cck Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 Гибралтар, от към сушата и от морето. P.S. Не бях идвал отдавна - вече не се минава с кола през самолетната писта… 46 1
Argentique Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 Преди 1 час, neuromancer каза: Леле, надявам се след 7 януари да понамалеят тълпите, че ще водя децата да видят Рим... Може би трябва да се концентрирам повече на Флоренция... Поне плана беше по това време за да хвана не толкова голямо натоварване, че другата възможност е юли и ме плаши... Стискам палци... Последно бях в Свети Петър преди 3-4 години в неделя към 10.30 и чаках точно пет минути. Днес... Това дори не е началото на опашката за скенера, а краят й е след три сгради вляво. Така че пропуснахме. Ако можете, отидете в 7. Иначе и отвън е хубаво. И пълно. 10 13
neuromancer Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 Аз затова опитах да избера най-непопулярното време за пътуване, според мен, а именно след НГ. Ще пиша отзиви 🙂 В краен случай ще гледаме всичко отвън. Иначе преди години бях на великденска меса с папата и нямаше такива стълпотворения. Даже се развявах по улиците гол до кръста, че си дадох фланелката на жената, за да я пуснат в Св. Петър. Как се придвижвате там рано, пеша? Гледам, че убер е доста скъп (само най-високата категория Убер Блек виждам). 3
Argentique Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 преди 10 минути , neuromancer каза: Как се придвижвате там рано, пеша? Гледам, че убер е доста скъп (само най-високата категория Убер Блек виждам). Щях пеша, но съм със 76-годишна майка, нищо, че сме в центъра, район Spagna. Поради горната причина нямаше как да дойдем в 7, защото полетът ни е след 22 ч. и после цял ден няма как да обикаляме улиците. Но е пълно с разни църкви, където спокойно се влиза. Препълнени са инстаграмските места, примерно заради огледалото и тавана в Chiesa di Sant'Ignazio di Loyola, има опашка. Луди хора. 22 1
ДиянаВ Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 преди 1 час, neuromancer каза: Леле, надявам се след 7 януари да понамалеят тълпите, че ще водя децата да видят Рим... Може би трябва да се концентрирам повече на Флоренция... Поне плана беше по това време за да хвана не толкова голямо натоварване, че другата възможност е юли и ме плаши... Е сигурно ще намалеят. Ние нацелихме точно избора на нов папа и нямаше чак такива тълпи. Сега периодът е такъв - ваканции са хората. Щом и тук в България се усеща повече навалица по улици и заведения. В Русе даже англоговорящи снахи се срещат, че и с една с азиатски черти се засякох покрай контейнера за смет 😄, смятай🤣 А пък в Пловдив вчера какво е ставало … не ти е работа - ламарини и билбордове са хвърчали от ураганен вятър. Така че @Argentique си е добре в Рим 🤪 7 1
Argentique Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 преди 12 минути , ДиянаВ каза: вчера какво е ставало … не ти е работа - ламарини и билбордове са хвърчали от ураганен вятър. Така че @Argentique си е добре в Рим 🤪 Много е добре, ти ако знаеш... 😱 На нашия блок от вятъра е паднала изолацията, ама не е нашата. По новините го давали... 1 5 2 1
bibi Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 И в Сандански, и в Солун беше нещо страшно с вятъра. Хотелът ни в Сандански беше на един хълм и като спреш колата на нанагорното, с мъка отваряш вратите заради вятъра, а аз определено не съм 50 кг. 2
venceremos Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 преди 2 часа, neuromancer каза: Леле, надявам се след 7 януари да понамалеят тълпите, че ще водя децата да видят Рим... Може би трябва да се концентрирам повече на Флоренция... Поне плана беше по това време за да хвана не толкова голямо натоварване, че другата възможност е юли и ме плаши... 6 януари е официален почивен ден в Италия и празнуват Бефана (освен Богоявление), така че не знам доколко ще е по-спокойно, ако някой е решил да си удължи празниците... 3
DaBo Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 Да не отчайвам някого, но в началото на октомври беше същата лудница в Рим. Даже си говорихме моя мъж: късметлии сме, че успяхме да видим Рим и не само Рим преди цялото това безумие в последните години, от което и ние сме част. 6
jungfraujoch Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 преди 4 часа, Argentique каза: Много е добре, ти ако знаеш... 😱 На нашия блок от вятъра е паднала изолацията, ама не е нашата. По новините го давали... @dimitrov6,какво смешно има тук?
jorocontrola Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 преди 7 минути , jungfraujoch каза: @dimitrov6,какво смешно има тук? Че изолацията не е паднала от вятъра, а защото някой си е оставил ръцете, докато я е слагал… 😉 2 1
Популярно мнение Miladina Публикувано: 29 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 29 декември, 2025 Сокотра 47 21
Популярно мнение blueriver Публикувано: 29 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 29 декември, 2025 Предновогодишно настроение в Порто. 51
Argentique Публикувано: 30 декември, 2025 Публикувано: 30 декември, 2025 Вчера някак се озовахме в Galleria Alberto Sordi на виа дел Корсо. Пак имаше леко стълпотворение за снимки и ми стана интересно защо. Италия са печелили Купа Дейвис три години поред и в момента е изложена там. 28
Hakkâri Spor Публикувано: 30 декември, 2025 Публикувано: 30 декември, 2025 преди 23 часа, venceremos каза: 6 януари е официален почивен ден в Италия и празнуват Бефана (освен Богоявление), така че не знам доколко ще е по-спокойно, ако някой е решил да си удължи празниците... Да, или "Epifania", както се води. Почивен ден в Италия, Ватикана, Сан Марино и кантони Тичино, Ури и Свитто в Швейцария (италианската част) 7
Популярно мнение searus Публикувано: 30 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 30 декември, 2025 Баш в момента съм на мястото с най-яките вълни на Тенерифе, до Буенависта Дел Норте, и не мога да се отлепя, хипнотизирах се 🤣 49 6
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 30 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 30 декември, 2025 Mahe, Seychelles 52 1
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 31 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 31 декември, 2025 Още няколко коледни снимки от Бекуей 🥂🎉☀️: 42 1 13
Популярно мнение zon Публикувано: 31 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 31 декември, 2025 Ko Phi Phi Lee, Khao Phing Kan (James Bond Island) & more 46 5
Otnesen Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 преди 8 часа, stanislavpp каза: Още няколко коледни снимки от Бекуей 🥂🎉☀️: Welcome back....🙂 . Още миналата седмица видях,че качваш отново. 3
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 31 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 31 декември, 2025 Безалкохолен поздрав от Малдивите и весело посрещане довечера! 40 5 12
Популярно мнение Roberto Baggio Публикувано: 31 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 31 декември, 2025 Serengeti national park 43 9
Роми Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 Ние се приготвяме за посрещане на Новата година в Южна Англия. Не е топло, но ние вътрешно се подгряваме. Весело посрещане! 41 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега