Яничка Публикувано: 4 декември, 2025 Публикувано: 4 декември, 2025 преди 2 часа, Двуцветко каза: Да, точно за Фиджи иде реч 😎 Не завиждам, не завиждам... омммм :) 1 1 11 1
Популярно мнение домосед Публикувано: 4 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 4 декември, 2025 Има един езерен район в Андите, който все ми убягваше от аржентинската страна на билото. Чилийската съм я обикалял повече от веднъж. А си спомням как в предишни животи и форуми с @Topfly се надъхвахме как не е редно да ни остават бели петна в Патагония. Ето! Изходна точка - град Сан Карлос де Барилоче. Поласкан съм, че са се съобразили с фотографските вкусове на @домосед и специално са докарали червени коли 45 18
Marisha Публикувано: 4 декември, 2025 Публикувано: 4 декември, 2025 преди 36 минути , домосед каза: Има един езерен район в Андите, който все ми убягваше от аржентинската страна на билото. Чилийската съм я обикалял повече от веднъж. А си спомням как в предишни животи и форуми с @Topfly се надъхвахме как не е редно да ни остават бели петна в Патагония. Ето! Изходна точка - град Сан Карлос де Барилоче. Поласкан съм, че са се съобразили с фотографските вкусове на @домосед и специално са докарали червени коли Предстои ни обикаляне в този район през януари, някакви препоръки? 5
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 4 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 4 декември, 2025 Щутгарт 🙂 49 3
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 5 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 5 декември, 2025 Лудвигсбург палас, Херенберг и Еслинген 🙂 48 2
Популярно мнение Argentique Публикувано: 5 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 5 декември, 2025 Тези дни по коледните базари в Бон. Тъкмо си припомних нагледно защо зимата не ходя от Ница на север 🤪 Но настроение има 52 1
tany Публикувано: 5 декември, 2025 Публикувано: 5 декември, 2025 На 21.11.2025 г. в 0:05, ДиянаВ каза: И кой къде сяда, да не е като на среща Путин - Макрон, че стават дипломатически разриви … Имаше и зала на Путин, ама кой да ни пусне там... 2
домосед Публикувано: 5 декември, 2025 Публикувано: 5 декември, 2025 На 4.12.2025 г. в 8:50, Marisha каза: Предстои ни обикаляне в този район през януари, някакви препоръки? Да се наслаждавате на природните прелести 2 1
Популярно мнение домосед Публикувано: 6 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 6 декември, 2025 преди 2 часа, домосед каза: Да се наслаждавате на природните прелести Днешните предложения природни прелести от Патагония Разбира се, без червена кола в кадър красотата на пейзажа трудно би проличала. 51 1 15 2
Популярно мнение settler Публикувано: 6 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 6 декември, 2025 Санто Доминго Los Tres Ojos Tamarindo Mamajuana 58
Гост Публикувано: 6 декември, 2025 Публикувано: 6 декември, 2025 Докато хората през уикенда се щурат безцелно по забеШки, аз съм на работа. Обожавам да се чувствам полезен. Ако се наложи и утре да дойда, ще съм на върха на щастието!
bay_kolio Публикувано: 6 декември, 2025 Публикувано: 6 декември, 2025 преди 6 часа, домосед каза: Днешните предложения природни прелести от Патагония Разбира се, без червена кола в кадър красотата на пейзажа трудно би проличала. Усеща се че иде лятото. 2
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 6 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 6 декември, 2025 6-7 в Тувалу 🏝️😁 Епично място, може би най-малко посещаваната държава в света заедно с Науру. Очаква се до 2050-та Тувалу да влезне в рубриката ни “Който видял, видял”. С покачването на световния океан държавата изчезва видимо. Планът е местните до тогава постепенно да бъдат преместени в Австралия. Океанът просто превзема единствения път на острова и всичко след това. Преди време външният министър произнесе покъртителна реч за световната конференция за климата до колене във водата, за да покаже нагледно какво се случва с нацията му. Изключително клаустрофобична ивица земя, най-голямата площ е отредена за пистата на култовото летище с 4 полета на седмица от Фиджи. Цялата държавица буквално се затваря и всичко спира, когато каца самолет, просто защото самолета каца по протежение на целия остров. В останалото време пистата активно се използва за социализиране, мачове от местното първенство, пикници, романтични разходки, дори и местните прасенца не пропускат да въртят кръгчета по нея. Думата туризъм не съществува, има само дъждовна вода за битови нужди, мястото е пълен Космос само по себе си. Може би Тувалу е точния пример какво ще се случи с всички нас, ако днешната цивилизация не спре безумието с климатичните промени и управлението на боклука - държавата бавно, но сигурно се залива с вода и боклук от световния океан и това ни чака всички нас в не чак толкова необозримо бъдеще … Всичко това не пречи на местните деца да бъдат най-щастливите на тази планета 🙂 41 2 3 32 5
Иван Попов Публикувано: 6 декември, 2025 Публикувано: 6 декември, 2025 Коледна приказка от Крайова 🙂 48
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 7 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 7 декември, 2025 Анеси И Лион, където половин Франция се е изсипала за празника на светлините... 56
Популярно мнение desislavna Публикувано: 7 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 7 декември, 2025 В любимия ми германски град - Нюрнберг за еднодневен отскок в забързания работен живот. Толкова много хора никъде из базарите не съм виждала, а аз съм традиционалист в коледното базарене. Такава снимка имам преди 18 г., когато за първи път посетих града и изобщо Германия. Мястото е толкова фотогенично, че всеки път минавам от там. Ухае на греяно вино, наденички и канелени бадеми. Когато се стъмни, става приказно. 51 1 3
Популярно мнение Worldismine Публикувано: 7 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 7 декември, 2025 Очаквано Исфахан е страхотен. Има някакъв айляшки пловдивски ритъм и чар. 48 1 9
Иван Попов Публикувано: 7 декември, 2025 Публикувано: 7 декември, 2025 Продължаваме с Видин и пещерата Магурата 38 2
jorocontrola Публикувано: 7 декември, 2025 Публикувано: 7 декември, 2025 преди 3 часа, Worldismine каза: Очаквано Исфахан е страхотен. Има някакъв айляшки пловдивски ритъм и чар. Някой беше писал, че вече не можело самостоятелно в Иран. Така ли е наистина?
Worldismine Публикувано: 7 декември, 2025 Публикувано: 7 декември, 2025 преди 48 минути , jorocontrola каза: Някой беше писал, че вече не можело самостоятелно в Иран. Така ли е наистина? Не, това изобщо не е вярно. Поне в момента, по време на напрежението с Израел може да е имало такова нещо,но пак ми се струва странно. 1 3
Worldismine Публикувано: 7 декември, 2025 Публикувано: 7 декември, 2025 На 6.12.2025 г. в 15:38, Двуцветко каза: 6-7 в Тувалу 🏝️😁 Епично място, може би най-малко посещаваната държава в света заедно с Науру. Очаква се до 2050-та Тувалу да влезне в рубриката ни “Който видял, видял”. С покачването на световния океан държавата изчезва видимо. Планът е местните до тогава постепенно да бъдат преместени в Австралия. Океанът просто превзема единствения път на острова и всичко след това. Преди време външният министър произнесе покъртителна реч за световната конференция за климата до колене във водата, за да покаже нагледно какво се случва с нацията му. Изключително клаустрофобична ивица земя, най-голямата площ е отредена за пистата на култовото летище с 4 полета на седмица от Фиджи. Цялата държавица буквално се затваря и всичко спира, когато каца самолет, просто защото самолета каца по протежение на целия остров. В останалото време пистата активно се използва за социализиране, мачове от местното първенство, пикници, романтични разходки, дори и местните прасенца не пропускат да въртят кръгчета по нея. Думата туризъм не съществува, има само дъждовна вода за битови нужди, мястото е пълен Космос само по себе си. Може би Тувалу е точния пример какво ще се случи с всички нас, ако днешната цивилизация не спре безумието с климатичните промени и управлението на боклука - държавата бавно, но сигурно се залива с вода и боклук от световния океан и това ни чака всички нас в не чак толкова необозримо бъдеще … Всичко това не пречи на местните деца да бъдат най-щастливите на тази планета 🙂 Велико попадение от пътешественичка гледна точка. Кога е Коледното парти,да дойда да те разпитам 😁 5 1
master_of_germs Публикувано: 7 декември, 2025 Публикувано: 7 декември, 2025 Още от фестивала на светлините в Лион 45 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега