Argentique Публикувано: 14 февруари Публикувано: 14 февруари преди 9 минути , домосед каза: Емпанадчо е! Верно, че беше в женски род емпанадата. Значи е Емпанадка-пътешественичка. 😄 3 1 1
домосед Публикувано: 14 февруари Публикувано: 14 февруари преди 3 часа, домосед каза: Най-ми харесват тези с червените коли! А, ако и парните им локомотиви са червени, цена нямат! Пуерто Монт(т) си вдига рейтинга! Забелязват се промени в модата на облеклото и грима за последните 15 години 2010 2025 Вече съм зарязал гробницата и поредния ферибот (жълт!) съм го взел с двуетажен междуградски рейс 32 2
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 15 февруари Популярно мнение Публикувано: 15 февруари Днес - о. Табога, Панама 🙂 50 11
Популярно мнение bibi Публикувано: 15 февруари Популярно мнение Публикувано: 15 февруари Вчера се бяха постарали на Курамати и малко сандбенк. Уникално е да видиш как се събира водата от двете страни. 54 9
stanislavpp Публикувано: 15 февруари Публикувано: 15 февруари на път за ХоШиМин хотела отдалеч гледки от стаята (57етаж) на зелено за пресичане сме и се двоумим 😉 п.п. няколко думи за летище SGN : доста е зле и трябва търпение. Не е климатизирано, опашките вървят бавно , процесът е много тромав , а имиграционните гледат на Гулаг , чат-пат излизат да се карат и направо пъдят част от чакащите на края на опашката… 36 1 2 1
Популярно мнение домосед Публикувано: 15 февруари Популярно мнение Публикувано: 15 февруари Стигнах! Не за първи път, даже не и за втори 😉, до Олтара на Магеланството - град Пунта Аренас на Магелановия проток. Пред квартирата е паркирана червена кола. Паметникът на Магелан си стои. Паметникът на Хосе Менендес обаче липсва от постамента. И понеже съм гледал правилния филм в самолета, знам защо! 40 12
stanislavpp Публикувано: 16 февруари Публикувано: 16 февруари Хо Ши Мин гледка от 60 етаж ( преместихме се в апартамент ) ресторант Anan ( една Мишлен звезда ) 38 2
Популярно мнение Marisha Публикувано: 16 февруари Популярно мнение Публикувано: 16 февруари Kalanggaman island 54 2
Популярно мнение bibi Публикувано: 16 февруари Популярно мнение Публикувано: 16 февруари Мале. Попаднахме на страхотен гид и утрепахме 5-6 часа преди полета. Влязохме в най-старата джамия, съградена от … корали. Старото гробище е впечатляващо. Президентската резиденция, пазарите, рибния пазар, централния площад, мемориала на жертвите от цунамито от 2004, високата сграда е …болница. Мемориал на загиналите военни и цивилни при опит за терористичен акт. Много съм хепи! Добър завършек на пътуването ни. 49 1
Marisha Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари Malapascua, това беше основната цел за това пътуване до Филипини. Изпълнихме задачата на 100%. Видяхме много. 28 3 17 1
swimmer Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари 28 minutes ago, Marisha said: Malapascua, това беше основната цел за това пътуване до Филипини. Изпълнихме задачата на 100%. Видяхме много. Лисича акула.А на Whale sharks не ходихте ли?
Marisha Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари преди 10 минути , swimmer каза: Лисича акула.А на Whale sharks не ходихте ли? Ще ходим след няколко дни, в момента плуваме със сардини в Моалбоал. 6
bibi Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари И последно от Малдиви - Хулумале. Хареса ми, въпреки кипящото строителство. Ново, с младежки дух, подредено, все едно си в Европа. 🙃 30
Дани Магелани Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари преди 10 минути , bibi каза: И последно от Малдиви - Хулумале. Хареса ми, въпреки кипящото строителство. Ново, с младежки дух, подредено, все едно си в Европа. 🙃 И на мен ми направи впечатление голямата промяна от 2016г. До Мале не отидох, вероятно също се променя към добро. 2
Популярно мнение Яничка Публикувано: 17 февруари Популярно мнение Публикувано: 17 февруари Бахамите - 50 нюанса синьо: Най-накрая плуващи прасета: Дизайнът на акватениската е мой :) И понеже пътуването е по случай 3 години семейство, си поръчахме на кораба персонализиран шоколад: 42 30
stanislavpp Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари Фу Куок Много мило, че се засякохме с група от 10 българи в самолета за острова , които също отиваха на плажна ваканция в същият хотел . 46 1 2
Популярно мнение Alexander Публикувано: 18 февруари Популярно мнение Публикувано: 18 февруари Boracay 55 8
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 18 февруари Популярно мнение Публикувано: 18 февруари Вече в Европа, на път за дома,но вчера имах среща с една страхотна птица, заради която прекарах 5 дни из разни диви гори е Гана. White- necked rockfowl 50 22
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 18 февруари Популярно мнение Публикувано: 18 февруари А стига плажове, зима е😃 Забравете за непочистените улици, тротоари и прочие и се насладете. След няколко години “суша” за пръв път имаме бял пухкав сняг😄 За изживяването тагвам @Argentique, за красотата на сградите @iMari, а за това да ми завижда @zvezda9001😜 Поздрави от Русе и първия тазгодишен сняг🙂, истински и непокътнат от почистващата техника отпреди две нощи😉 52 2 4 7 1
Популярно мнение Radnev Публикувано: 18 февруари Популярно мнение Публикувано: 18 февруари Днес зарязах всякаква работа и реших да си направя един преход до Остра могила. 48 1 13
ДиянаВ Публикувано: 18 февруари Публикувано: 18 февруари Ей @Radnev, приятелю, би ме по сняг😆, но аз си знам колко те слуша главата🤗😉 5
Популярно мнение Roberto Baggio Публикувано: 19 февруари Популярно мнение Публикувано: 19 февруари Още моменти от красивата Шри Ланка 52 8
Anna Kalinovska Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари На разходка из стария град на Пафос след разглеждане на Гробницата на кралете 30
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега