Популярно мнение stotan Публикувано: 9 март Популярно мнение Публикувано: 9 март SkyPark Observation Desk Gardens by the Bay Cloud Forest Flower Dome Sultan Mosque Doha- Sheikh Faisal Bin Qassim Al Thani Museum Шейхът е събрал наистина огромна колекция от всичко, което си е харесал под слънцето. Следва подробен разказ за пътуването... 50
Eva eva Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март По Витоша - от х. Септември до Алеко и обратно /с вр. Камен дел попътно/ 🙂 41
Популярно мнение Alexander Публикувано: 9 март Популярно мнение Публикувано: 9 март Тайпей. На места си е както в Япония и Ю. Корея. Хванахме и местната Сакура, беше планирано все пак. 55 1
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 9 март Популярно мнение Публикувано: 9 март Пном Пен Според автопарка пред хотела , добре си живеят столичаните бул. България 54
ich Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март Днес, 3 часов трек в морето от цъфнала ерика... (Hinterlobming, Австрия) 43 3
Anna Kalinovska Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март Напът за Кончето, в хижа Вихрен От пътя преди Банско На Бъндеришка поляна В единствената отворена и обитаема стая в хижа Вихрен 16 1
Популярно мнение домосед Публикувано: 11 март Популярно мнение Публикувано: 11 март Островоподскачам в Гърция. Хайде, че не останаха! Дойде ред на Саронските (Сароническите). Тук е задължително да се избягва лятото, защото са най-близо до Атина и най-достъпни за дневни екскурзии с лодка за разходка. Аз се придържам към редовните фериботи - по-бавните за коли и по-бързите за пешеходци Егина Порос Хидра Спецес Избрани котки 45 1 4
Otnesen Публикувано: 11 март Публикувано: 11 март преди 55 минути , домосед каза: Островоподскачам в Гърция. Хайде, че не останаха! Дойде ред на Саронските (Сароническите). Тук е задължително да се избягва лятото, защото са най-близо до Атина и най-достъпни за дневни екскурзии с лодка за разходка. Аз се придържам към редовните фериботи - по-бавните за коли и по-бързите за пешеходци Егина Порос Хидра Спецес Избрани котки Сини коли....Хммм 1 1 4
домосед Публикувано: 12 март Публикувано: 12 март преди 6 часа, Otnesen каза: Сини коли....Хммм Ти да видиш! Гърците разбиха всички стереотипи за естетика на градската среда с червени коли! 3 1
Captain45 Публикувано: 12 март Публикувано: 12 март @домосед, купи ли си шам фъстък от Егина за ферито да имаш занимавка?
Популярно мнение iMari Публикувано: 12 март Популярно мнение Публикувано: 12 март Аз цял ден се опитвам да снимам червен автобус на фона на сгради с червени тухли, а в кадър влязла и кола с червен покрив. И шашава червена къща. И разни червени колони с червени кафенета. Празни, защото ей това е затворено за ремонт. Добре че Музеят на Ливърпул беше толкова невероятен, та им простих. И после слънцето светна и отидохме до плажа Кросби, за да видим " Another place" -силно въздействаща инсталация от 100 метални фигури, разпръснати на разстояние от три километра. При отлив е много впечатляващо, накъдето и да погледнеш виждаш фигури на хора, навътре в морето. Blundellsands, в района на който са фигурите, също се оказа много симпатично селце. Много дълго стана, но не мога да не завърша с тази улица и легендите. Ливърпул е страхотен, абсолютно незаслужено подценяван. 52 7
Популярно мнение frequent_flyer Публикувано: 13 март Популярно мнение Публикувано: 13 март Гуаделупе, включително и най-високата му точка след изкачване от около 2 часа. Приятна и дори малко студена разходка на фона на тропическите жеги преди това. Има и бонус - един нашественик. 56 4
Популярно мнение Argentique Публикувано: 13 март Популярно мнение Публикувано: 13 март Днес беше чуден ден! 55 1 10
Популярно мнение muchachote Публикувано: 13 март Популярно мнение Публикувано: 13 март След няколко неприятни моменти преживени по време на престоя ми в Оман, с четири дни закъснение, но с огромно удоволствие и мега- щастлив, че ми възкресиха намокрения там телефон, поствам снимчици от най- красивото място в Оман, каньонът Wadi Shab. Гарантирам, че снимките въобще, ама грам не могат да предадат реалната красота, цветове и магията на това място. 57
Цвете Публикувано: 13 март Публикувано: 13 март Преди 1 час, muchachote каза: След няколко неприятни моменти преживени по време на престоя ми в Оман, с четири дни закъснение, но с огромно удоволствие и мега- щастлив, че ми възкресиха намокрения там телефон, поствам снимчици от най- красивото място в Оман, каньонът Wadi Shab. Гарантирам, че снимките въобще, ама грам не могат да предадат реалната красота, цветове и магията на това място. А плува ли до пещерата с водопада?
muchachote Публикувано: 13 март Публикувано: 13 март преди 15 минути , Цвете каза: А плува ли до пещерата с водопада? Точно по средата, където пътеката свършва, и преходът продължава във водата към пещерата ми се намокри телефонът, започна вибрирания и..... умря. Нямаше смисъл да продължавам по- нататък.😥 1 1
Популярно мнение Hakkâri Spor Публикувано: 13 март Популярно мнение Публикувано: 13 март Балаханъ, Азербайджан 🇦🇿 53 1
Цвете Публикувано: 13 март Публикувано: 13 март преди 43 минути , muchachote каза: Точно по средата, където пътеката свършва, и преходът продължава във водата към пещерата ми се намокри телефонът, започна вибрирания и..... умря. Нямаше смисъл да продължавам по- нататък.😥 Ние пък въобще нямахме телефони с нас, но си поплувахме 20-на минути и наградата беше уау! Снимки в нета колкото щеш. 10 1
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 14 март Популярно мнение Публикувано: 14 март Ghandruk - Lower Siwana , Непал 46 1 5
Antigona Публикувано: 14 март Публикувано: 14 март 14 hours ago, Argentique said: Днес беше чуден ден! Малко хора на моста, след карнавала е по-спокойно 🙂 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега