по залез. 23 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 20 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2023 преди 2 минути , stotan каза: Значи не ми се е привидяло, че Витоша изглеждаше в тъмно розова премяна по залез. Паркирахме кораба! 2 1 10 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 20 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2023 Преди 1 час, Брани каза: Паркирахме кораба! И от сутринта търсихте място за паркиране ли? (като гледам сутрешните снимки 😜...) 8 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 20 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2023 преди 44 минути , stotan каза: И от сутринта търсихте място за паркиране ли? (като гледам сутрешните снимки 😜...) То в този град няма място една кола да паркираш, какво остава за 19-километровия ни флагман ... 1 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 20 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 ноември, 2023 Картахена, Испания. Ако нямаше круизен кораб, сигурно сами щяхме да обикаляме по хълмовете из града. Симбиоза. Всичко в Картахена е на пластове - финикийци, римляни... Римски театър. Много яхти има. И вятър. Разлика с Мурсия, където е измерена най-високата температура в Испания - 10 градуса надолу. За половин ден - бива. Кулинарният туризъм - много силен, попаднахме съвсем неслучайно при едни рибари на рибарското пристанище. Сиестата в този град е много тежка. По центъра след 3-4 следобед са постапокалиптични картини, добре, че се мярка някой-друг латино мигрант за цвят. Не вярвах, че ще кажа някога такова нещо. 🙂 52 2 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 20 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2023 преди 37 минути , Брани каза: То в този град няма място една кола да паркираш, какво остава за 19-километровия ни флагман ... А и ако сте в синя зона, не ми се мисли колко ще ви струва... 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 21 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2023 На летище София с @mililia и @wilks. Едно дъъъълго пътуване ни предстои. Посоката е тази: 45 21 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 21 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2023 Джеда, Саудитска Арабия. Красив стар град Ал Балад - под ЮНЕСКО и много светлини вечер. Реално животът в СА започва след 17 ч, когато слънцето се поскрие и стане поносимо за разходки навън. Баб Мека - свещената врата към Мека. Променадата. Всички са облечени в черно и бяло. Черното е за жените, иначе атмосферата е цветна. 61 13 Връзка към коментар
tara Публикувано: 21 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2023 Никозия Към модераторите. Опитвам се да махна средната снимка, че е погрешка, но не успях. Благодаря! 46 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 21 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2023 Привет от Техеран! От няколко години не бях идвал в Иран и с удоволствие си припомних прекрасните хора и чудесната храна тук 😊 Между другото бях приятно изненадан, че са спрели да оставят каквато и да е следа в паспорта - нито виза нито печат. 56 1 3 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 22 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2023 преди 9 часа, Георги Матеев каза: спрели да оставят каквато и да е следа в паспорта - нито виза нито печат. Два паспорта ми съсипаха с печати! Ни повече, но по-малко. Киш - Дубай, на излизане печат, на връщане още един. И така без край. Да не говоря за други дестинации. Имах усещането, че граничарите изпадаха в някакъв транс като видят празна страница на паспорт. За нищо го нямаха. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега