Bella A Публикувано: 25 февруари Публикувано: 25 февруари преди 2 часа, stanislavpp каза: Ba Na Hills тъмният крафт в немската пивоварна да не се пропуска 😉 От няколко седмици си вали на Ба На Хилс и не спира . Избрахме уж по-малко дъждовен ден по прогноза , но ни удави дъжд и ще ни останат мокри спомени доживот. 😉. И в дъждовно време си заслужава посещението… И ние така преди 5 години, на всички снимки е мъгливо. На определено си заслужава и Нотрдам там, и френската винарна, и имате де жа вю - дали сме в Париж или….. Това селище е направено за около над 90 млн виетнамци, които мечтаят за Париж под френското влияние. За мен най- вкусното масло и багети след френските са тези във Виетнам. Французите са го научили на кулинария, пиене на кафе, ама много сладко, Биа , буквата “р” липсва при тях. Французин и поляк са им изготвили азбуката, с латински букви за единствените в региона. 8
stanislavpp Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари Hue, VIet Nam Императорският град модерно кошче от Бриджстоун в Забраненият Град гробницата на Кай Дин хотел Мелия 45 3
Anna Kalinovska Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари 4-часов Abu Dhabi Airport sightseeing tour 21 1
Популярно мнение Jenbel Публикувано: 28 февруари Популярно мнение Публикувано: 28 февруари От вчера в Сингапур. Приятно съм изненадана от времето, предимно облачно и поносимо влажно. Нашият хотел е този зеленият Oasia Downtown hotel на първата снимка. Снимките са от Чайнатаун, променадата на марината и вечерното шоу Supertrees Rapsody, Marina Bay Gardens на фона на световноизвестния Марина Бей хотел (естествено, не може снимки без него 😊). 51 3
Популярно мнение ich Публикувано: 28 февруари Популярно мнение Публикувано: 28 февруари Из улиците на Венеция... 62 1 2
Популярно мнение Роми Публикувано: 28 февруари Популярно мнение Публикувано: 28 февруари От 5 дни сме в Калахари. И се радваме на цъфнали цветя в пустинята и зеления цвят. Прекрасно изживяване. Снимам с фотоапарат и затова имам много малко снимки под ръка. Но.. само за цвят. 47 19
Брани Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари Абе реших и аз да наваксам с някои моди тук и да се хвана и аз с едни схеми … 1 2 1
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 1 март Популярно мнение Публикувано: 1 март В азиатската част на Истанбул. Започнах с Grand Çamlıca Mosque, Marmara University Faculty of Theology Mosque, Şakirin Mosque и Mihrimah Sultan Mosque: Küçüksu Pavilion и Berlerbeyi Palace (не може да се снима вътре и в двата) Покрай Босфора (събрах витамин D, тен нямам 😬 ) 51 10
Популярно мнение Яничка Публикувано: 1 март Популярно мнение Публикувано: 1 март В Менорка с @dealni, @Desi75 и съпрузи. Въпреки хладното време гледките са топ, а по плажовете няма хора да ни развалят фън шуя :) На Monte Toro - най-високата точка на острова: Заливите са прекрасни: По тесните калдаръмени улички на Binibeca: 62 10
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 1 март Популярно мнение Публикувано: 1 март Пещерата Маара - изворът на река Ангитис 49 1
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 2 март Популярно мнение Публикувано: 2 март Ninh Binh / Tam Coc day tour Life is good 😉 52
Популярно мнение Mary Публикувано: 2 март Популярно мнение Публикувано: 2 март В Косово с @Ивайла 52 7
Популярно мнение Alexander Публикувано: 2 март Популярно мнение Публикувано: 2 март Хонг Конг, надмина очакванията ми! 57 2
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 2 март Популярно мнение Публикувано: 2 март В Лондон за трите почивни дни. Времето е с нас, слънцето не спира да се усмихва. Дърветата са започнали да се разлистват, нацъфтели са пролетните цветя и разни пернати създания са излезли на разходка. Пролетно ми е. Да е жива и здрава @Argentique за идеята. 49 1
ВениК Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Веднъж Узбекистан, завинаги Узбекистан. Ако не бъркам в сметките 27мото ми идване тук и за първи път като турист. Днес високо в планината, водохранилище Червак и риба, много вкусна риба. Вчера срещи с приятели и любимият ми корейски ресторант. 48
Бръмбар Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Люксембург city break @ДиянаВ, на нас времето ни се усмихна, слънчево и приятно за разходка, няма нужда от чадъри 😃, дано и при вас е така в края на месеца. 46 1
jorocontrola Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 17 минути , stanislavpp каза: Ha Long Bay Тия дни слънце виждали ли сте?
ДиянаВ Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 32 минути , Бръмбар каза: Люксембург city break @ДиянаВ, на нас времето ни се усмихна, слънчево и приятно за разходка, няма нужда от чадъри 😃, дано и при вас е така в края на месеца. За сега нещата вървят към отмяна на това пътуване😔. Първо дойде новината за спиране на движението през Дунав мост за всякакви МПС точно през нощта, когато трябваше да пътувам, после Раян си направиха полета от следобеден на сутрешен, тяхната м… Все още не е ясно кога в края на март ще затворят Дунав мост и колко своевременно ще бъдат уведомени гражданите. Направо нямам думи как се изразяват от АПИ. В статията имайте предвид, че ограничено означава спряно, ама нали веднъж са казали ремонтът е без спиране на движението, сега се чудят с какво да заменят думата… https://www.api.bg/bg/novini/v-kraya-na-mart-shche-bude-ogranicheno-dvizhenieto-po-dunav-most-pri-ruse-za-okolo-24-chasa.html 8 2
Популярно мнение домосед Публикувано: 2 март Популярно мнение Публикувано: 2 март Последната седмица съм се отдал на ЮНЕСКО-подскачане (UNESCO-hopping, англ.) из Нова и Стара Испания. 1. (нова) Град Мексико 2. (стара) Алкала де Ернанес 3. (стара) Толедо 4. (стара) Авила 5. (стара) Саламанка 6. (стара) Ескориал Още снимки: https://photos.app.goo.gl/nK2yAaRfbpbNpazJ8 39 13
Radnev Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Карнавалът в Ксанти: Под ръсещия се часове наред ситен-ситен дъждец Участниците се събират: Превъзбудата е голяма. Медицинските екипи са в готовност: Време е за КАРНАВАЛ: Сред публиката има и доста чешити: Да не си охрана тука(всеки те маца, както си иска😄😞 Извънземните идат и слагат край на панаира: Благодаря на останалите до края. Последният да затвори вратата😉. 44 3
Популярно мнение stotan Публикувано: 2 март Популярно мнение Публикувано: 2 март Малко гледки от Малайзия: Кулата в Куала Лумпур Sultan Abdul Samad Jamek Mosque Sri Maha Mariamman Национален музей на Малайзия Музей на ислямското изкуство на Малайзия През прозореца на хотела Sri Shakti Batu Caves Кулите Петронас 50
Популярно мнение Яничка Публикувано: 2 март Популярно мнение Публикувано: 2 март Менорка ни изненадва с чудесни гледки през зимата и макар да съм била на Майорка преди 10 години, не виждам много общо между двата острова. Cala Pilar – уникално заливче с червени скали и пясък: Cala en Turqueta – не са много местата в Европа с такава кристално чиста вода: Pont d'en Gil: Благодарности на страхотната компания за многото смях и настроение. Малка част от нея - @dealni, @Desi75 , @Zuu: 52 8 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега