Asya Assenova Публикувано: 26 декември, 2025 Публикувано: 26 декември, 2025 В долината Винялес и околности. 45
Miladina Публикувано: 26 декември, 2025 Публикувано: 26 декември, 2025 ...Сокотра. Има доста българи, но сме в различни турове. 39 2
Antigona Публикувано: 26 декември, 2025 Публикувано: 26 декември, 2025 Хубава разходка, красота. 39 2
Популярно мнение Argentique Публикувано: 26 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 26 декември, 2025 @Argentique много харесва сняг предимно на картинка, донякъде затова от вчера е в област Кампания. Соренто днес. Празнично настроение, украса, хора, цветя, портокали, +17. При четвъртото ми идване в района реших, че е крайно време да посетя Помпей, те пък ми го затвориха пред носа. 😒 И отекоха нещата в посока кулинарен туризъм... 43 8
домосед Публикувано: 26 декември, 2025 Публикувано: 26 декември, 2025 преди 13 минути , Argentique каза: При четвъртото ми идване в района реших, че е крайно време да посетя Помпей, те пък ми го затвориха пред носа. 😒 Откъс от пътеписа на римския пътешественик Гай Аргентий Магелан от I век сл. Хр.: ... При четвъртото ми идване в района реших, че е крайно време да посетя Помпей, те пък ми го зариха с гореща лава под носа ... 1 1 23 1
searus Публикувано: 26 декември, 2025 Публикувано: 26 декември, 2025 След като от няколко дни следя изкъсо прогнозата за дъжд на Анага, най-после ми се показа слънце и хукнахме към Chamorga, за една само 5.79кметрова разходчица: На връщане позаобиколихме малко и пръстчето ми напълно-съвсем случайно попадна на прекрасен мирадор за залез слънце (за който не останахме, понеже бързахме за смяна на квартира): Вижда се и Тейде там нейде: Но има малко стъпала, към 328, или пък 318, малко се замотахме с броенето 🤣 45 4
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 26 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 26 декември, 2025 За Куба мога да говоря само с любов. Последния си ден на този красив остров прекарвам в Хавана. Утре поемам дългия път към дома. С два дни отпуска -толкова. Куба е държавата, която ме разтърси емоционално. За една седмица изпих коктейли за една година и събрах впечатления за един живот. Куба не може да се разкаже, трябва да се преживее. 49 4
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 27 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 27 декември, 2025 Весела Коледа от Бекуей 🎉🥂❤️ 49 8
zon Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 преди 7 часа, домосед каза: Откъс от пътеписа на римския пътешественик Гай Аргентий Магелан от I век сл. Хр.: ... При четвъртото ми идване в района реших, че е крайно време да посетя Помпей, те пък ми го зариха с гореща лава под носа ... J'ai visité Paris d'innombrables fois et je n'ai jamais gravi la tour Eiffel. 🙄 zon 2 4 1
searus Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 Отново бихме много път за нищо, специално заради Playa de Benijo и наоколо, но нямаше кой да ни каже, че достъп до него няма. Само полицейски ленти и знаци, че е забранено да се слиза... И на съседните плажове са ги нашляпали, не че хората не ги прескачат (както и ние). Обаче има ужасно много пластмаса по пясъка и като цяло сме леееко разочаровани. За втори път не ни иска този плаж 🤣 а трети шанс едва ли някога ще му дадем... 33
ivan69 Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 East Salalah Tour. Откраднах програмата и спестихме по 135$ на човек. Wadi Darbat, Djebel Samhan, Tawi Atair.На места пейзажите са извънземни, на места си е Сафари, Камили, Крави, Магарета..... 25
Популярно мнение Argentique Публикувано: 27 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 27 декември, 2025 На някой може да му прозвучи странно, но @Argentique харесва Неапол. Точно защото е такъв, какъвто е. И всеки път показва различни интересни лица. Ходила съм през уикенд, но толкова хора, колкото днес, не бях виждала. Освен обичайните райони този път посетихме църквата Санта Мария ла Нова Където уж се намира гробът на този господин Но и на преди 23 часа, домосед каза: Гай Аргентий Магелан са отделили една заличка Попадала съм и друг път в пешеходно задръстване на "коледната" алея до Спаканаполи, сега целият център по Трибунале беше една непрекъсната тапа. 45 минути се измъквахме! До алеята достъп нямаше. 😀 По 50 човека на опашка пред всяка пицария, на кой му сипват буквално коктейл в устата от кана от метър над главата, черва/шкембета се веят, викове, песни - няма такава лудница. Контрасти много, както винаги! 45 4 1 1
Ninkata17 Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 Коледно закриваме морския сезон в Кипър 😄 В Ларнака сме отседнали, много е приятно. Вчера бяхме на Sunset Cruise с Yellow Submarine, днес до Агия Напа, с единствена точка Hard rock cafe 😅Не очаквах да се усеща толкова топло, банските ги бяхме взели ей така без големи очаквания, но влязоха в употреба днес на Ниси Бийч🌊 . Утре по "детската" програмата имаме да гледаме камили, аз съм си заплюла ферма за драконов плод, а мъжа ми след като зарежем колата бори стреса от обратното движение с дегустации на местни бири 🍺🍺 49
ДиянаВ Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 преди 5 часа, searus каза: Отново бихме много път за нищо, специално заради Playa de Benijo и наоколо, но нямаше кой да ни каже, че достъп до него няма. А ти споделяш ли за обсъждане пътуванията си? 😉 В мапс има коментари, че плажът е затворен поради свлачища. Такъв беше и през юли 2024, и през май 2025… От последното пътуване на мен ми харесаха Playa Roque Bermejo - в дън гори тилилейски е, т.е. трябва си ходене до него и по-достъпния с кола Playa del Roque de las Bodegas, който е близо до Benijo. 2
searus Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 Преди 1 час, ДиянаВ каза: А ти споделяш ли за обсъждане пътуванията си? 😉 В мапс има коментари, че плажът е затворен поради свлачища. Такъв беше и през юли 2024, и през май 2025… От последното пътуване на мен ми харесаха Playa Roque Bermejo - в дън гори тилилейски е, т.е. трябва си ходене до него и по-достъпния с кола Playa del Roque de las Bodegas, който е близо до Benijo. Ние малко вървим по стъпките си отпреди близо 10г. И през ум не ми минава да питам за Benijo точно, или пък да чета коментари в Гугъл (той много се излага при навигацията на острова). При нас е "ако стане" 🤣 Да, бяхме на Roque de las Bodegas, който доста се е променил, не смея да давам оценка към хубаво или лошо 😉 строителната дейност продължава. И не е само до свлачища, защото всички плажове край Таганана бяха оградени и с табели "влизането забранено". Дали имаше някой, който се съобразяваше? Аз не видях... Но на големия Бенихо не посмя никой да прескочи 😊 3
ДиянаВ Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 преди 8 минути , searus каза: Ние малко вървим по стъпките си отпреди близо 10г. И през ум не ми минава да питам за Benijo точно, или пък да чета коментари в Гугъл (той много се излага при навигацията на острова). При нас е "ако стане" 🤣 Да, бяхме на Roque de las Bodegas, който доста се е променил, не смея да давам оценка към хубаво или лошо 😉 строителната дейност продължава. И не е само до свлачища, защото всички плажове край Таганана бяха оградени и с табели "влизането забранено". Дали имаше някой, който се съобразяваше? Аз не видях... Но на големия Бенихо не посмя никой да прескочи 😊 Ами имате си океан в Англия, разглезили сте се 😀 Аз се радвам на всеки досег с него, макар да не плувам 🤣 Ей така обичам да го слушам …😊 3
cck Публикувано: 28 декември, 2025 Публикувано: 28 декември, 2025 Поздрави от Сеута - хем Африка, хем Испания 🙂 48
bibi Публикувано: 28 декември, 2025 Публикувано: 28 декември, 2025 Thessaloniki.15 градуса и бръснещ вятър. 42
master_of_germs Публикувано: 28 декември, 2025 Публикувано: 28 декември, 2025 Малко Кишинев от снощи и днес със @ZORI, @mary_shery и Клъвдий IV Бух. Ако някой смята да ходи зимата, да побърза, че украсата и базарите, или по-право "новогодишното градче" ще ги има само до 18-ти януари, а без прекрасната празнична украса зимен Кишинев би бил едно доста невзрачно място, особено, ако се отклониш на две-три пресечки от главната улица..., (а ние го овършахме навред). Но пък, колко е хубаво да имаш простор, а да не си на поредния коледен базар, задушен от тълпата 🙂 47
Argentique Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 Не знам дали е заради юбилейната година, празниците или неделята, но целият свят е в Рим и за жалост и ние сме сред тълпите 😂 Последно бях тук преди три години и нещата бяха поносими. По обсъжданите наскоро в друга тема въпроси... Трябва ли да има билети за Треви... (и по светло е така) Новото метро до Колизея, това е изходът. До входа нямах шанс да се добера... Тук за мащаб нарочно съм застанала последна на опашката за Пантеона, който е с билет (преди не беше). На Навона поне в късния следобед се влиза от едни кпп-та, а се излиза от други. Има коледен базар. На места по главните улици светофарите се пренебрегват и има регулировчици за пешеходци, коли няма чак толкова. Градът е украсен и изглежда вълшебно Днес ще се пробваме във Ватикана, екскурзовод съм. 😉 Ще послушам съвета от стената 33 2 1 3
neuromancer Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 Леле, надявам се след 7 януари да понамалеят тълпите, че ще водя децата да видят Рим... Може би трябва да се концентрирам повече на Флоренция... Поне плана беше по това време за да хвана не толкова голямо натоварване, че другата възможност е юли и ме плаши... 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега