Гост Публикувано: 11 ноември, 2025 Публикувано: 11 ноември, 2025 преди 6 часа, домосед каза: Цяла сутрин дежурих на камбанарията на Сиан (西安市) да видя ще мине ли червена кола. Хеле, мина! Нищо чудно, че предишния пост го заварих заспал Абе, кой разправяше, че в Китай не работели социалните мрежи? На мене си ми работят Успя ли да платиш електронно ... (Социални мрежи май имах, ама вайбър на местен wifi показваше само нотификации, а не и целите съобщения 🙂
zon Публикувано: 11 ноември, 2025 Публикувано: 11 ноември, 2025 преди 12 часа, домосед каза: Абе, кой разправяше, че в Китай не работели социалните мрежи? На мене си ми работят Ние си купихме предварително електронни симкарти онлайн от сайт за Хонг Конг и ги активирахме след като кацнахме в Китай. Имахме нормален достъп в интернет, email, whatsapp, face, но нямахме достъп до телефоните/gsm не можехме да се обаждаме и да ни търсят, нито sms. 2
домосед Публикувано: 12 ноември, 2025 Публикувано: 12 ноември, 2025 преди 14 часа, Брани каза: Успя ли да платиш електронно ... Да. Много пъти 😎 1
Популярно мнение Mary Публикувано: 12 ноември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 12 ноември, 2025 По Големия океански път с любезното домакинство на @Тони и очарователната компания на @Цвете, @mililia и @izida 46 2 28
Argentique Публикувано: 14 ноември, 2025 Публикувано: 14 ноември, 2025 Най-сетне в Солун, когато не е +40. 46
Популярно мнение muchachote Публикувано: 14 ноември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 14 ноември, 2025 Вечерен поздрав от все още топла Катания. Хващам опашката на слънчевото лято и тук в Sicilia. 56
muchachote Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 Тази сутрин, по първи петли, се изстрелях към Enna, един от типично сицилианските градове, в който много исках да се разпиша. Изумих се, че тук "гробищата" не са точно гробища, а по- скоро гробници на няколко етажа, в които "настаняват" новодомците (втора снимка), поради каменистия терен. Като гледам, добре си живеят🤣 45
Eva eva Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 Над село Оплетня: екопътека „Слана вода – Козя вода“ 🙂 39 3
muchachote Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 И за да завърша втория ден от (май) третото ми пребиваване в Сицилия, се отбих и до Acireale. За съжаление, поради природните закони, и тук се стъмва рано и бързо в този сезон, и не успях да обходя по светло всичките забележителности. 47
Популярно мнение bibi Публикувано: 15 ноември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 15 ноември, 2025 Празник на светлините в Айндховен: 49 3
Популярно мнение Бръмбар Публикувано: 15 ноември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 15 ноември, 2025 Предколедна Виенa Сърца на Коледния базар пред Кметството Light of creation 49 4
Гост Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 На тайно място в България. Като снимката нарочно е обработена с подсилени цветове, за да има още повече лайкове!
bibi Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 Сант Николаус пристигна в Хертогенбош: 33
домосед Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 Специално за @Duke, който не е във възторг от дневния Ханой (в другата тема) , изчаках да се стъмни! 42 1 1
Популярно мнение Marisha Публикувано: 16 ноември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 16 ноември, 2025 Marsa Alam. Голямата прахосмукачка😀 33 6 12
Hakkâri Spor Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 Преди 1 час, bibi каза: Сант Николаус пристигна в Хертогенбош: ‘с-Хертохенбош беше между Айндховен и Утрехт, нали? Струва ли си да се слезе от влака, има ли какво да се види? Има малки и много китни градчета като Фалкенбурх (близо до Маастрихт) и Хоорн (недалеч от Амстердам), които много ми харесаха. Но примерно Айндховен за мен е тотал щета.
master_of_germs Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 С @mary_shery из "другата" Витоша, където никой не ходи и можеш с часове да обикаляш по пътеките, без да срещнеш хора... 45 2
bibi Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 преди 3 часа, Hakkâri Spor каза: ‘с-Хертохенбош беше между Айндховен и Утрехт, нали? Струва ли си да се слезе от влака, има ли какво да се види? Има малки и много китни градчета като Фалкенбурх (близо до Маастрихт) и Хоорн (недалеч от Амстердам), които много ми харесаха. Но примерно Айндховен за мен е тотал щета. Миии, ако няма някакво интересно събитие като днешното, май не си струва. 1
Duke Публикувано: 17 ноември, 2025 Публикувано: 17 ноември, 2025 преди 14 часа, домосед каза: Специално за @Duke, който не е във възторг от дневния Ханой (в другата тема) , изчаках да се стъмни! Признавам, че вечер тази подтискаща комунистическа дупка има своето очарование, но нима това не важи в пълна степен за всеки един мегаполис в района? И все пак, същите (като астрономическо време) снимки от Сайгон биха предизвикали по-силен емоционален ефект у мен...
Популярно мнение Argentique Публикувано: 19 ноември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 19 ноември, 2025 Лятото купих билети от Солун до Икария за четири дни през ноември с идеята да поогледаме острова и да идем до Патмос може би. Но плановете са едно, а реалността - друго. През ноември на Икария почти няма фериботи и автобуси, работят 2-3 таверни, а в неделя няма ни един отворен магазин и като нищо можеш да останеш без вечеря в заведение и да ядеш пасти. 😀 Но пък има море ... което съвсем си ставаше за къпане до вчера, а плажът - за слънчево изгаряне 🙃 Селска баня с гореща вода (с. Терма) Просто пещера с топла вода, извираща от камъните пак там Планини, чукари и обрасли пътеки Симпатични селца Много котки Розови небеса И много мили хора, които сякаш не са чак толкова свикнали с пришълците. Първичните планове се провалиха и се получиха четири съвсем спонтанни дни, в които забравях да гледам часовника. И нищо не беше важно и задължително. =================== *Икария е островът с най-много дълголетници в Гърция, няма лукс хотели, а местните не си дават много зор. Подкрепям! 🙂 48 1 12
домосед Публикувано: 19 ноември, 2025 Публикувано: 19 ноември, 2025 Тръгнал съм на лов за епидаври. А дали не бяха кентаври. Все ги бъркам! #ЮНЕСКО 46 2
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 20 ноември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 20 ноември, 2025 Вчера посетих изключително фотогеничния град Кастамону в Турция и останах приятно изненадан. А днес съм на път за Абха, Саудитска Арабия - с транзитен стоп в Шаржа. В Шаржа обаче имаше гъста мъгла и за мое огромно удоволствие отклониха полета и кацнахме във Фуджейра, та записах и FJR в колекцията 😊 Екипажът на Air Arabia е супер и покани всеки желаещ за снимки с капитана. Просто нямаше как да пропусна... В момента презареждаме с гориво, чакаме да се поразсее мъглата и може би до час и нещо ще излетим към Шаржа. Добро утро и усмивка от Фуджейра! 😊 55 18 2
tany Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 Среднощни поздрави от най - яката винарска изба в Молдова-Криково. 27 1
ДиянаВ Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 преди 8 минути , tany каза: Среднощни поздрави от най - яката винарска изба в Молдова-Криково. И кой къде сяда, да не е като на среща Путин - Макрон, че стават дипломатически разриви … 1 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега