Argentique Публикувано: 17 декември, 2025 Публикувано: 17 декември, 2025 преди 11 минути , Otnesen каза: базара до гарата в Бон. Хората му викат на това център 😝 Особено на Мюнстерплац с Бетовена. 3
Anna Kalinovska Публикувано: 17 декември, 2025 Публикувано: 17 декември, 2025 преди 31 минути , Otnesen каза: Коледно настроение от базара до гарата в Бон.... От преди ден. Ай, била съм на Marktplatz в града на Бетовен, но наесен. Л. Левчев чете стихове, аз превеждах на принципа на китайката: Чин мин (анекдотът е негов, одначавало "Говори глупости").. После похапнах нещо като модерни тамошни палачинки по френски маниер, Creppes май бяха надписани.. Сега и тук гледам да не пропусна и ден да мина през Немския коледен базар в Градската градина, за да хапна раклет при приятелите от Schwezer Haus и пийна горещ щоколад срещу Fotostudio-то, който е по-малко хубав, но по-скъп от при Дъбов.., ако принцът почерпи, за да си тръгна по-бързо..
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 17 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 17 декември, 2025 преди 11 часа, Argentique каза: Може, може. Отвъд Полярния кръг зимата 😝 (Като намериш време, чакам снимки от Скалата. И от острова в Тарифа със специалния пропускателен режим.) С острова на Тарифа не се получи - малко преди да тръгнем от България ни отмениха тура. Естествено компенсирахме двойно с два завинаги запомнящи се дни - в Кадис, където има подобна, даже по-поддържана крепост на носа, но не е най-южната точка, и в Тарифа. В Кадис беше много драматично и емоционално … В Тарифа какви ли не метеорологични условия се изредиха за няколко часа - дъжд, вятър, слънце, комбинация от тях и накуп всичките 🫢 - уникално място … На 2 м разстояние тихото и синьо Средиземно море и бушуващия Атлантически океан, който все ми грабваше погледа Символът иначе тук се доближават най-много, но без особен ефект 😉 Накрая се разделихме и с дъга … мъничка, но дъга 🤩 От Скалата Гибралтар надявам се очакваш маймуни 😄, за които и отидох 😉 Една маймуна втора трета поздравява Африка 2х2 маймуни 🙉 - заблеяни кой знае накъде с бебенце маймунче, от което не ме достраша 😄 и последна маймуна 😜 Като казах по-рано добро утро, нека да довърша 🙂 Добър вечер от Марбея и лека нощ … героите са уморени 😃 46 18
Популярно мнение bronco Публикувано: 18 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 18 декември, 2025 Поздрави от Ушуая, Аржентина 46 15
Antigona Публикувано: 19 декември, 2025 Публикувано: 19 декември, 2025 При западните ни съседи - Княжевац и р.Тимок, Неготин и р. Дунав 41
Madelin Публикувано: 19 декември, 2025 Публикувано: 19 декември, 2025 Новата софийска атракция. Или поне аз снощи го видях за първи път, а днес като отивах на работа, и влакчето се фръцкаше с пътници, основно Gen Alpha, Beta и т.н.:) 25
Популярно мнение bronco Публикувано: 21 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 декември, 2025 23:15 местно време, 20.12.2025. Преди около час и половина корабът пресече Антарктическия кръг посока залива Маргарет. Залез няма, не ми се спи... 50 36
Популярно мнение zon Публикувано: 21 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 декември, 2025 Bangkok 55 1 1
Asya Assenova Публикувано: 21 декември, 2025 Публикувано: 21 декември, 2025 преди 18 часа, bronco каза: 23:15 местно време, 20.12.2025. Преди около час и половина корабът пресече Антарктическия кръг посока залива Маргарет. Залез няма, не ми се спи... Как ще ти се спи, невероятно е! Прекрасни снимки! 4
Роми Публикувано: 21 декември, 2025 Публикувано: 21 декември, 2025 преди 18 часа, bronco каза: 23:15 местно време, 20.12.2025. Преди около час и половина корабът пресече Антарктическия кръг посока залива Маргарет. Залез няма, не ми се спи... Магия!!! 3
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 21 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 декември, 2025 В Куба, Варадеро. Днес почиваме и от утре започваме обиколката на острова. Кубинската зима много ми допада - 26-27 градуса на въздуха и на морето, по-хубаво здраве му кажи. Първи впечатления от кубинците: много сърдечни хора. 56 4
Популярно мнение searus Публикувано: 21 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 декември, 2025 Прекрасно (и безветрено за момента) безвремие на Тенерифе, особено с избора ни на къща, с такава гледка под прозореца ни (пътчето се използва от максимум 5 коли на ден 🤣): Обаче улицата е с такъв наклон, че предната камера на колата пищи, като слизаме, защото си мисли, че ще се блъснем в нещо 🤣🤣🤣 Детето получи и бонбончета от цяла орда дядомразовци и сие на мотори 🤣 55
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 21 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 декември, 2025 Авиньон И попътна Марсилия... 59 1
settler Публикувано: 22 декември, 2025 Публикувано: 22 декември, 2025 Мексико Сити - Градът, който винаги има план Б… под формата на заграждения. Културата е свободна, но оградена, подсигурена и с препоръчителна дистанция Като се сетя броят се на пръстите на едната ми ръка моментите, в които съм виждал Ángel de la Independencia без огради. Но сега вече минахме и на следващо ниво — Bellas Artes зад барикади… това дори не си го спомням така, но явно протестите напоследък са накарали властите да кажат: Я по-добре да опаковаме всичко Важното е, че културата е винаги налице, къде официална, къде оградена, къде леко бунтарска. А градът не е затворен - просто е в режим на експозиция с огради 🙂 41 3 3
Antigona Публикувано: 22 декември, 2025 Публикувано: 22 декември, 2025 Около Вратцата За катерачите: 37
master_of_germs Публикувано: 23 декември, 2025 Публикувано: 23 декември, 2025 Пак в Авиньон Но през деня при Пон дю Гар И в Ним 47
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 23 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 23 декември, 2025 В Тринидат със спирка в Сиенфуегос. Куба е любов и болка, и страст. 43 7
Популярно мнение bronco Публикувано: 23 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 23 декември, 2025 Антарктида, Около 69.5 градуса южна географска ширина, близо до шелфовия ледник George VI Sound. Разходка с Императорските пингвини. Коледно магеланско-календарно пожелание: Тази година Кралски пингвини в календара, догодина - Императорски 🙂 Весели празници на всички! 32 3 1 35
домосед Публикувано: 23 декември, 2025 Публикувано: 23 декември, 2025 Преди 1 час, bronco каза: Императорските пингвини. Дребнички са ви пуснали 1 2 9
searus Публикувано: 23 декември, 2025 Публикувано: 23 декември, 2025 Най-после и аз да се разпиша с изгрев 🤣 само защото е почти в 8 и е директно от прозореца 😁 После искам, не искам, пак гоним ветровете на Ел Медано (а някои правим жалки опити да се скрием между дюните): Отсреща пък нещо се белее: 43 1 2
bronco Публикувано: 23 декември, 2025 Публикувано: 23 декември, 2025 преди 53 минути , домосед каза: Дребнички са ви пуснали Усещам някаква пингвинска завист 😉 Ако не бяхме в публичен форум сигурно щях да кажа нещо от сорта: Пингвинът ми е по-голям от пингвина ти! 😉 Но на публично място не бих го казал. Току що получих подарък шоколад, който точно се добавя в сравнителния анализ. 17 1 1 16
master_of_germs Публикувано: 23 декември, 2025 Публикувано: 23 декември, 2025 Все още в Авиньон Тараскон Бокер 39 1
Kalina Ivanova Публикувано: 24 декември, 2025 Публикувано: 24 декември, 2025 Последни коледни светлини от Крайова за тази година. Чувствам се заредена да захраня малка АЕЦ за празниците Весели празници! 38 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега